Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 36 345
  • 774
  •   2
Отговори
# 330
  • София
Каучуковата на Коди, поставена с лаково каре,  се сваля много по-лесно, като белеща.

Колко време Ви изтрайва маникюра по този начин?

# 331

Ми не е на вашето ниво, но тепърва се уча и все още не съм много добра, приемам градивни критики!
А това е от уж добра маникюристка

# 332
  • Бургас
и аз да се запиша 😜

# 333
Аз минавам с вградено в гела холограмно фолио. Напоследък лаковете ми омръзват адски бързо и се спрях на тоя
вариант.
Момичета, имате ли впечатления от изграждащите гелове и поли гела на Прити?
Харесвам топа им без лепкав и ще поръчвам, но ми се ще да тествам и нещо от геловете...
Скрит текст:

# 334
Не бях ви чела цяла седмица, защото съм на почивка. Кисна се по цял ден във всякакъв тип води и така тествам издръжливостта на лака и декорацията, ха ха. Гела ме предаде, днес е седми ден, и леко е започнал да се надига от едното ъгълче на безименния. Но ще издържи поне до утре - другиден, последния ден от почивкана. Декорацията пък я правих над завършен маникюр, с ваденка и обикновен безцветен топ лак отгоре, който се е поолюпил по свободния край, но не личи с просто око. Ваденките пък не са мръднали.

Невена, не знаех, че и по Европа няма спирт. Винаги съм се чудила защо, а едва сега разбирам отговора.  Аз също си го нося от България, защото пък при нас не продават дори 70% спирт в аптеката. Веднъж се захванах да споря с аптекаря в най-близката аптека, на която съм редовна клиентка. Бях си махнала бенка при дерматолог и трябваше да я дезинфекцирам с нещо. По онова време не правех гел вкъщи и нямах спирт под ръка. Едва го измолих да ми даде половин шишенце спирт от техния оборотен 70%, с който забъркват лекарства. Даде ми го подарък, защото иначе не се продава

# 335
Каучуковата на Коди, поставена с лаково каре,  се сваля много по-лесно, като белеща.

Колко време Ви изтрайва маникюра по този начин?
Сега за първи път пробвах Коди и съм много доволна. Лаково каре слагам само в средата, т. е. по около 1 см. от всички страни няма лак. На върха слагам ултрабонд, там където няма лак. До сега съм пробвала Мишей, Блускай, Bestone, Cuccio. За издръжливост Cuccio и Коди ги слагам на едно ниво. Така поставен лакът ми издържа 14 дена.

# 336
  • София
Благодаря, Краси Flowers Cherry Blossom.
На преправените днес нокти също нанесох белещата се база като лаково каре (над лаковото каре). Винаги ползвам и ултрабонд. При следваща поръчка, ще взема и белещата се на Коди.
Няма да се дам лесно Simple Smile

# 337
Благодаря, Краси Flowers Cherry Blossom.
На преправените днес нокти също нанесох белещата се база като лаково каре (над лаковото каре). Винаги ползвам и ултрабонд. При следваща поръчка, ще взема и белещата се на Коди.
Няма да се дам лесно Simple Smile
Белещата на Коди не става. Тя е от тези, които съхнат на въздух. Аз ползва каучуковата им база и я беля, ако при теб не стане с белене се сваля по стандартния начин с ацетон.

# 338

Бяла и розова русалка!

# 339
  • София
Белещата на Коди не става. Тя е от тези, които съхнат на въздух. Аз ползва каучуковата им база и я беля, ако при теб не стане с белене се сваля по стандартния начин с ацетон.

Каучокови и аз имам на Коди - прозрачната, черната и прасковената. Малко трудно става беленето, но става. Ух, ще го мисля. Поръчка от Али също е вариант, но не ми се чака до август.

# 340
  • Paris, France
Сега за първи път пробвах Коди и съм много доволна. Лаково каре слагам само в средата, т. е. по около 1 см. от всички страни няма лак. На върха слагам ултрабонд, там където няма лак. До сега съм пробвала Мишей, Блускай, Bestone, Cuccio. За издръжливост Cuccio и Коди ги слагам на едно ниво. Така поставен лакът ми издържа 14 дена.

Ако искаш да ти държи повече можеш да пробваш 2-3мм без каре по свободния и там да сложиш 2 слоя ултрабонд. Така ми държи вечно.  Разлика между Мишей (Ако не са я развалили) и Код и не виждам, освен че Мишей не пари и не става на сопол, хаха, както казва принцесата.

# 341

Ако искаш да ти държи повече можеш да пробваш 2-3мм без каре по свободния и там да сложиш 2 слоя ултрабонд. Така ми държи вечно.  Разлика между Мишей (Ако не са я развалили) и Код и не виждам, освен че Мишей не пари и не става на сопол, хаха, както казва принцесата.
Мишей на моите нокти не седи повече от 5 дена. За мен тази база не става. Поставям карето точно по описания от теб начин. С разликата, че такова нямам от всички страни. Повече от 14 дена не искам да нося лак, т. к. израсналото ме дразни. Взех си Коди в малко шишенце. По-добре да я купувам по-често, за да не става на супол.

# 342
Коди каучукова база се бели на цяла люспа без никакви усилия с Саnni и Веналиса. Но стана на пихтия още на пети месец от отварянето. Ползвам я още де, ще я измъча до край

# 343
  • Варна
Аз имам няколко въпроса
1. Коя база предпочитате, белеща или каучукова (има ли и други видове)?
2. Топ с лепкав или без лепкав слой предпочитате
3. Задължително ли използвате течност за премахване на геллак, че аз реших да пробвам без нея и голяма играчка падна

# 344
  • Варна
Категорично предпочитам белеща база стига човек да се научи да я ползва като хората и да му държи достатъчно. Течност за сваляне не ползвам откакто ползвам белещи бази/това е и една от основните причини да се насоча към тях-мразя смърделът на ацетон/.Иначе преди това съм ползвала и ацетон от Джъмбо. Накрая заради Коди си купих тяхната течност за сваляне защото ме влудяваше.

Общи условия

Активация на акаунт