ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 358
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Варненска клюкарка
Пази Боже, Сечкин е неудачник, няма нито един успешен проект, на тези години на които е няма и да има, да седи по-надалеч от Хазалинда. Рускините даже го наричат мистър провал, мистър неуспешен, име му е излязло чак.... Капитана е хубав, но годинките му взеха да го застигат, та не знам smile3506  И той е едно дърво, ама захимичва когато около него има подходящи хора. Предпочитам млад колега, затова казах Алп с който са набори, даже и по-млад да е с 1-2 години става.... Аз обичайно нямам угодия та който и да е сигурно няма да ми хареса Joy
Има няколко физиономии които ми допадат, но не им знам имената и няма как да ги посоча.

# 61
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мен нещо хич не ме привличат социални филми, едва ли ще гледам, ама дано Хазал има успех.

Дилянка и Бурак изглеждат доста добре един до друг и наистина личи химия. Бурак никога не ми е изглеждал красив, но е чаровен и има мъжкарско излъчване.

П.П. Отпреди час в инстаграма на Гинчовата агенция - Фарах Зейнеп Абдула.

А Илка се е присетила за това -

2.П.П. Феми, ето ти поста в сторито на Илкер Билги с Джан. Малко на цигане мяза, ама ... нейсе, може от светлината да е. Laughing
Споменавам само, че от 6 юни в Унгария тръгва Пълнолуние, а от 10 юни в Италия Ранобудната птичка.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 22:00 от profi_1

# 62
Проф ,Мерси .Прическата му е тамъм . На мен ми изглежда почернял,ама си казах че може да е от светлината.
Допада ми  Джан,но чак любимец не е .
Ще го следя, щото ги харесвам с Йозгето.
Любопитно ми е какво ще направят и колко грешен ще е като Йозгюр.

Фарах Зейнеп при Гинчо. Е, сега ще ни я натресат, като Чачова партньорка.Close

Още едно потвърдено инфо.
Айча Айшин Туран и Толга Сърташ в проект ,като главни герои. Ще се излъчва по шоу тв. На колажи изглеждат добре.
Айчата ги харесвам с Алперен ,химичат си и с Ча също.
На Сърташ последното дизи е провал с Джансу Дере и Лейла Тънлар.
Тези важни рейтинги е късмет да нацелиш проекта. Сценарии еднотипни.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 14:49 от femmi2

# 63
  • Варненска клюкарка
Не само Фарах, но и Мервето. Сега остава към Гинчо да се присъедини и Хандето и картинката на най неприятните ни страхове свързани с работата на Ча ще е пълна. Все една от тези ще попадне в някой от проектите, че ако не и двете. Фарах е добра актриса но ми е харесвала само във Времето, тогава е била почти дете, на около 20, другата е някаква кукувица дето яко я пере съчмата, в депресия ли е не знам но не е много наред.
АФК също е замислен като социален проект- историята на една прислужница и всичко съпътстващо живота и в този аспект. Слава Богу любовта е изместила този фокус макар и не съвсем, но все пак е доста повече от първоначалната идея.
Гинчо е за един бой и той Imp Дори да сме в ерата на интернета, за някои работи живата връзка е незаменима. Трябва да има присъствие по важни места и да общува очи в очи с правилните хора, които могат да бъдат полезни за подопечените му. Че даже и по отношение за връзка с медиите. Гледала съм сериал в който много беше застъпено това, колко много зависи от мениджъра, и въобще наличната ситуация с живота на подопечени и мениджър на различни континенти, не мисля че е полезна за подопечените. В тези среди нещата се движжат от медиите, а мениджърите дърпат конците, стоят в дъното като сиви кардинали и внимават нещата да не излизат извън контрол, а нашият изобщо липсва Smiling Imp Не знам даже как точно да го формулирам, но имам чувството че някак на Гинчо клиентите му се умножават когато се чуе за нов проект на Ча, и когато нещата с кастингите отминат или проекта свърши, новите клиенти се оттеглят.

