Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 449
  • 774
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз ако ползвам някакъв римувър, той е евтинджос на Perfect. Само, когато съм изоставила много ноктите го ползвам. Както и за педикюра. Иначе се улавям как често избутвам кожичките без препарат и те не растат.

С друг въпрос влизам. Искам да си направя киселинен разтвор за употреба на работното ми място. Имам си олио, защо да си нямам и киселина. Ако направя 10 гр. лимонтозу с 50 мл. розова вода, как ви звучи? Пропорцията си я натаманих от грижа за кожата, където оптималното количество витамин С на 100 гр. серум е 20на грама, та реших, че и за ноктите и кожата около тях ще е нещо подобно. Идеи за подобрение? Да сложа и няколко капки лавандула или ще е прекалено?

# 151
  • На плажа
Да кажа за моя ремувър за кутикули- https://kodi.pro/komilfo-cuticle-remover-alkaline-30-ml
Случайно реших да го поръчам за проба,но много ми хареса.Гъст и размеква бързо.Този на Евелин за нищо не става.

# 152
  • на брега на морето
Да кажа за моя ремувър за кутикули- https://kodi.pro/komilfo-cuticle-remover-alkaline-30-ml
Случайно реших да го поръчам за проба,но много ми хареса.Гъст и размеква бързо.Този на Евелин за нищо не става.
А бе и аз не съм особено доволна от този на евелин. Но като поръчвам от ибей няма много избор на римувъри, затова си карах с него.
Благодаря, че сподели, Дани!:hugs:

# 153
Аз съм доволна от този на Евелин за омекотяване и по-лесно почистване на кожичките. Но не виждам ефект върху растежа им от него.

# 154
Аз не съм доволна от Евелин също. Но и от CND също не съм кой знае колко доволна, може и очакванията ми да са нереалистични.

# 155
Не съм съгласна. Ползвала съм и двата. На Евелин определено за мен е много по-бърз и малко по-ефективен. Но трябва да се действа много бързо. Вероятно и по-вреден, но аз действам бързо. Мажа три пръста и първия е вече готов. Предимството на комилфо, за мен, е само количество. Действа много по бавно, трябва да чакам поне 3-4 минути.
Дъщеря ми имаше страшни кутикули преди години. Благодарение на редовно почистване с Евелин  и мазане с масла, сега почти няма, само леко избутвам и почиствам под кутикула, защото лакирам и там.

# 156
  • на брега на морето
Може и аз да съм с нереалистични очаквания тогава.
То си е и до кожички явно(е, те и моите не са толкова ужасни, ама де да знам).

# 157
  • София
Попаднаха ми боички на Canni, не ми се чака да поръчвам, та въпроса е - боичките ли са скапани или аз не мога да работя с тях? 😄

# 158
Аз също съм с този на Евелин и мисля, че действа по-добре на кожи на краката. Не бих казала, че е нещо wow, но и не съм пробвала други продукти за тази цел.

За сега имам две обелени връхчета на палец и показалец на лява ръка, защото нещо си чоплех и там така се получава.  При това, че постоянно се мокря и използвам дезифенктант. Два дни ръкавици използвах също така. На останалите нокти нямам поражения.

# 159
  • Стара Загора

Добро утро! От известно време следя темите, но чак сега реших и аз да се включа!

Някой ползвал ли е продукти на Pretty Gel, Гел лак Best или Jessie?

Аз лично до сега съм ползвала само на Pretty Gel, доволна съм, но е хубаво да се чуят и други мнения~

Няколко красотички и от мен~

Скрит текст:

[/i]

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 09:44 от Bluence

# 160

Добро утро! От известно време следя темите, но чак сега реших и аз да се включа!

Аз лично до сега съм ползвала само на Pretty Gel, доволна съм, но е хубаво да се чуят и други мнения~

Скрит текст:

[/i]

На мен не ми се отварят снимките.

# 161
  • Стара Загора

Скрит текст:

[/i]

На мен не ми се отварят снимките.

Странно, от телефона искаха момент да се заредят иначе ми се отварят нормално

Как изглеждат? Просто бяло поле или?

# 162
От телефона се визуализират, от компютър - не.
Хубави дизайни!

# 163
  • Стара Загора
От телефона се визуализират, от компютър - не.
Хубави дизайни!

Ще се опитам да ги оправя!

Благодаря! Новак се водя още, едва от година!

# 164
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Така ... я, да питам ... Няма да си поставям сама диагноза, но ми се струва, че на два от ноктите имам онихолиза и то от механичен характер ... Та, питането ми е: ще засиля витамини, повече вода ... ще отида и на лекар ..., но поне с обикновен лак - може ли да се намацотя, според вас? След лекаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт