Всичко за всички марки гел лакове - 30

• 35 095
  • 774
  •   1
Отговори
# 690
  • на брега на морето
Благодаря ви, момичета!:hugs: Много сте отзивчиви!:heart:
Ще видя в нета розовия макарон на ГД Коко. Имам един жълт макарон, на Веналиса 937 който е точно едно такова, но в жълт вариант( поправих си поста, че мислех, че е на ГД Коко).
Да, и със смесване с бяло ще стане, добра идея, Неви!:hugs:

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 18:35 от Мелина_3

# 691
  • Варна
Мелина моят е 821. Има го и в новите малки черни шишенца 821а

https://aliexpress.ru/item/32808584069.html?spm=a2g0o.productlis … ,searchweb201603_

# 692
  • на брега на морето
Мерси, Принцесата! Hug Тъкмо го гледах и щях да те питам на лични дали е той. Сега ще си го поръчам. Grinning
Пак: Тези ГД Коко са ужасни! Как не ги е срам да правят такива хубави цветове- иде ми да метна още лакове в кошницата. Satisfied

# 693
Мерси, Принцесата! Hug Тъкмо го гледах и щях да те питам на лични дали е той. Сега ще си го поръчам. Grinning
Пак: Тези ГД Коко са ужасни! Как не ги е срам да правят такива хубави цветове- иде ми да метна още лакове в кошницата. Satisfied
Права си, имам 12 и съм поръчала още 4 Simple Smile

# 694
  • Варна
Хаха аз избягвам да влизам в Али напоследък защото с два харесани поръчвам още 10 Grinning. Току що си харесах ето тия глезотии и .....се опитвам да се убедя,че лятото свърши и не ми трябват Grinning а са толкова сладки и направо без пари.

https://aliexpress.ru/item/4000955510220.html?spm=a2g0v.12010612 … lGtoaAra8EALw_wcB

# 695
  • на брега на морето
Да, тя страшна работа става като се отвори в али.Joy Аз се " отклоних" от лаковете и зададох в търсачката стикери с цветя ( като за мързели:grinning:) и то стикери, фолиа- чудо- каквито си поискаш. Heart Eyes И видях едни 3д стикери пеперуди- прекрасни( за цветя тръгнах, на пеперудите залепнах, тъй става). Накрая ще си взема един шаблон за цветята и ... пеперудите естествено.Joy

# 696
  • Варна
Мелинаааааааа Grinning защо ти трябваше да споменаваш и 3д стикери Grinning. Ама те китайците направили като руските...ужас. Е тук няма как да се сдържа. Като дете в сладкарница се чувствам JoyJoyJoy

# 697
  • на брега на морето
Мелинаааааааа Grinning защо ти трябваше да споменаваш и 3д стикери Grinning. Ама те китайците направили като руските...ужас. Е тук няма как да се сдържа. Като дете в сладкарница се чувствам JoyJoyJoy
Принцеске, извинявам се. Hug Друг път ще си мълча. Close И аз скоро не се бях " заравяла", тц тц...какви чудесии са натворили китайците. Scream Innocent Joy

# 698
Здравейте, момичета!
Днес за първи път си свалих сама гел лака. Гледах клипчета как става и уж лесно, но се оказа, че не е толкова лесно.
Искам да ви попитам с течността за сваляне на Коди колко време трябва да се стои? Аз стоях 10 минути, но като ходя на маникюрист за 10 мин. лакът се е набръчкал, а моят не беше, а доста го бях изпилила.
Също така искам да ви питам как се разбира кое е база и кое нокът? Свалих лака, но имам чувството, че базата е по ноктите ми / каучукова на Коди е/.
Благодаря!

# 699
Празнично Simple Smile

# 700
Скрит текст:
Права си, имам 12 и съм поръчала още 4 Simple Smile
Би ли ги показала на мостра, ако е възможно Blush

Момичета, много хубави маникюри.
Бяхме писали преди да се добавят и лаковете като информация към снимките. Полезно ще е и да се спестят коментари от рода на кой е лака.

Нещо шарено от мен
Лакове ГД коко 828 и Росалинд 11 и 55:
Скрит текст:

# 701
Здравейте, момичета!
Искам да попитам ползващите белещата база на Neess, отдръпва ли ви се откъм кутикулите? Сякаш досега не съм чела такива оплаквания и се чудя какво не правя като хората.
Първият път реших да я пробвам с обикновен лак, нанесох два слоя, както беше писала, че се препоръчва над, доста чаках да изъхне, забърсах със спирт, нанесох цвят и като сложих топ лак (Сеш Вит), направо се сви с по 2-3 мм откъм кутикулите и започна да се отлепя. Реших, че не е изсъхнал като хората и затова става така.
Миналата седмица ми дойде новата лампа - поръчах Sun x5 Plus и вече напълно въоръжена с каучукова камуфлажна база на F.O.X и реинфорс на GDCOCO пристъпих към изпълнение на всичко, прочетено и запомнено от темата. Първо обтрих ноктите със спирт, фрешер, нанесох един слой Неесс на 2-3 мм от свободен край, изчаках може би към 20 или 30 минути, след което ултрабонд там, където няма база. Пекох 2 минути, нанесох базата на F.O.X, пекох 2 минути, реинфорс, пак 2 минути и накрая каучуков топ на Коди без лепкав слой и 3 минути печене, и пак се отдръпна всичко от кутилули. По-малко, към 1 мм, но се случи.
Иначе, вече повече от седмица си държи с изключение на 3 нокътя, където е започнало отделяне отстрани, но ще видим как ще го боря него.
От лампата съм, доволна, макар да нямам кой знае каква база за сравнение, но на фона на SUNUV 9c е пушка. Само ми се струва, че ми препича малко кожата, тъй като откритата част на пръстите, до края на първата фаланга може би, ми стои една такава груба и с нищо не мога да я омекотя. С останалата част от ръцете нямам проблеми, тъй като слагам ръкавици.
Ами...изказах си мъката, извинявам се за дългия пост Relaxed

# 702
Здравейте, момичета!
Днес за първи път си свалих сама гел лака. Гледах клипчета как става и уж лесно, но се оказа, че не е толкова лесно.
Искам да ви попитам с течността за сваляне на Коди колко време трябва да се стои? Аз стоях 10 минути, но като ходя на маникюрист за 10 мин. лакът се е набръчкал, а моят не беше, а доста го бях изпилила.
Също така искам да ви питам как се разбира кое е база и кое нокът? Свалих лака, но имам чувството, че базата е по ноктите ми / каучукова на Коди е/.
Благодаря!

Здравейте, аз от няколко месеца си правя гел сама и съответно го свалям сама. Първоначално си бях взела течност за сваланя на гел на pretty, преди няколко дни поръчках ацетон от bluesky. Обикновено седя около 10-15 минути, след което проверявам дали се е понапукал гела и пробвам с избутвач за кожички колко лесно се сваля. Ако е трудно го оставям още малко. И аз все още търся най-добрия вариант за премахване и имам чувството, че всеки път по малко от базата на места ми остава.

# 703
  • София
deliberation (много як никнейм!), при мен не се отдръпва Neess. Също я ползвам с друга UV база отгоре и също мажа ултрабонд по свободен край и правя борд на ноктите около кожата. Но не ми харесва, де - редовно мрънкотя тук защо.
Ще я помъча още един-два пъти и минавам на Born Pretty като вариант на белеща се. Доста по-добра е и благодаря на Неви за препоръката й.

# 704
Благодаря ти, Harpalike! И аз си мислех да пробвам да правя борд от ултрабонд и отстрани на ноктите.
А на Born pretty как я ползваш базата? Слагаш ли каре под нея предвид, че е китайче?

Общи условия

Активация на акаунт