ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 643
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Варненска клюкарка
Искаме разбира се, веднага ги прибирам че оставя ли, после ме домързява, забравям....

Ето ви да се посмеете, онова с шарените плувки дето се подрусва чат пат в такта е Чачун няколко месеца преди конкурса, прави се на много отворен Joy

https://vk.com/cagulsoy?z=video-101396376_456242693%2Fc2dffe6936 … l_wall_-101396376
https://vk.com/cagulsoy?z=video-101396376_456242694%2F392da3a4c7 … l_wall_-101396376

И кака прилично отфилтрована

от 18 еп.

Скрит текст:

#уНафталина      Heart

+ тези от 2-ри

Скрит текст:

Аз за предишния пост бях започнала да режа гифки, после се разколебах, щом искате обаче нека има.Heart Eyes

# 91
Това и аз мислех да напиша .
Не бях сигурна дали са думи на Марги за неупотребен.
Маргиии,гифки не връщаме знаеш че ги обичаме Heart
Няма да се притесняваш да слагаш Hug
Само на Яманко и Ямира не си правила или ?
Нашия едвам изтърпя ,искаше филм да снима да си оправи вкуса от преживяното Joy

Оффф ,пак ли кака се изтъпани:imp:
Хазал често е филтрована на снимки.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 19:02 от femmi2

# 92
  • Пришълец
Посмях се на тези клипчета от ВК Joy

Феми, позна, от Прилива не съм рязала гифки. Не съм запозната много със съдържанието, Ча го бях харесала в началото на втория сезон или е било първия, не знам... Попадала съм на разни моменти, но кое откъде е и откога не мога да се ориентирам.
А за АФК съм ”в свои води” и само да ми опишете сцената ще се сетя за номера на епизода, в който да я търся.
Казвали сте, че не ви е неприятно, но все пак не искам да прекалявам с гифките.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 16:57 от 'Маргарита

# 93
  • Варненска клюкарка
Марги не ти и трябва. Тя Фема си няма друга работа че и гифки от мъпета, Ай нЕма нужда. Тоя лигоч веднъж съм го преживяла, ама отново не ми трябва. Ча в първия сезон до известно време от него ставаше, после сам себе си не можеше да търпи и му личеше, пък какво остава за търпението на зрителите.

Фико приема гости - Бюлент Шакрак, мъжът на Джейда Дювенджи.

# 94
Ча в началото на първи сезон на Прилива е добре ,после става смачкосан в лице.
След това по време на ваканцията лятната любимия ми репортаж 2014 е много хубав.Heart Eyes
Не знаех че Йозге Гюрел е била за кратко в мъпета. От нашата тема прочетох. Спомняш ли си че издири епизода от любопитство.Много добре стои до Ча отколкото СС.
Днес стартират снимките на МГ и Йозге е написала, че се вълнува.
Желая им успех и да направят страхотно партньорство повторно с Джан Яман .
Да няма сравнения ,но...

Бел ,не се стряскай Joy попитах просто така. Марги е отговорила на въпроса. Няма да правим никакави гифки на мъпета. Целуфаните са ужасни.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 19:38 от femmi2

# 95
  • Варненска клюкарка
Едно сладко видео с Джейда на партито

https://vk.com/cagulsoy?z=video-101396376_456242696%2F265560a049 … l_wall_-101396376

Всичките Чачови проекти съм ги гледала по повече от веднъж, само на втория сериал си останах с онлайна, повече не можах да го изтърпя. Навикът му да се крие под шапки и качулки стана много упорит точно тогава, та изглежда че и той много не се изтрайваше.
За гледането повече от веднъж имам предвид по 1 онлайн + последвалите след това излъчвания по наши тв,  които съм поглеждала чат-пат.... Само за мъпета не можах да се прежаля повече от един онлайн, нито една дублирана серия не съм гледала.

Като се сетя за това сравнение и повече не ми трябва, а има доста подобни... Бузите му увиснали. плътта под брадичката и шията  също, долната устна и тя че за разкош и лилавееща и като цяло лицето му подпухнало и сгърчено, а трябва да изразява радост.... Преди известно време една републиканка, която едва оправяше руския (аз така наричам тези от бившите републики) се тръшкаше че не можело да бъде само 3 години разлика между кадрите. Те тези които сега се запознават с творчеството на Ча са най-зле, защото четат всичките глупости само че за разкош събрани на куп и фантазиите им хвърчат ли хвърчат, омешват дати, там където липсват си ги измислят и за случая го изкараха на 28 години....
Слава богу че на финала  се взе в ръце, възвърна стройната си форма, но този спомен за съжаление си остава.

