Секс без презерватив

• 32 586
  • 407
  •   1
Отговори
# 300
Е нищо, важното е да сме живи и относително здрави да си изгледали децата.
Васко, щом не знаеш за овулацията, нямаш деца, иначе щеше да си разбрал. Ти от жените не се впечатлявай, те се държат много по-лошо една с друга отколкото с мъжете. Така, че си привилигерования пол. 

# 301
Всички тези промени си ги обяснявам с настъпващата менопауза..
Не предричат това, Рози. Дишай, има време.

# 302

"Според национално проучване* повече от 80% от жените в България във фертилна възраст не са наясно какво представлява овулацията. Над 40% пък от тях вярват в схващането, че имат шанс да забременеят извън този период."

Пак от там.

Вяско,жена,която иска дете е наясно с всичко. Още повече,кога е овулациятаи  и кое ,кога е възможно.

# 303

Моята е все шах и мат..
Ако не дойде скоро ще ме изтърбушат и пак съм там Simple Smile

# 304
Какво пък не ти се вярва Simple Smile

Гугълнах и чета:
Обикновено овулацията настъпва 12 до 16 дни преди началото на следващата ви менструация.

Затова се чудих каква е тази овулация точно след цикъл.
Противоречията .. не ми се вярват.
Цикълът се брои от първия ден, а не след като е свършил. Седмица след това е овулацията, но преди нея има също благоприятни дни, в които също секретите стават .. по-така до пълно втечняване.
Вярно ли трябва да ви се обяснява А-Б-В?

Кристина, има жени от кихане хващат. Ин витрото са за хора за проблеми обикновено.
И аз се чудя как има жени, които не си познават физиологията, но са наясно с мъжката. Изглежда има...

# 305
  • Бургас

Моята е все шах и мат..
Ако не дойде скоро ще ме изтърбушат и пак съм там Simple Smile
Рози,съжалявам,кофти ситуация.

# 306
Овулацията може да се следи с най-обикновен овулационен тест, но пак не е гаранция, ако на това се разчита като бариерен метод.
Откакто имам спирала се родих, чудя се защо трябваше да чакам толкова време, за да сложа и всички притеснения да изчезнат.

# 307
Аз пък се предпазвам с прекъснат полов акт и до сега не съм имала фал. Две деца имам и двете планирани и правени точно на овулацията.

# 308
Сега се замислих, вие чували ли сте за много бременности след такова 'пазене' - с ппа? Аз, честно си признавам, нито една.

# 309
Въпросът не е дали ще има фал или не при прекъснат коитус (не че и това не е важно), а защото това дебнене (нищо, че не съм мъж) е меко казано неприятно.
Случвало се е да ми закъснее и червеят на съмнението е почвал да ме яде.
Всеки си знае, разбира се.

# 310
По време на цикъл лесно се намират алтернативи. Не винаги е нужно да има проникване и лизане, за да получавате оргазми.
Какви? Я сподели, че няма заспя днес. Как се получава оргазъм по друг начин? Време е и аз нещо ново да науча.

# 311
моят мъж така иска, не е фен на презервативи, аз противозачатъчни няма да пия, дори аналгин не пия. Спирала нямам поради здравословни проблеми, но честно казано не съм се интересувала даже от тази възможност.

# 312
  • Варна
Не съм чувал, значи няма, тъй ли? Има и то не са малко. И аз така се "пазя", но на практика съм наясно, че това не е никакво пазене, а и съм в сериозна връзка, в която евентуална бременност няма да е нежелана. Но "фалове" не е имало досега де.
Близките ми приятелки, които са раждали, все са забременявали планувано, така че не са пазели никак.

# 313
Сега се замислих, вие чували ли сте за много бременности след такова 'пазене' - с ппа? Аз, честно си признавам, нито една.

И аз не съм чувала, но и аз като waterproof се стряскам, ако закъснее след ппа.  Затова - противозачатъчни. Спокойствие. Без дебнене за вадене, без притеснение после. Чу-до.

# 314
Кристина поинтересувай се. Има защо.

Общи условия

Активация на акаунт