И какво показва Фарах на снимката, че ще хвърчат перушини ли? Много ми е познато това което казвам сега Rolling Eyes

Ех тоя Бурак, има ли някъде друг с фамилия Дениз, значи и той ще е там. С Дилян го спрягаха веднага след НИ но проекта се разпадна, после с Йозджан Дениз и Пънар Дениз, проект който също се разпадна преди изобщо да започнат да го събират и ето сега пак с Дилян, отделно че вече е играл с нея в Малки сладки лъжкини. По скоро не го харесвам, когато обрасне повече а и тоя нос много ми портят впечатленията.... Трябва и да качи едни 5-6 кг че обичайно изглежда по- тънък от колежките си.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 10:59 от Беллора

# 64
Бел ,кО и двете натресат на Ча ще мижамеее.
Мервето я пере съчмата ,станала е като вампирка.
Гинчо и Енгин Йозтюрк уреди в Защитника но после Енго напусна агенцията. Поради какви причини те си знаят. Енгин и  Ханде Доандемир играха в сериал ,но окапа заради ниска гледаемост.
Били са гаджета в живота ,вече са бивши.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 19:41 от femmi2

# 65
Вижте сега, на Гинчо в агенцията са само трима подопечни - Ча, Хазал и Мервето. Което не значи, че за отделни проекти агенцията не работи и с други. Предполагам точно такъв е случаят с Фарах - само за фотосесия или реклама на нещо си. В инстаграма на агенцията към снимките са изредени няколко хаштага, ама не съм разследвала с какво се свързват. Не е важно. Важно е, че Гинчо не е съвсем занемарил агенцията, а все пак нещо работи. И по-интересното, че работи и с други освен подопечните. Така се създават по-широк кръг полезни контакти, а колко е важно това Белл е писала.
Снощи ви спестих на Дуда доматите, ама днес няма да ви пожаля с последното ѝ стори. Mr. Green
https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/10072292 … 6f76948344e384b3a

П.П. И едни Фикови краченца за добро утро.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 12:05 от profi_1

# 66
  • Варненска клюкарка
Да де, не съвсем, ама на голямо занемаряване отиват... Любов любов, ама що турската му американка не се жертва да си седи в Турция заради его ами той. Ех глупави мъже,  оглупяват най-много като намерят някоя много по-млада фръцла.

Фико ми прилича да седи в столче за кола, от друга страна е с пижамка, какво ли правят?

Фемо доколкото имам спомен Ханде Доандемир и Енгин Йозтюрк не са имали отношения. Изкараха едни 4 серии на провален проект, естествено подобни клюки съпътстват всяка екранна двойка която не бърза да засвети в обществото с истинската си половинка, та и тях не ги подмина.  Спреженията започнаха веднага от първа серия, а след края на четвърта и двамата казаха че няма такова нещо. Нито бяха първите, нито последните, някои даже  цял сериал от два сезона изкарват така. Като не вървят нещата се чудят как да повдигнат интереса към проекта та белким се задържат на екран. Бях ви казала преди и в едно от предните мнения пак писах  че съм гледала сериал на тема където показваха доста от тясната специализация на мениджъра, която остава скрита за обществеността, та имаше случки където по 2 сезона се спрягаха главни, а главния гей та дрънчи, но мениджърът го държи в правия път поне за пред хората... Как се контактува с медиите, какво и как им се подхвърля, как няколко платени и то не много скъпо пишат нещо, а после "новината" я подхващат всички даже вече и да не им се плаща клюката се завърта и заживява собствен живот...  Как за един ден могат да сринат нечия репутация и да издигнат друг, даже и история с някакви трупове имаше, ама не съм догледала защото се проточи няколко серии...Сериал с участието на Гизем и Шукрю. Отделни неща са ми се набили макар че не съм го следила, а по-скоро "хващала" отделни серии. Всичко това е взето от живота, а още какви по-страшни неща съм чела преди време в книгите на една добре запозната с холивудския живот дама, сестра на много популярна актриса....

Вчера като писах за екранната любов, първа, извънземна, умопомрачителна  и т.н. имах предвид точно такъв случай като  на Йозтюрк и Доандемир - хора на средна възраст играещи това което са играли играли играли, то на тях им е дошло до гуша от поредното еднообразие, а се опитват да убедят зрителя да ги гледа. Ми няма как да стане. Освен това нито тя, нито той имат потенциял за главна роля. На него му се получи идеално в Защитника, даже му се получи по-добре от на главния, защото излъчването на Енгин е такова, той не става за захаросани любовни роли и някакви безгрешни свръх хора. Във Фатмагюл в ролята на разкаялия се изнасилвач беше чуден, и страхът му и малодушието  и всичко останало го показа много добре, но влюбени погледи или дълги и тъжни не са за него.

На Дуда сушито или поне тя го показва.

# 67
Споделени  от съкровищетУ, пият си кафето с ашкъма на двора.  Това  черното в чинията какво е ?

едно суши от  рибаря , вкусно изглежда, нашия кви работи се е научил , не само любимия фасул . Опитвала съм суши в ресторант ,като сурово стои. Обичам миди като Чачо.
Рускините пак я солат не спира да се прай на интересна , разбрахме че не са разделени ама продължава да намеква!
Може и Дуда да е правила сушито,ама нещо не ми се вярва.Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 20:52 от femmi2

# 68
Черното са фурми и сушени кайсии.
Кат е рекла Дуда, че е време за кафе, отивам и аз да туря едно. Grinning

# 69
Кафето го изпих вече.
Сушени кайсии такива тъмни не съм мяркала.Купихме си пресни да хапнем.

Последна редакция: сб, 30 май 2020, 17:58 от femmi2

# 70
Продаваните у нас масово жълто-прозрачни сушени кайсии са всъщност обработени с химикали и захаросвани преди сушенето. Натуралните сушени кайсии са кафяви, но аз съм си намирала и купувала такива преди време само в Пловдив на павилиончета в пазарчето в Кючюка, което развалиха за да построят там Лидл, Кауфланд, Юск, ДМ и т.н. От тогава не мога да намеря точно такива, а са с фантастичен вкус. Нищо общо с жилавите им захаросани събратя, продавани на всяка крачка.

# 71
  • Варненска клюкарка
И зелени джанки които комшиите обожават. Че не им ли е рано още? Ама това прилича на закуска за един човек, Чачун е голям човек, що за детски игрички и гатанки ooooh! Представям си това да е неговата закуска, ще е станал кожа и кости въпреки калоричността на сушените плодове. Или това сега е заради тежките софри докато гостуваха на Киво Laughing
Аз пък много обичам пресни фурми и често си купувам, но едва се удържам да не изям цялата кутийка. моите обичат сушени и на тях купувам от едно място и винаги ме питат тъмни, светли, обработени със захар или натурално сушени искам. Може би заради самия вид на фурмата, но и обработените и натурално сушените на външен вид не се различават.
Сушениите кайсии които се продават у нас имат вкус на желирани бонбони с плодов вкус т.е. никак не са ми естествени, както и сушените сливи. помня как изглеждаха сливите на баба ми и какъв вкус имаха, това на пазара няма нищо общо.

# 72
Помна  фото как нашия подава джанка от колата на Юсуфката . Хапни си аркадаш . Колко забавни спомени от едно време ,сега скукааа.
Моя много обича фурми и си купува Аз не чак толкова .

стара - нова гА е войник в Анкара

Забавно предположение , брата на Барбароса да го играе Аталай брата на Чачо . Нали учи киноизкуство в Лондон Ама си трябва доста талант и да смени визията. Не знам дали може да надмине големия си кардешим и не е толкоз хубав, като него.Какви нерви има,никаква реакция от него за Нищо!
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1444601

романтика за закуска СарМел,преди да занулят героинята й им отпуснаха романтика,залагаха повече на екшъна.

Kiss
Дуда сигурно още не вярва на късмета си това Ичерде заби който трябва ,щото вкуса му е сбъркан.
Сещам се за спора, че може и преди това да се познават ,ама държа на мойто си.Загаджили се на площадката.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 16:47 от femmi2

# 73
  • Варненска клюкарка
Ох такъв отекъл и бузест хич не го харесвам. Чертите му са потънали, ни скули се виждат ни красивата силна мъжка челюст. Едно такова безформено и изоблено Rolling Eyes
Снощи попаднах на Последния самурай, колко е красив там Том Круз, даже не му забелязвам дребния ръст, но скулите  му са като изсечени, челюстта е добре очертана, бузи няма, а прическата му от филма с която искам да видя Ча пак много ми хареса, ама с тези бузи, ако все още е такъв отекъл  с такава коса Чачун ще е като  свинче със звънче ooooh! Дуда е замязала на чироз, черна и суха, явно той яде и за двамата. Много съм лоша, ама като го видя такъв бухнал и ми призлява.  Някак прекалено много станаха лошите изненади, искам вече нещо красиво!

# 74
Белче не само ти искаш нещо красиво.
Имам предчувствието, че това криене не е за добро. За ролята ще е разплут и отекъл с огромна рижава брада.
Към края на Ичердето не е като в началото на епизодите,тогава е по -добре.
Тука си дялкаме любимците ,като трябва.
Що да си лоша. Аз съм лошата кО става дума за любимата му Дуда. Хич не й цепа басмата и на Ча сме набрали,вече го обсъждахме.

Бурак Саяшар и Хатидже Шендил
Личи любов и сплотеност. Хатиджето след като роди не е играла в нищо.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 20:44 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт