Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 890
  • 694
  •   1
Отговори
# 420
Аз си мислих, че сега времето е чудесно, ще се разхождам в последните два месеца, понеже преди това не можехме заради карантината. Мислех си ще ходим насам натам, ама аз за никъде не съм с тези болежки и оплаквания. Отгоре на това имам проблем с нокътя на големия пръст на крака и май ми гноясва. Не знам пак какво ще правя. 😔
Мрън!

# 421
Ами, да, бременността не е цветя и рози. Някои жени твърдят, че това е прекрасен момент в живота им. Аз не съм особено съгласна...

# 422
За радост аз се чувствам добре ,само когато си легна дали наляво дали надясно започвам да усещам движения и ритничета и се претиснявам да й направя нещо.Когато пък сутрин или когато стана до тоалет и не я усещам започвам да сепритеснявам Simple Smile
Другия ми хубав момент е че спря да ми пада косата и не знам от колко години не съм си чувствала косата така хубава.Не ми се мисли след раждането когато започне да пада....майчетата които им е за втори път ,как беше при вас задължително ли е да има косопад след раждането?

# 423
Да, зверски, бях оплешивяла отпред като чичко...ама минава

# 424
И при мен косопада беше страшен.. постоянно бях с вързана коса да не пада навсякъде.. и при всяко къпане по кичурче си заминаваше.. сега е супер яка и лъскава.. но си очаквам пак да поокапе..

# 425
Лошо....значи което не пада сега ще си падне след това ,пак ще си ходя с рядка коса вяма да ми се размине.

# 426
Да, ама се възстановява все пак Simple Smile това е добре

# 427
  • София
Еее и аз все се боря я с косопад, я с пърхот. Мислех си, че съм овладял ба положението, а то какво ме чака Confused

# 428
О, и аз имах косопад. И приятелки споделяха същите тревоги.
Хубав период е бременността, но си зависи как протича. При мен изведнъж натежа много. А имам още месец и половина.
Един приятел ми беше обещал да направим бременна фотосесия, но ми върза тенекия в последната минута. Сега си запазих час за сесия в студио за след 3 седмици и чак не знам какъв свински вид ще имам до тогава Sad

# 429
За косопада - и моята много падаше след раждането.
За разходките - и аз не мога вече да вървя дълго време. Като излизам с детето, отиваме с колата, разхождаме се и се прибираме с колата. Преди си обикалях центъра и парковете с часове. Ние сме на 15-20 минути от центъра на града и за колата бях забравила изобщо (до миналата седмица). Сега не мога - тежи ми, тегли ме корема, кръста ме заболява и изпитвам тежест в тазовото дъно сякаш всеки момент всичките ми вътрешности ще се изсипят оттам.
И за да не ми е само мрънкане постът, да споделя и тук хубавите си емоции от бебешкото парти днес. Украсих у нас, събрахме се с мои приятелки и се позабавлявахме с бъбрене и няколко игри, които бях подготвила.

Освен това фотографката ми изпрати снимките от фотосесията и днес съм много щастлива. Heart

# 430
Аз косопад не съм имала.

# 431
Крема на Матернеа го има в аптеките нали? Май днес ще се сдобия с него и аз.
А относно косопада - подхотвила съм си за след раждането ударна доза колаген и ампули против косопад. Косата ми е доста гъста, но все пак искам да и се постарая колкото мог. Надявам се да не е напразно.

# 432
Стана жега и пак почнаха да ми отичат краката. Няма такава гадост. Не е болезнено, но досега никога не ми се беше случвало и ми е изключително неприятно. Ама това не ме спира да съм много активна. Разходки правим ежедневни, достигат до 8-9 километра на ден.
Да чукам на дърво, тази бременност ми е коренно различна от предната, въпреки че тогава бях къде-къде по-млада (не че сега съм престаряла, ама 6 години са минали все пак). Няма болки, няма неразположения след първите месеци (а преди до последно бях с повръщане и зверски болки в кръста)... Преди не смее и да изляза от нас, дето се вика... То и не можех Grinning

Кооспад нямам, наблюдавам нормалната подмяна на умрелите косми, но ще видим след раждането какво ще стане
Пир мен в първите месеци се прояви друг проблем - просто косата ми се накъса на 3-4 см от корена. И то не отделни кичури, а над 1/3 от целия й обем. Затова я и отрязах късо, та щетите да не са видими от самолет, като сега вече попорастна, сгъсти се... И се надявам и без друго предстоящият есенен косопад да не е по-различен от ежегодния.

Иначе да се похваля, нали без друго съм маняк на тема чистота (въпреки трите котки, което и на мен ми е непонятно на моменти) - от вчера се сдобих с прахосмукачка на Rainbow  с всичките й чаркмалъци и приставки и след като първо я демонстрирах в една от стаите в майка ми, след това вечерта над 2 часа чистих и у нас (ама мина 22 ч. и преустанови). Днес продължавам, тъкмо мъжа е на работа и детето на градина, та няма кой да ми се пречка. Grinning

# 433
Аз през деня не усещам болка ,но вечерта ,когато си легна адски ме боли гърба ,а краката имам чувството ,че ако ги потопя в студена вода ,водата ще заври. 😁
И аз се притеснявам за този косопад след раждането.Надявам се да не пада 😁
За раждането не искам и да си мисля от днес вече съм в 9 месец о започва тоталния страх. 😁😁😁
ММ иска да отидем в Петък до Стара Загора ,но на мен не ми се рискува вече да тръгвам на дълъг път.80 км. са ,но все пак не е малко 😁 Помрънках и аз малко.

# 434
На Матернеа продуктите купих от Лили, но вероятно и в аптеката ще има.
Момичета, смятате ли да вземате вода от църквата, която да се освети и после да добавяте при къпане на бебето?

Общи условия

Активация на акаунт