Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 910
  • 694
  •   1
Отговори
# 435
Бях вземала за голямото ми дете, когато ни чтоа чиста молитва ама да съм я ползвала няколко пъти само

# 436
Мария, не е толкова страшно пътуването. Аз се следях цяла бременност и раждах в друг град и си пътувах хем бях рискова отвсякъде. Все пак ти си преценаваш, де.

# 437
Мария, не е толкова страшно пътуването. Аз се следях цяла бременност и раждах в друг град и си пътувах хем бях рискова отвсякъде. Все пак ти си преценаваш, де.
Единствено ме изкушава ,че ще минем през Джъмбо 😁 Не се изкушавам за пътуването ,защото ще сме със свекъра и свекървата ,а те ще ходят по болници там.

# 438
Здравейте момичета...тая бременост Хич не ми върви...пандемия, Па два пъти пих аугментин заради гнойни ангини...после гъбички...и за капак днес кърлеж...и пак три дни антибиотик заради риск от лаймска болест...УЖАС!!! Идва ми в повече Cry
tancheto_shushi браво много хубаво си украсила!
Yu.rv честито за рейнбоу-а няма по готина машина от нея Simple Smile аз бях ползвала на моя позната няколко пъти, но си е доста скъпичко удоволствие. Със здраве да си я позлваш дълги години! Simple Smile

# 439
Аз днес си направих една разходка около 3,5 км. - изцяло пешеходна, но на връщане ми беше уморително и на моменти от горещината ми прималяваше. Уж без да бързам, лекичко...но ми дойде в повече изглежда. Според мен топлото време допринася за бързата умора и неразположение, защото имам близки, които в 8-9 месец са ходели по 7-8 км. (едната е със зимно бебе, посред януари). Кръстът си ме боли, куцукам си и така....
За светената вода - ще си поискам от попа като ходим сутрнта преди погачата, знам, че е хубаво да си имаш и да си пръскаш вкъщи. Едва ли ще я позлвам за къпане.

# 440
Приключих с училището най-накрая! Ураа! Grinning Пуснах си отпуска до 45-дневния болничен, който започва от 16.06.,но ще го взема на 19.06, защото тогава съм на преглед. Дали е проблем, че ще го предам по-късно в училище? Има ли някакъв срок?

# 441
Не вярвам, аз моя още не съм го занесла, само го пратих сканиран

# 442
Айде, не остана!
Моя 45 дневен почва на 17ти, ще го взема на 20ти сигурно. И аз не знам кога трябва да го представя.
Почваме тоновете на 18ти. Днес съм на среща с дечко, че почти месец не съм го виждала. Дано е в настроение. Днес по- рано щеше да ми избор корема с ритници . Пууу, големА жега стана при нас.

# 443
Айде, не остана!
Моя 45 дневен почва на 17ти, ще го взема на 20ти сигурно. И аз не знам кога трябва да го представя.
Почваме тоновете на 18ти. Днес съм на среща с дечко, че почти месец не съм го виждала. Дано е в настроение. Днес по- рано щеше да ми избор корема с ритници . Пууу, големА жега стана при нас.
Наистина не остана. От една страна искам да свършва вече и да гушкам бебчо, от друга пък си мисля, че ми е добре сега. Grinning
С теб се разминаваме с един ден, доколкото разбирам. Hug
И тук е голяма жега... И не ми се коментира какво ми се случва с краката, не съм си представяла, че може да има такива деформация.Astonished

# 444
Момичета, и в Пловдив е някакъв ад днес.. гадеше ми се от жегата, та пуснах климатика и сега живея.. моя 45 дневен в четвъртък ще ми го издаде АГ, в петък мисля да го занеса, да ми е спокойно, иначе за срокове не знам нищо.. още не са ми отекли краката като предния път, но има време, а пък за сметка на това схващането става почти непоносимо.. всяка вечер все повече не мога да спя, като спра магнезия ще вия сигурно..

# 445
Болничните мисля, че трябва да се носят до 2 дни от издаването им, но не съм на 100%сигурна.

# 446
Аз изпращам само снимка на болничните по имейл, още не съм дала оригиналите и няма проблем Simple Smile

# 447
  • София
A в коя седмица спират магнезия? Аз ще взема да питам другият път, че като нищо пак ще пропуснат да ми кажат.

Вие имате ли контракции? Аз вечер преди да си легна имам едни тип менструални болки, ама не съвсем. Мъча се да напипам матката, за да усетя прословутите стягания и отпускания, ама най-много да усетя ритник.

# 448
Аз днес питах и ми казаха да си го пия, че да ходя по-лесно до ВЦ, нямало да попречи на раждане.

# 449
За болничните е до 5 дни да се уведоми работодателя. Представянето му реално е проблем когато го е край на месеца, защото реално тогава се смятат заплатите. Подаването му в НОИ е до 10то число на следващия месец.
С две думи уведомете работодателя си, а за реалното му представяне няма право да претендира на секундата да му се носи.

Общи условия

Активация на акаунт