Дебело черво

• 1 928
  • 9
  •   1
Отговори
Моля кажете ми за някой добър хирург, имам анална фистула и абцеси, ако някой знае за добър лекар, който да ми помогне, тъй като обиколих Александровска, Токуда, Вита,ВМА и Пирогов, оперирахаме във всички тези болници, но резултат никакъв. Д-р Грибнев, от Александровска три пъти мен оперира, но се оказа след неговата намеса във ВМА ми казаха, че ме е направил след индиандско клане. В Токуда бях при д-р Пенчев и д-р Лавчев, но те също нищо не направиха, само ме довършиха. Всичко дотук е проба грешка. Имам Ямр , но никаъв успех с операциите. То не са доц. И професори и едно голямо нищо.

# 1
Здравейте,
Аз имах такъв проблем, на мен ластиците не ми помогнаха бих във Вита при д-р Тошев дадох 1000 лева и нищо. Две операции ми направи. Ходих и до същия д-р Грибнев (Александровска), защото ми го препоръчаха, но определено не е изобщо добър, слаб хирург е , четири пъти ме е оперирал един път за апандисит (проблем) и абцес с анална фистула, ръцете си остави изобщо.Но ме изпратиха с контакт при д-р Деян Тодоров в МВР болница. Млад лекар, но наистина ОТЛИЧЕН ХИРУРГ ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ГО,той ми оправи този проблем и от година и половина нямам оплаквания.

# 2
Как мога да се свържа с този д р Деян Тодоров?

# 3
През superdoc си направи регистрация, а ако имаш си запазваш час.Дано както на мен ми помогна да помогне и на теб.

# 4
Трябва да търсиш причината за появата на фистулите,това първо,и второ,единственият резултатен начин е Стома,т.е.,прекъсват ти дебелото черво,изваждат го навън,за да остане оперираното място абсолютно сухо и чисто,изрязват фистулата,правят пластика и след три месеца живот и здраве връщат червото обратно.Звучи гадно и неприятно,но това е положението.И всичко това,ако фистулата е следствие на замърсяване или механично увреждане на тъканите.Ако е следствие на вътрешно възпаление,ще режеш до края на живота си грубо казано.
Моят съвет е,направи си колоноскопия,особено ако имаш проблеми със стомаха,обикновено фистулите се появяват следствие на Болест на Крон.

# 5
Много зависи от случая, може да се направи изследване за Крон, което правят в Иван Рилски/ там аз си го направих/, има добър имунолог, но не съм съгласна със Стомата. Искаха да ми направят ануспретер, но за щастие не се съгласих и мога да кажа, че съм напълно оправена. И не е за три месеца , а за година, после ти я прибират и шанса за рецидив е голям.

# 6
Колко хубаво, че сте успели да се излекувате! Бъдете здрава и дано никога вече да не се получава рецидив!

# 7
Благодаря, а на вас успех

# 8
Благодаря на всички, за съветите. Но на-вече благодаря на теб tanya_vik. Много благодаря за контакта, който ми дадохте-доктор Тодоров. Стискайте палци, ще кажа веднага.

# 9
Благодаря на всички, за съветите. Но на-вече благодаря на теб tanya_vik. Много благодаря за контакта, който ми дадохте-доктор Тодоров. Стискайте палци, ще кажа веднага.
Успех ти желая.

Общи условия

Активация на акаунт