Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 889
  • 694
  •   1
Отговори
# 465
Моят термин е за 2ри юли. Тези, които ще раждат нормално как се подготвяте Simple Smile Правите ли упражнения, гледате ли много клипчета, упражнявате ли дишане?
За сега само веднъж съм гледала клипчета. Много съм несериозна. Успокоявам се с това, че дори и да гледам, като дойде ще забравя всичко. Трябва да се взема в ръце и тези дни вече да започна по-сериозно.
------
А къде сържите/ще държите мръсните дрехи на бебето? Ние имаме кош за дрехи на терасата и там ги събирам за пране. За бебето обаче се чудя как да го направя. Понагайте с идеи и съвети.

# 466
Ние си направихме шкаф с 3 отделения за всеки един от семейството.. Лошото е, че трябваше да предвидим 4ти човек Simple Smile Сега и аз съм в чуденка къде да събирам дрехите на  малкото.
Гледайте за дишането, аз го прилагах, докато бях на тонове преди родилна зала и малко ме облекчаваше

# 467
Гледала съм няколко лекции за нормално раждане и до там. Много са полезни, но е хубаво да видя и пробвам нещо за дишането.

# 468
  • София
Моят термин е за 2ри юли. Тези, които ще раждат нормално как се подготвяте Simple Smile Правите ли упражнения, гледате ли много клипчета, упражнявате ли дишане?
Психически Grinning Много съм спокойна, но чакам да дойде сряда и да си уговоря екипа за раждането. Клипчета доста изгледах, а техниките за дишане си ги записах най-подробно, но позабравям да се упражнявам. А и колко ще ми влязат в употреба знам ли, представям си само как ще ожаднея ужасно с това дишане.

За прането имам две кутии с капак, като в едната ще държа козметика, а другата ще е за мръсни дрехи. И двете са ми точно до повивалника и всичко е на ръка разстояние.

# 469
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но редовно ви чета. От днес и аз съм от лежащите, чакащи мами в 33 г. с. Излязоха ми днес резултати и имам опал в урината и белтъка ми е нисък. Това наложи вкарване в болница. За сега ми бият дексаметазон и магнезий, нямам отоци, кръвно високо нямам, но това с теглото на бебето ще ме умори.. Само то ме притеснява. Предци седмица казаха 2 кг, днес ми казват 1800.Едновременно казват че плацента, доплер и тонове са супер. Водите намалявали, но имала моята беба.. Така ми е притеснено пак.. Наскоро имах такъв казус, оказа се че видеозона ама сега две притеснх доста.
Честито на всички мами с тези хубави резултати. Да минава юни и са запалят едн сладки пухкави бебоци 😍😍😍

# 470
Нищо не гледам и не тренирам. Като знам как всичко забравих по време на първото раждане...а и тия клипове ме сдухват

# 471
Момичета,  миналия понеделник ми взеха вагинален секрет и вчера АГ каза: "Имаш малко гъби.  Ама са малко,  с един Гиназол ще ги оправим". 
Поръчах го за днес,  че не го намерих наличен в близките аптеки,  та довечера ще го слагам.  Някой да го е ползвал?

# 472
На мен АГ ми изписва гиназол. 2 пъти го слагах, първия път ефекта беше 2 седмици, и оплакванията се завърнаха.. сега пак имам оплаквания, но не са толкова сериозни както предния път. На мен на 11 ще ми взима секрет, да видим дали е повлияло лекарството. ( Иначе тя спомена, че трябва медикаментозно лечение, за да се излекуват напълно, но докато съм бременна нямало как. Другото, което каза, е че въпросната гъбичка не била опасна за бебето) Дано при теб помогне повече

# 473
Момичета, взехте ли подложка за ваничка за къпане и каква ? Изобщо има ли смисъл от нея ? Аз съм в процес на избиране на ваничка  и нещо не мога да избера. Не знам какво ще е най-удобно за мен и бебка.  Simple Smile

# 474
Аз взех мека подложка на Sevi Baby, сестра ми я ползваше и й беше удобно с нея.

Иначе аз не гледам никакви клипчета за раждане, защото са ми стресиращи. Не правя нито упражнения за дишане, нито упражненията на Кегел. Дано не съжалявам накрая.

# 475
Аз първо взех мрежичка севи бейби, после минахме на мека подложка, и до днес я ползвам, слагам я да седне и така я къпя. Мрежичката поне за мен в началото беше супер удобна, ако ваничката е със стойка, мисля че и за вас ще е удобно.

# 476
Гиназол не съм взимала и не мога да се изкажа, но аз от няколко дни имам парене и сърбеж. Вероятно са гъби или инфекция, днес пуснах МБ. Ти имаше ли някакви симптоми преди да ти вземат секрет? [/b]
Момичета,  миналия понеделник ми взеха вагинален секрет и вчера АГ каза: "Имаш малко гъби.  Ама са малко,  с един Гиназол ще ги оправим". 
Поръчах го за днес,  че не го намерих наличен в близките аптеки,  та довечера ще го слагам.  Някой да го е ползвал?

# 477
Привет, да ви кажа и аз съм в търсене на ваничка, нещо ги гледахме вчера някакви огромни и непрактични ми се струват.
За гъбичките незнам, аз слагах и Пложинакс и Гинопапаверил, ефекта е временен с течението, но най-добре се повлия когато почнах  вместо интимен гел Гинексид да ползвам. Макар, че всички микробиологии до сега 3 само първата имах Кандида.
Отново съм на фронта с борбата с хемороидите.
И на мене ми се иска да се роди човека около термин, Божа работа, важното е да е здрав.

# 478
  • София
Аз мислех да купувам подложка, но като си взех ваничката видях, че тя си е с излята такава и съответно няма нужда. Нашият проблем беше къде да я държим, че нямаме никакво място и накрая успяхме да я закачим за бойлера Grinning

Момичета, дойде ли ви поръчката от Бебо? Thinking

# 479
Не,  нямах оплаквания,  нормалното леко течение,  което си имам през цялата бременност. Но до сега винаги секретът е бил чист.  Сега ми взе профилактично,  че не беше от преди извънредното положение,  и излезе това... Дано да не е опасно за вагинално раждане,  че съм се настроила...
Гиназол не съм взимала и не мога да се изкажа, но аз от няколко дни имам парене и сърбеж. Вероятно са гъби или инфекция, днес пуснах МБ. Ти имаше ли някакви симптоми преди да ти вземат секрет? [/b]

Общи условия

Активация на акаунт