Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 895
  • 694
  •   1
Отговори
# 450
Аз питах за магнезия и Биозин мама и АГ-то каза да си го пия до 36 г.с.  Следващия път пак ще попитам кога да ги спирам.  Иначе при мен крампите са ужасни през нощта. При всяко обръщане или ще има болка или ще ми се ходи до тоалетна.
Аз утре ще си взема 45 дневния болничен и мисля, че не е от значение кога точно ще се предаде. Предните ги изпращах сканирани и по-късно ги предавах.
Да ви се похваля, че днес си поръчах легълце за бебчето и  нямам търпение да пристигне. Ние ги оставихме по-едрите покупките за накрая, но то вече найстина не остана много време и всеки ден гледам да напредваме.
tancheto_shushi - украсата ти е страхотна. Поздравления за партито. Simple Smile

# 451
От 7- ия месец насам имам такива менструални болки и тогава АГ-то ми увеличи магнезия. За сега единствено ми е спряла аспирина, а за другите хапчета и инжекции ще видим кога. В петък съм на консултация и ще я попитам. Утре мисля да отскоча до кардиолога, при когото ме изпрати лекарката за консултация и да знам, че и тази работа съм свършила.
Още не съм решила и как ще раждам, та ако се спра на секцио, ще трябва да издирвам за среща и анестезиолога. Сложна работа, ама времето наближава, че вече съм 36+1 и дългоочакваната среща с втората ми принцеса наближава.

# 452
Сега се връщам от преглед. Моето дете върви с две седмици напред и май най- късно 21.7 ще се появи. Следващата седмица съм при израждащия ме доктор и ще видим там какво ще каже. Вече е 2200 гр в 32 г.с , а шийката-3.8.
Но не ни се показа хубаво, защото беше с ръка пред лицето Sad

# 453
За болничните е до 5 дни да се уведоми работодателя. Представянето му реално е проблем когато го е край на месеца, защото реално тогава се смятат заплатите. Подаването му в НОИ е до 10то число на следващия месец.
С две думи уведомете работодателя си, а за реалното му представяне няма право да претендира на секундата да му се носи.
Добре, много благодаря! 😊

# 454
Много се радвам за положителните новини от момичетата, минали скоро преглед! Освен да си мрънкаме, можем и да се хвалим Heart Eyes Наистина не остана!
Болничният аз ще го предам по куриер, въобще не възнамерявам да се разкарвам до там.
Гледам, че Тинити е с термин 26ти, а 45-дневният й болничен започва от 16ти юни. Пък аз смятах моя 45-дневен от 15 юни, с термин 30 юли.... вероятно нещо грешно смятам? Thinking

# 455
Много се радвам за положителните новини от момичетата, минали скоро преглед! Освен да си мрънкаме, можем и да се хвалим Heart Eyes Наистина не остана!
Болничният аз ще го предам по куриер, въобще не възнамерявам да се разкарвам до там.
Гледам, че Тинити е с термин 26ти, а 45-дневният й болничен започва от 16ти юни. Пък аз смятах моя 45-дневен от 15 юни, с термин 30 юли.... вероятно нещо грешно смятам? Thinking
Това можеш да го провериш в сайта на НОИ или в някои от калкулаторите на бременността в интернет.

# 456

И аз съм с термин 26ти, но от 11ти ми започва 45дневния, днес говорих с АГ. Но мисля, че те могат да променят датата на термина с няколко дни и да издадат болничния на друга дата, за да не се минава пак през комисия.

# 457
Мен ми го преизчислиха за 31 юли, но нали казахме, че няма да се сменя термина на първа страница, затова е така.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 20:19 от тинити

# 458
Аз съм с термин 2.8 , но не вярвам да издържим до тогава. И аз , защото тежи и детето, защото е голямо. За това около 20.07... тъпото е, че уж се целя в лъв ама не знам дали ще ме огрее Wink

# 459
Аз съм с термин 2.8 , но не вярвам да издържим до тогава. И аз , защото тежи и детето, защото е голямо. За това около 20.07... тъпото е, че уж се целя в лъв ама не знам дали ще ме огрее Wink
И аз искам да е лъвче, ама каквото такова. Иначе аз съм лъв, сестра ми, свекито и тя, все хубави хора. Grinning
И аз се съмнявам да изкарам до 31-ви.Дали изобщо някой ще роди близо до термина? Yum

# 460
Благодаря за отговорите! Да, явно всеки АГ преценява конкретния случай.
И аз много искам да е лъвица, въпреки че са ми казвали да внимавам какво си пожелавам. Ами то пък коя ли зодия е лесна - нали зависи от бебето, не от зодията....Пък и харесвам лъвовете - хубави хора са, борбени и знаят какво и как да постигнат.
Да се родят здрави и около термин - това ви/си пожелавам! Зодиите.....после ще ги коментираме, като ги отгледаме Grinning

# 461
Така е, важното е да родим здрави бебчета, възможно най-близо до термин. Heart

# 462
Моята лекарка каза, че ако родя на термин може и 4 кг бебе да имам Wink ама аз хич не очаквам да се случи това.
На шега, на истина, един месец Литва ей така!

# 463
Не знам..на мен още от сега взе да ми и зор, а съм едва в 14 г.с. Преди така се чувствах последните 1-2 месеца от бременността. Отдавам го на това, че сега имам малко дете, за което да се грижа и след което да търча непрекъснато, а преди си почивах, когато исках.

# 464
Моят термин е за 2ри юли. Тези, които ще раждат нормално как се подготвяте Simple Smile Правите ли упражнения, гледате ли много клипчета, упражнявате ли дишане?

Общи условия

Активация на акаунт