# 96
  • Пришълец
А, точно тоя вид на Аман по-горе ме отказа мен преди да съм се заела да гледам сериозно. Отделно, че и  Сера едва изтрайвам. Останах си само с отделни моменти (една кукла в ръцете му и магданоз в устата ми се е запечатал в съзнанието), прочетеното тук-там за сериала и най-вече слуховете вървящи по същото време за ашка извън снимачната площадка.

Много ми харесва на този кадър и подобен на него само, че е без другите двама. Това е в началото на втория сезон май.

Да си дойдем на думата Stuck Out Tongue Winking Eye Други желания? Докато не съм прибрала още ножицата:joy:

# 97
Чачовите проекти най много сме зяпали и зомбирали с нафталина.
Ичердето, като го излъчваха в Туркиш го следях ,а това за сериал се случва рядко при мен.
После Вътршното по бтв заглеждахме.
Делибал един ,два пъти .
Мъпета не се прежалих.
Защитника -Мухафиза единственото, което ми харесва са горещите сцени. Огън е на тях.

За желания кадри с Ча и капитана.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 14:45 от femmi2

# 98
  • Варненска клюкарка
Странен кадър, най-длребния изглежда най-висок Joy Харесваше ми Б. Фалай в Езел, ролята му отиваше, както и тази в Парчетата, разни сладникави не са за него. Странно че никъде не се е снимал след Счупените парчета, помня че имаше някакъв проблем с компанията, или по-скоро в отношенията и с актьорите, още се съдят за хонорарите си. Това май че и беше първия сериал в Турция и май си остана последния- говоря за Ендемол. Дано с Нетфликс и Амазон нещата да потръгнат по-добре.

Марги да си дойдем на думата, като се сетя ще пиша, трябва да намина през първа страница, за 2-3 съм сигурна че бяха от 49-та серия, но имаше и други.

# 99
Баръш Фалай след Парчетата не се сещам да има друг проект в който участва.Rolling Eyes
Както е коментирала  Бел компанията Ендемол не е изплатила дължимото на екипа. Еркан Петтакая ги осъди и спечели делото.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 00:17 от femmi2

# 100
  • Пришълец
#уНафталина 26еп.
Феми, ама преди разправията с Капитана си заслужава да се отдели внимание и на Емко в залата Heart Exl
Скрит текст:

Бел, за 49-та не разбрах кои точно
Прощавайте за смахнатия хаштаг, но с него гифките са по-лесно откриваеми, не че на някого и ще му потрябват ама Joy Помислих да не би да имате идеи, тъкмо си дойдохме на думата и си предлагам услугите докато не ме е хванала липсата.

# 101
Баджаначке ,пращам ти един целуфан Kissing Heart
Няма да те фаща липсата,винаги може да си припомняме неща и Хазал почва да снима филма .

Искаш ли да ти пратя линк за нашия сценарии ,каза че не си наминавала в темата.
Оххх ,капитанчето и Емко Revolving Hearts  Емко в залата как тренира ли ,че бавно се отварят гифките. Лудото Джансу припадна или не е това ? А ,сетих се говориха с Корай и се вайкаше какво е видял и отиде при капитана .
Що сега не качи как тренира ,ще натрупа лайкове,ще ни е кеф ,ама къде ти ..... или е станал с такива габарити за пирата че ще се изплашим и обрасъл .
Сетих се за още ,сега ли да дам поръчка или утре ?

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 00:14 от femmi2

# 102
  • Пришълец
Феми, чела съм само в началото, все не успявам да ви нагледам. Линк няма да откажа.
Да, това е когато Емко мислеше, че ”майката” на Фера изневерява на ”баща ѝ” с Капитана и отиде да му търси сметка. Нямало да позволи Ферия да страда заради него и т.н.
Лягам, утре ще продължим

# 103
Rolling EyesОоо Баръш ми е от отбора на любимците на средна възраст Grinning Беше с мн. секси излъчване като го даваха на яхтата, и мн. яка музика звучеше когато беше в кадър, още ми е в ушите..
След това го гледах във "Войната на розите", а там е страшен чаровник : ))
За Чачо по- скоро си мисля, че е отслабнал стабилно и се е привел във форма, беше си понапълнял последно  ... няма да играе за Оскар, че да си съсипва външността и здравето, заради един проект..да размята холестероли и да е като плужек, изобщо не си го и помислям като възможност... Оф а дано съм права, че да не се налага да го гледам в новия проект с бялото на окото...

# 104
  • Пришълец
Така е Грозденце, Баръш си го бива, за него сме единодушни Smile

Ча си пада по изненадите, включително и неприятни, та не знам какво да кажа или очаквам. О, способен е и без проект да си съсипе здравето и външността, от нехайство.

Общи условия

Активация на акаунт