Секс без презерватив

• 31 529
  • 407
  •   1
Отговори
# 210
  • München, Deutschland
Накарахте ме да се сетя за първия ми път без презерватив. Направо имах чувството, че правя секс за първи път... Несравнимо по-хубаво е. Разбирам ги мъжете, че им се иска без, ама трябва да си го заслужат. Т.е. да са достатъчно добри партньори, че да си намерят някоя за сериозна връзка, която да им гласува такова доверие.

Така мисля и аз, дори не си представям как няма да усетиш разлика с и без... Особено пък разните оребрени, загряващи и какви ли не още имаше преди, нз има ли ги още, ама как да не го усетиш това... Нормалните също се усещат, някакво изкуствено нещо се търка, неприятно ми е... Разбирам го за някакви еднократни сексове, нови партньори, когато си забравя някое хапче Triumph, но в нормална връзка не бих искала сексът ми да е такъв попринцип, много се губи от усещането за мен, а предполагам и за мъжете.

# 211
  • Варна
И на мен ми е странно, че някои жени не усещат разликата. Но това е поредното доказателство, че телата ни са различни и няма универсална рецепта за отличен секс. Така че намирам за излишно мъжете да се обясняват колко са добри в леглото и с какъв финес топват чушлета. Това, че на някоя ѝ е харесало с тях, не означава, че на друга ще ѝ хареса също.

# 212
Усещам разлика и още как. Не ми харесва особено. Радвам се, че сега не ми се налага да ползвам.

# 213
За мъжа разликата е в началото като го топва. Психологичен ефект повече предполагам, чувството за пълен контакт и отдаденост с жената. Иначе по-късно изтръпва и на мен ми се е случвало да се изхлузи гумата и дори да не усетя. Добре че не свършвам лесно, иначе можеше да има бебе с онова гадже.
Жена ми пък изобщо не може да понася гуми, първите пъти като го правихме усещах как и е неприятно, дори я болеше. Махнахме ги още първия месец, проблеми не сме имали от тогава, нито пък нежелана бременност.

# 214
Усещам разлика и още как. Не ми харесва особено. Радвам се, че сега не ми се налага да ползвам.

Усеща се, да. Много по-хубаво е без и по време на самия секс, и свършването, и всичко общо взето.
Обаче се престрашавам само с дългите си връзки да правя без, през останалото време си страдам тихичко Joy

# 215
Ако се търка нещо, е от липса на достатъчно овлажняване, в някои случаи и заради инфекция. Там, откъдето минава цяло бебе и има хора, които си навират зеленчуци, не е чак толкова чувствително, че да хване разлика от частица от милиметъра.

При мъжете разликата я усещат с главичката, но там, за разлика от при жената, са разположени много нервни окончания (при жената са в клитора), затова и в някои презервативи слагат вещество, усилващо чувствителността, именно в областта на главичката, а не по целия презерватив. При обрязаните мъже  чувствителността в главичката намалява, защото кожата е изложена на постоянно търкане и загрубява. Съответно те свършват по-бавно, отколкото биха свършили, ако не са обрязани, а при необрязаните презервативът може да намали интензивността на усещанията, което в доста случаи е добре, ако свършват твърде бързо. Но жена с вътрешността на влагалището си би усетила презерватив най-вече на психическа основа и то главно при влизането.

# 216
кукумицинка, е стига. Как няма да направиш разлика между латекс, кожа или пластмаса Grinning . Има, разбира се, в самия допир дори Simple Smile

# 217
Психологичен ефект повече предполагам
Аз съм гнуслив по принцип и психологическия ефект, който получавам от кондома, е приятното чувство, че не ми е целия олигавен в какво ли не.

# 218
Психологичен ефект повече предполагам
Аз съм гнуслив по принцип и психологическия ефект, който получавам от кондома, е приятното чувство, че не ми е целия олигавен в какво ли не.

Ти как правиш а*ален? Rolling Eyes
Как ти помага тая гумичка на психиката? Питам, щото то и аз съм гнуслива и то е по-скоро генерално, а не само до има ли презерватив, няма ли..малко по-всеобхватна гнусливост хахах

# 219
С кеф Grinning

Има си правила за добро преживяване - и от страна на мъжа, и от страна на жената.
Ама сега няма да се правя на сексолог, ще си ги разучите работите от опит, като ви станат интересни.

Флейм, ти гледаш куче. Няма как да си гнуслива по принцип. Не ти вярвам. Иначе мисля, че душ и малко уиски са достатъчни, за да се преодолят такива усещания Simple Smile

# 220
  • Варна
Кучето е по-гнусно от вагиналните секрети, тъй лЕ? Joy
You made my day...

Мислех си, че сексът е за да му се наслаждаваме, не за да го преодоляваме с душ и алкохол, ама какво ли разбирам аз...

# 221
Да, по-добре не се прави на сексолог, че се окаже, че не ги разбираш и ти толкоз нещата. Тия съм си ги разучавала. Не е до гумичката, а както казах, генерална гнусливост е Grinning с или без - пак не го практикувам с кеф, всъщност го избягвам.

И кво като гледам куче? Как едното изключва другото? Simple Smile

Аз твърд алкохол не мога да пия много..не знам кой, кво ще преодолява с уиски, ама аз, ако изджасам 1 чаша, си отивам директно да си спя..

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 14:33 от FlameV

# 222
кукумицинка, е стига. Как няма да направиш разлика между латекс, кожа или пластмаса Grinning . Има, разбира се, в самия допир дори Simple Smile

Има разлика, разбира се, там, където има зони, богати на рецептори - по езика, пръстите и пр. Чувствителността при жените е главно във външните полови органи - клитор, срамни устни и вход на влагалището, не вътре. Затова е и женското обрязване в някои държави, при което се режат клитор и сравни устни евентуално. За да не изпитва удоволствие жената и да не изневерява.

Е, накрая, като тръгне да го вади, се усеща разлика, ама пак не е толкова на физиологично ниво, колкото, че му се разваля комфортът на мъжа, а може и на жената, зависи от момента.

# 223
  • München, Deutschland
То може най-многото рецептори да са на входа на влагалището, но това не значи, че вътре ги няма изобщо. Иначе нямаше да има разлика в усещането и между вибратор, пенис и спекулум... Rolling Eyes

# 224
При самото движение на вкарване и изкарване, има огромна разлика дали го правиш с вибратор (пластмаса), с презерватив (латекс) или без (кожа).

Това, че повечето рецептори не са там, не означава, че ги няма де. Иначе нищо нямаше да усещаш in general.

Кат ти правят гинекологичен преглед, като секс с мъж ли ти е? На мен определено не хах

Общи условия

Активация на акаунт