Парфюмни размисли и страсти - 243

• 44 234
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Жалко,че Guerlain Insolence -вече нямал тази трайност както преди.И на  него му се чудя...
Е, колко да няма трайност Инсоленс!? Вече не е траен 24 часа, а 15... Нали се къпете вечер, колко по-траен трябва да е един парфюм?
А за другите, които питаш, особено Quatre en Rouge, ако четеш темата, а не влизаш в нея само, за да си зададеш въпросите, щеше да знаеш.

Благодаря ви за отговора. В почивката си ще прочета и назад темата за да прочета отзивите за Boucheron-a . .Защото сега отгоре отгоре прехвърлих Simple Smile  Хубав ден.

# 436
Интересно ми е за La Belle как го усещате.
Блудкав и... недовършен. Нещо му липсва, промит ми е.

# 437
Интересно ми е за La Belle как го усещате. На мен много ми напомня на нещо старо (Hugo Boss - Orange?! ) и познато в началото. Драйдаунът е страхотен иначе.
За мен Ла Бел има уникално "звучене", не ми прилича на нищо познато. Плътен ми е, гъст и ми носи истинска наслада, както и е доволно траен на мен. Сега обаче е зазимен. Тези дни може би ще става за носене, ще взема да го пробвам. Бос Ориндж ми е от онези, дето "пръскам нещо, не усещам НИЩО", та за моя нос абсолютно нямат никаква прилика.
bulgari_bs, червения Бушерон е доста харесван, поръчаха го скоро няколко момичета на изгодна цена и всички са много доволни. Виж и темата за изпитани парфюми.

# 438
Не знам защо, но ми напомня на Olympea Legend, по сладостта. Круши, много сладки круши, само това усещам и определено ми харесва, а бутилката е просто чудесна.

# 439
  • Sofia
Мерси Сън, а става ли за лятото. Очаквах да е летен с тази сол и морски нотки, а не точно гурме.

Няма как да не е гурме, има ванилия и карамел.Simple Smile)
Има свежест, но не очаквай само цитруси, морски бризове и прочие. Grinning

Да кажем, че е гурме със свеж привкус, не накъртващ като Олимпия Леджънд, примерно. Моят нос така го усеща, но аз съм свикнала на яко сладкарски изпълнения. Grinning

Аз го купих точно за лятото. Grinning

# 440
Оле, момичета,беля си отворих...Нотино са ми пратили към парфюмите гифт бокс с мостри. Та Si passione Giorgio Armani и Lancome   La vie ste belle ме подлудиха. Засега Bousheron Quatre..ми е на последно място, а очаквах да го харесам най-много. Явно си падам по комерсиални парфюми.

# 441
Взех си Rebelle Rihanna. Много, много хубав, но в толкова грозна, евтина на вид и неудобна бутилка... Не мога да отделя съставките, но какаото не е горчиво, ами навява асоциацията на ягоди с богата обвивка от черен шоколад. Или на черен шоколад с годжи бери. Нататък не знам, не се разпада на съставни части, компактен е. Също така, не ми е достатъчно силен, усещам го слабо, а се напръсках обилно. 30 мл ще заминат за нула време, но това не ме плаши. Обаче мм ми е страшен помощник Joy влиза и коментарът е следния "мирише на някакъв парфюм? на захарен памук", а аз почти не го усещам! Ами сладък е, ама на мен не ми мирише на захарен памук точно. За звезден парфюм, не мирише просто. Харесва ми!

# 442
Много са ми странни коментарите за слабата трайност на Insolence. Имам ЕДТ и излъчва с голяма сила поне 5-6 часа, чак после почва да се прибира към кожата. Никога не съм имала старата формула, че едно време беше нещо като signature scent на приятелка. Мирише ми  по същия начин както го помня от нея и трайност като за ЕДТ убийствена!

La Belle  много харесвам, много ми е кокетен, но като каза някой, че нещо липсва в цялата сладост ми просветна--малко пипер! Щеше да е малко по-нюансиран и дълбок. Но и така е чудесен!

# 443
La Belle в никакъв случай не е блудкав и промит. Много присъствен гурме парфюм с кадифена сладост.
Много е красив, но за есенно- зимния период.

# 444
Е, аз какво да направя като така го усещам? 🙄 Носих го два дни с нежелание и го размених.

# 445
  • София
Има мъжка нотка, но е много лека. Ще си поръчам и другите. Grinning
Лека,да, не се натрапва. Аз чакам 4 нови и 3 повторки, ако не ме изтрият,ще споделя и за тях Laughing

Невероятно красива бутилка.Някой познава ли го,знам,че Гардения има много любители в темата :

Ре, след бързо гуглене установих, че тоз прекрасен жълт ботъл в Бг го няма! Да не би да е само за навън? А какво количество е в него? Горджъс Гардения у нас си е като другите бутилки на Гучи Флора, само сока е розов, 50 или 100 мл.
Днес си получих два парфюма: L'amour fou на Ungaro, и Rocker femme fantasy Britney Spears. Ако за първия мога да кажа: класно ухание, фино, елегантно и дискретно, то от Рокерската фантазия очаквах дръзък, предизвикателен аромат, по рокерски, а намерих нещо, което съзнанието ми асоциира с тежката миризма на застояло в стая, пълна с вехти мебели, и дебела стара баба в нея,  с написани с молив вежди и цикламена (незнайно защо) диадема в косата, нагъваща лакомо кокоски. Разочарование на квадрат.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 17:19 от detelistna.4etirilinka

# 446
  • Sofia
Беше наличен преди в сайта на парфюм.бг, вече го няма. Говоря за жълтата бутилка, май се явява някаква лимитка.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 17:10 от sunattraction

# 447
...Ре, след бързо гуглене установих, че тоз прекрасен жълт ботъл в Бг го няма! Да не би да е само за навън? А какво количество е в него? Горджъс Гардения у нас си е като другите бутилки на Гучи Флора, само сока е розов, 50 или 100 мл. ..
Нямам никаква идея,сутринта видях снимката и толкова ми хареса бутилката,че реших да попитам! Снимката е от една uk тема,в която си чета,може наистина да го няма в БГ!

# 448
  • Deutschland
Аз си продължавам с Atelier Cologne и сигурно няма да  се спра докато не се обзаведа с повечето от тях. Интересното е, че почти всички ми харесват. И двата на снимката са oud , вероятно ще се развият още по-красиво през есента и зимата, но и сега са прекрасни, а Carmin Santal се очертава да ми стане много любим. Страхотна комбинация от сандалово дърво, шафран  и ванилия. Толкова топъл и уютен, чудесно балансиран, можеш да  потънеш  в него.Това е най-хубавият сандал заедно със Santal 33, който също ми е любимец.
Atelier Cologne определено е в моя фокус- висококачествени съставки и чист концентрат.
Много интересни ревюта има в YouTube,  ако някой проявява интерес.

# 449
И аз да се изкажа за Insolence Guerlain EDP - върху мен го усещам интензивно 5-6 часа след това затихва но си е там поне още 2, а мъжа ми го усеща и повече. Върху дрехи трайност има поне три дни, след това дрехите са изпрани и нямаше по-нататъшно проследяване от моя страна.
cielo онлайн насляпо ли купуваш или ходиш някъде да душкаш?

Общи условия

Активация на акаунт