СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 21

• 33 974
  • 794
  •   1
Отговори
# 720
Поздравления за първото прието наборче ! Да е на късмет !
Нещо съм се сдухала тия дни и моля за "помощ от приятел"- знам , че няколко пъти бяха пускани формулите , които ще им дадат да ползват , но не ги намирам...може ли подсказка ? Благодаря !

# 721
  • София
Колко деца реално се конкурират за местата в гимназиите от първи ешалон? Ясно е, че не са всичките деца от набора, които се явяват на НВО. В АК се знае - кандидатстват толкова деца за толкова места, веднага може да се изчисли, че 1 дете се състезава с още 2-3 и т.н деца за едно място.
Като ви чета, вероятно и при тези, които не пишат във форума е така, основен принцип е: Ще мислим, като излязат резултатите...
Вероятно всеки, който направи добро НВО, ще се поблазни да се бори за някой ешалон, дори и да не го е мечтал.

# 722
  • София
Поздравления за първото прието наборче ! Да е на късмет !
Нещо съм се сдухала тия дни и моля за "помощ от приятел"- знам , че няколко пъти бяха пускани формулите , които ще им дадат да ползват , но не ги намирам...може ли подсказка ? Благодаря !

https://dox.abv.bg/download?id=48b3b73f4d# - Линк за сваляне

Я виж дали могат да се дръпнат от този линк, че докс ми дава някакво съобщение за грешка.

# 723
Благодаря , Red ! Свалих ги без проблем , благодаря !

# 724
  • София
Ей, честито на малката Бисквитка.  Да повлече крак Simple Smile Да влезе всяко дете там, където ще се чувства най-добре и щастливо. Все пак там ще е следващите 5 години.

# 725
  • Някъде в Европа...
Бисквитка, честито! Хайде пък може и да се окажем в един клас, дай боже, ако искате и СХН в ПМГ (пожелавам си го за синковеца 😉)

# 726
  • sofia
Какви чудеса правят с нас, родителите, успехите на децата - ето, първото прекрасно наборче е прието и тук  вече е празнично!😀 Дишаме спокойно, отпиваме на малки глътки и всичко ще бъде наред!😁

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 22:02 от googlish

# 727
Честито на Бисквитковци!
Този пък като има добро произношение, много се оправи:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216794672516287&id=1147337220

# 728
  • София
Честито, Бисквитка! 🎉🥳

# 729
Честито на Бисквитка и София! Чудесна новина!
Коя от двете би избрала - чуждоезиковата или компютърната специалност? Има ли шанс за безплатното да се класира на следващ етап?
Хубаво е да има избор.

# 730
Преди 13 години в едно прекрасно утро тръгнах към родилния дом с усещането, че предстои голям празник. Момчето се роди в страшен дъжд, пред цял поток студенти:) И продължава да е с все така променливи настроения от слънчево до тъмни облаци, проливен дъжд и пак слънце. Малък ще се явява на важен изпит. Но пък му желая да премине през него с това чувство за хумор, с което ми заявява да си знам, че блондин и математика са оксиморон:)

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 07:07 от Amanda.D

# 731
  • София
Жив и здрав да ти е, Amanda Balloon !

# 732
  • Варна
Наистина денят е прекрасен, да ти е здрав и щастлив рожденника!

# 733
  • Велико Търново
Аманда, да ти е живо и здраво момчето! Да ви носи много радост и поводи за гордост!!!

Благодаря ви много, момичета! Прекрасно е усещането да можеш да споделиш вълнението си с близки хора - защото точно така ви чувствам, след всички тези години, в които споделяме радости, тревоги и притеснения.

Засега София се е ориентирала към СХН, ще подаде документи и в ПМГ след матурите, евентуално и в ЕГ. Раздвоена е между чуждите езици и СХН, но в АК има възможност за преместване в съседната паралелка по всяко време на учебната година. Ако реши да учи там, ще започне със СХН, а ако много види зор, ще мисли за преместване - поне такъв план й се върти в главата Wink Там предстои второ класиране и ще се види дали има отказали се, теоретично е възможно да попадне в безплатната бройка, но ще видим след 2 седмици как ще е положението.

# 734
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Празник, Аманда!

Biskvitka, колко деца се приемат със стипендия?

Общи условия

Активация на акаунт