Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 864
  • 694
  •   1
Отговори
# 510
Включвам се за витамините- каквото и да спирате, според мен витамините не трябва да се спират даже и след раждонето. В момента сме в период, в който бебенцата си взимат по много от нас, а когато родим и имаме възможност да кърмим, тогава ще подпомагаме нашия организъм, а той този на бебчето.

# 511
Последно бях в 35+6, бебето беше 2640

# 512
Бях купила една помпа на Лорели. Оказа се пълен боклук. Повреди се преди да я ползвам два пъти. Предложи ми познана. Малко ползвах нейната. Един ден реших да пробвам на ръка и ми беше по-лесно и по-малко болезнено и си продължих така 5-6 месеца. Кърмих една година.

# 513
В 31+3 беба беше 1980гр., в понеделник съм на преглед и ще видим колко е пораснала Simple Smile

Аз взех само ръчна помпа за кърма, ще видя как ще е след раждането и ако се налага ще купя и електрическа.

# 514
Моето в 32 +2 беше 2200 гр

# 515
Моята в 34+2 беше около 2,5кг.
Помпа купихме електрическа на Philips Avent, но не мога да изкажа мнение за нея още, надявам се да е добра предвид цената си.

# 516
34+5 беше 2.900. Помпа взехме на Кангуро, електрическа.

# 517
В 36+1, бебка е 3 кг. Май малко едричка върви като гледам.

# 518
Помпа взех ръчна на Philips Avent. И аз първоначално мислех да не взимам, но след това реших  да се подсигуря с една. Simple Smile

# 519
Аз купих електрическа на Cangaroo, избрах я по мненията в бг мама.

# 520
36+3 е 2.500 кг. Помпа ми подари приятелка ръчна на Авент.

# 521
Аз купих електрическа Medela Swing,  много съм доволна от нея. И със сина ми ползвах същата,  но ми беше дадена от приятелка и я върнах.  Тогава пробвах и ръчна на Авент,  но ми беше адски неудобна,  много бързо ми се изморяваха ръцете.

# 522
Аз съм взела електрическа на Авент. Надявам се да ми върши добра работа. Предния път имах ръчна, но не е работа.

# 523
  • au bout du monde
В 32с 1960гр. В 36с пак ще се мери. От днес съм 34с. Само с доплер чухме сърцето, с главичката надолу е обърнато.
Започнах втора седмица на работа, за сега всичко е наред, само много ми се приспива😆😒

Списък за болницата получих.
За бебето да нося:
Шапки и ръкавички, пижами, памперси, душ гел, лосион, памук-не знам за какво ще е🤔, хавлия, одеало. Ако ще е на сухо мляко ще трябва и готови дози да се носят.
За мен: дрехи, нощници, халат и чехли, сутиен за кърмене, бельо, душ гел, хавлия, четка и паста, превръзки, възглавници.

# 524
Аз онзи ден се сетих, че и прибори трябва да си сложа. Поне там , където ще раждам няма кетъринг и трябва да ми носят храна. Обаче ако да забранени свижданията нямам идея как ще става.

Общи условия

Активация на акаунт