Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 882
  • 694
  •   1
Отговори
# 480
Аз ще взем апак такава подложка за вана https://www.bebemarket.bg/podlozhka-za-vana-s-pylnezh-sevi-baby
 Отначало ще го къпем на ръка, но след месец на подложката.
На тази излятата подложка се свличаше и не ни беше удобно. като червей беше в нея Simple Smile

# 481
Момичета, чувала съм, че по време на бременност често се случва появата на гъбички, заради промяната на флората - от хормони, храни, ензими и т.н. Не е опасно за бебето и раждането, не се шашкайте. От Гиназола, за съжаление, и аз не съм очарована - не е траен ефекта.
Ваничката исках да е освен със стойка, да е анатомична и с рафтче отдолу, за да мога да й слагам играчките и хавлийката. А и да е сгъваема - мислех, че такова чудо няма, но се оказа, че има и си я взехме:

Ако не е удобна за първите месеци, просто ще взема една Севи-бейби подложка и готово.
Изгледах само едно клипче за дишане по време на раждане, но знам, че няма да запомня кога как да дишам и това ще ме натовари - ще си слушам акушерката и това е. Как ли са раждали нашите майки и баби без интернет...
Гледах само една лекция за кърменето - как да засуква правилно така, че да не те разранява - виж, това ще го тренирам вкъщи. Но раждането и контракциите....не ми се натоварва с това, че ще боли и кога как и какво трябва да правя...

# 482
Ясно, ще ги мъчим тия гъби, мъби... Иначе аз си ползвам от доста време интимна пяна Гинексид и съм супер доволна.
Вана взехме на Кам със стойка. И нашата баня не е голяма и затова искахме нещо, което се сгъва, а и няма нужда от подложка.

Едит: SSD, същата е и нашата вана и няма да има нужда от подложка, защото е с 2 позиции-първата от 0 до 6 м., втората 6-12 месеца, освен това е и анатомична.

# 483
VictoryK, точно, че не бях сигурна дали ще е нужна подложка...благодаря ти!
Най-много му се радвам на рафтчето отдолу, тъй като банята ни не е малка, но не е и огромна и всички видове патета, жабки и рибки ще стоят там! Smiley

# 484
И на мен скоро ми откриха гъби като имах обилно вагинално течение,предписаха ми Макмирор и още с първите глобули има ефект,надявам се да не се появят пак,защото искам да раждам нормално.

# 485
Ние ползвахме подложка, която се прикрепя към ваната с вакумни крачета. За мен беше удобна. Ползвахме я около 5 месеца.

# 486
На мен лекарката ми каза в случай на течение да с еправят 10 дни гинексид и 5 Клотримазол

# 487
При мен гъбичките минаха от 1 Гиназол и след 5-6 дни 1 Ломексин. АГ-то ми има опит. Каза, че многократно се появяват през бременността. Вече повече от месец нямам оплаквания, а и миналата седмица правих микробиология - чиста е.
Днес бях на преглед. Аз съм в 35+1. Бебето отговаря на 36. Вече не е така голяма, както вървеше до скоро. Главата е фиксирана в малкия таз и АГ каза, че обичайно при това положение до 2 седмици започва раждане. Да се пазя, та по възможност да вляза в 37 г.с. Аз не можах да си скрия усмивката през целия път до нас. Толкова се радвам, че моментът наближава. Убедена съм, че ще вляза поне в 36-та седмица и не мисля, че ще е незряла. Имам рожден ден на 17.06. Тайно се надявам моето момиченце да ме изненада тогава Sunglasses Чакам я с голямо нетърпение. Май и тя е нетърпелива да ме види Heart

# 488
На мен пък АГ ми каза, че при втора бременност може изобщо да не слезе в таза до раждането. Моят си се върти и тва си е Grinning

# 489
И аз бях в голяма драма да търся малко корито и накрая случайно от Джъмбо намерих 60 см корито-12 лв мисля, че беше. Ето ви и снимка
Преди имахме голямо със Стойка, но когато нямаш голяма баня нямаш голям избор за съжаление Sad

# 490
Имената са готови за моето бебче и за сладкия ми племенник, който много обичам! Heart Eyes

# 491
Така като гледа днес календара, нищо чудно, в най-краен случай да си родя един Илия Simple Smile Ама за лъв нямам никакви надежди. С термин 2.8 не вярвам да стигна 23.7

# 492
аз си имам ваничка за къпане от голямото ми дете, но сега искам да си взема стойка за нея, че ще ми етрудно иначе, в Джъмбо дали има? Виждали ли сте?

# 493
Много са свежи буквите, браво Тинити!
А за гъбите, цяла бременност изкарах без, сега явно накрая ще се проявят. Шанс Simple Smile

# 494
Така като гледа днес календара, нищо чудно, в най-краен случай да си родя един Илия Simple Smile Ама за лъв нямам никакви надежди. С термин 2.8 не вярвам да стигна 23.7
А защо не? Моят термин беше 10.08, а родих 4 дни преди това и то планово секцио. Не знам иначе докога щях да чакам.

Общи условия

Активация на акаунт