Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 868
  • 694
  •   1
Отговори
# 495
Някой иска ли да поеме да прави темичките?

# 496
Тя май искаше да напише 2.7

# 497
Така като гледа днес календара, нищо чудно, в най-краен случай да си родя един Илия Simple Smile Ама за лъв нямам никакви надежди. С термин 2.8 не вярвам да стигна 23.7
А защо не? Моят термин беше 10.08, а родих 4 дни преди това и то планово секцио. Не знам иначе докога щях да чакам.
Защото усещам, че просто едва ли ще издържим повече от 20.07. с предното бях убедена , че ще се роди на 5.10, той се роди на 4.10 Wink

# 498
Момичета, за 3 нощ ми се случва следното - пия си магнезий преди да легна и посред нощ се събуждам с болки в кръста, къркорене на червата и съответно диария. Болките са като менструални, но са постоянни. На какви може да се дължи според вас?
Мисля че диаспорал вече ми действа така, още повече че явно съм предозирала здраво с магнезий  Sad

Не знам как ще продължавам да го пия.

Последна редакция: ср, 10 юни 2020, 06:36 от Peoney

# 499
За радост аз се чувствам добре ,само когато си легна дали наляво дали надясно започвам да усещам движения и ритничета и се претиснявам да й направя нещо.Когато пък сутрин или когато стана до тоалет и не я усещам започвам да сепритеснявам Simple Smile
Другия ми хубав момент е че спря да ми пада косата и не знам от колко години не съм си чувствала косата така хубава.Не ми се мисли след раждането когато започне да пада....майчетата които им е за втори път ,как беше при вас задължително ли е да има косопад след раждането?
Аз първия път нямах никакъв нито преди, нито след. Сега до момента косата ми е по-гъста от всякога. Надявам се и след това да няма.

# 500
Peoney,  знам,  че от Диаспорала може да се получи диария,  от колко време го пиеш?  Аз с тази бременност не пия магнезий,  но с предишната бях на Диаспорал 2 седмици и после на Магнерот (още от началото на 4-тия месец).  Но АГ тогава изрично ми каза,  веднага,  щом влеза в 9-ти месец да спирам всички хапчета (магнезий,  но-шпа,  и т.н), защото могат да усложнят естествения ход на контракциите и започващото раждане.
Та питай АГ кога да го спираш,  или да ти намали дозата,  или смени с друг магнезий.

Аз пак с мойте гъбички,  във всички аптеки Гиназол е изчерпан,  по складовете не го зареждат също.  АГ ми го смени с Ломексин,  отново се поставя еднократно,  та снощи го сложих... Да видим.  Тази сутрин имам по-засилено течение,  не знам от него ли изтича,  какво става.... Ще изчакам 3 - 5 дни,  че лекарката каза,  че толкова му е действието,  дано се нормализират нещата.

Иначе за днес съм планирала основно почистване на спалнята, шкафовете,  включително разглобяване и почистване на детското легло,  стискайте палци да не вали много,  че с миенето на прозорци ще е сложно. Когато разбрах,  че съм бременна,  вече правехме нова,  отделна стая на баткото и от Декември той си е самостоятелен,  а бебешкото легло не разглобихме и толкова прах е събрало,  че не знам как ще го чистя.

# 501
Аз планирам да изпера спалното бельо на детето и дреите за изписването. Чкам мъжът ми да смъкне пликовете с бебешките дрехи и почвам да пера. За лажост, пералнята ни се счупи миналата седмица и сега със сетни сили ще изпере каквото има Simple Smile

# 502
Момичета, тези от вас, които са ввче в 9ти месец спрели ли са витамините или само магнезия, ношпато?
Много се изнервих днеска, но то просто постоянно се изнервям този месец. Лекарят каза да кажа на секретарката да ми пусне кръвни +урина за подуването на краката ми, а тя ми пуснала само кръвни. Е, толкова ли е смотана с извинение. Сега за урината утре ще си я пусна, за това подуване какво по-точно да пусна? Само белтък ли или  и албумин, глюкоза. Нещо друго?

# 503
Белтък и албумин.

На мен пък ми казаха да не спирам магнезия, странна работа

# 504
Не се впрягай. Аз почти всички изследвания си го назначих и платих сама.
Пусни белтък и албумин в кръвта.

# 505
А подуването на краката не е ли нормално или просто на теб ти се подуват много? Моите от вчера се подуват, но пък изследванията ми миналата седмица бяха перфектни.

# 506
Мисля, че вече е напълно нормално да се надуват. Аз с предната бременност бях така от 5тиммесец. Сега едва в 8ми ме налегна тази мъка

# 507
  • София
Aз днес минах а тонове, изчаках си чакалото после час и половина през моята АГ и после и до другата за разговор от 2 минути. Забравих да питам за този магнезий да го спирам ли, дано в понеделник се сетя да питам. Поне вече съм спокойна, че тръгна ли да раждам имам лекар Relieved И моите крака вчера се подуха след по-топлия душ, ама то и на това топло време няма как да е иначе.

# 508
Дона, благодаря ти за мнението. Simple Smile

От много време пия, някъде от 5месец. Обаче явно съм предозирала, имам и някакви болки ниско долу в корема и кръста, които са постоянни. Ще изчакам и ако не отминат ще тичам до кабинета на АГ... отново.

# 509
Бихте ли споделили в коя седмица последно сте мерили бебето и колко кг е? Аз утре съмна консултация и ми се иска да имам ориентир.

Също така извинявам се, ако се повтарям, някъде бяхме коментирали за помпите за кърма, но не мога да го намеря, та... каква избрахте? Аз до последно мислих да не купувам, но днес нещо ми прещрака и реших да взема. И има ли такива от вас, които са решили да не взимат помпа?

Общи условия

Активация на акаунт