Чакаме да мине пролетта, за да гушнем ЮЛИ нашата сбъдната мечта! - Тема № 7

• 36 855
  • 694
  •   1
Отговори
# 525
  • au bout du monde
Казаха ми, че мъжът ми може да присъства на раждането, но няма да може да остане с мен после.

# 526
В последния ден на 33 г.с. съм, бебка тежи около 2 кг. Казвам "около", защото като ме мери, лекарката каза, че е 2.200, но апаратът дава разлика от 300 грама в повече. Преди 2 седмици беше 1500 гр., та затова я смятам около 2 кг.
Помпа избрах на Авент - електрическа, след консултация и мноого четене във форума и нета.

# 527
Минавам да споделя че бях при АГ, изглежда всичко идва от червата. Намалихме магнезия обаче страхът от контракции ми е голям и не знам как да процедирам. Confused

Главата й е много ниско, АГ даже ми съчувства за кофти усещанията. Вие усещате ли натиск ниско долу? Вместо да отива нагоре тя слиза надолу Grinning ама има време още, просто ме е страх да не тръгне заради ниското й разположение и това че дразни матката. Пфууу...

Хубава вечер! Blush

# 528
Да, аз усещах доста дискомфорт. Моето бебе беше много ниско и притискаше пикочния ми мехур с главата си. Веднъж не успях да стигна на време до тоалетната. 😰

# 529
Това с притискането и на мен сега ми се случва. Особено, когато ходя. Не мога дълго да съм навън или на място, където няма 00..

# 530
При мен дискомфорта към момента е горе, бебето ме натиска в стомаха и/или черния дроб и на моменти болките са силни и резки Confused
Явно все още е високо, в 33гс съм.

А по темата с помпите, близка приятелка ми даде ръчна и електрическа на Медела, та имам варианти Simple Smile

# 531
Ох ние сме така 😊
Излизам от тоалета и докато стигна до кухнята -две крачки Simple Smile и пак обратно в тоалета.
Усещам вече различни неща ,болки в междукрачието ,от време на време като тъпи менструални ,днес за кратко в кръста.
Тежест ниско долу...,стяганията в корема са си отдавна ,но за кратко.Движенията й ги усещам все по силно.Това в 34 г.с
Дали ще изкарам до края според вас,нормално ли е да усещаме тези неща в този период?
Моя мъж му се очертава едно пътуване ,а не искаме да липсва от събитието😘

# 532
Аз съм в 38ма седмица и имам чувството, че ще изпадне, докато вървя, така тежи...а не е слязъл в малкия таз още.

# 533
И аз утре влизам в 37ма седмица и абсолютно същите болежки ги имам. ММ ми помага често като ставам от леглото, че е малко трудно вече. Но кракът с разширената вена мн почна да ме боли. Дано да не направя някой тромбофлебит Sad

# 534
Болките и аз ги имам, но освен тях усещам слабините подпухнали.. утре ще питам нормално ли е, не е ли..

# 535
Аз съм в 38ма седмица и имам чувството, че ще изпадне, докато вървя, така тежи...а не е слязъл в малкия таз още.
Аз теб те чакам да се похвалиш първа тук, но стискай още малко.
Мисля, че си е нормално вече да си имаме болежки. тежат си дечицата, шават.
Аз , когато ставам до 00 посреднощ ме е страх, че няма д ауспея да стигна до там. И докато се докандилкам скрибуц скрибуц... Ама , малко остана.

# 536
И на мен много ми тежи, но не го усещам ниско, иначе е с главата надолу. От снощи не спира да се мести ту отляво, ту отдясно, чак се филмирам какво става....понякога доста ме срязва. И почти цяла вечер не съм спала. А за тоалетна вечер едва ставам от леглото, при завъртане също понякога ме реже, а съм още 33 г.с.
Краката вече ги коментирах, от два дни имам проблем с кутрето на ръката. Ударих се и сега ми се поду и гнои.
Ами, това е от мен, хубаво ви се оплаках, ама вие поне ме разбирате. 😒

# 537
Днес имах час два регулярни контракции, ама отшумяха. Само следях и се изнервях, щото не бяха болезнени, ама се напрегнах. До 38ма навършена да си седи там Grinning

# 538
това е хубаво на темичката ,че можем да си разберем болежките и тревогите Simple Smile
Когато се опитвам да обясня на друг е трудно да опиша какво и къде чувствам Simple Smile
Дано всички близо до датите си да се хвалим със здрави бебчета !!!

# 539
Сега попаднах на тази реклама. Може да ви е полезна
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт