С какво отблъскваме мъжете в началото и как да поддържаме траен интерес?

• 28 044
  • 674
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Това е, казваш си зодията и отблъскваш хората с акъл на пиле.
Аз казвам и асцендента на неразбралите.

# 271
  • Пловдив
Телец отблъсквам всячески, методично, нарочно и безкомпромисно, на .0023 секунда от началото
Добре, че си писала по темата и си дала личен пример за още три от причините, които отблъскват мъжете:

1. Поставянето под общ знаменател на всички мъже, само защото някоя жена е крайно недоволна от собствения си (някогашен или настоящ) избор на мъж. И оттам се почва с "Оффф, всички са такива..." Smiley

2. Нелепи опити за налучкване на качествата и нрава на човек въз основа на неговата зодия.

3. Самовтълпяване, че нейната преценка е винаги непогрешима и окончателна.

# 272
Това, че е спомената зодия, не отменя характеропатиите, обсъжда се кой с какво отблъсква и именно тази вечна нужда на даден индивид да е последна инстанция... отблъсква, назидателният тон също не помага особено Wink

# 273
Телците са най-милите хора. Но това верно е за Астрологията.

# 274
Телците са най-милите хора. Но това верно е за Астрологията.
Благодарим  Simple Smile От още един Телец. Астрологията е интересна наука, но не ми се иска темата да тръгва в тази посока..ако нямате нищо против.

# 275
  • волно калдъръмче
Жреби, дано това, което пишеш не е горчив челен опит, защото си за ожалване - толкова млад, а толкова препатил. Ако е поредният лаладжелък, целящ да постави жените под един знаменател, нищо против - толкоз си можеш.

# 276
Аз не съм наясно с астрологията ама съм неразбрана в настроенията  и емоциите си като един типичен Рак:)
По темата..
Нещата,които бяха изброени от Жребчо,биха отблъснали всички,освен влюбените. Много неща търпят промяна и напасване в характерите,когато има любов.

# 277
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз не съм наясно с астрологията ама съм неразбрана в настроенията  и емоциите си като един типичен Рак:)
По темата..
Нещата,които бяха изброени от Жребчо,биха отблъснали всички,освен влюбените. Много неща търпят промяна и напасване в характерите,когато има любов.
Дори и влюбените забелязват тези неща, но търпят много повече. Живеят с надеждата, че ще успеят да променят другия, който ги кара да се чувстват неуважавани. Колкото и да я има, любовта не е безкрайна.

# 278
  • волно калдъръмче
Дори и влюбените забелязват тези неща, но търпят много повече. Живеят с надеждата, че ще успеят да променят другия, който ги кара да се чувстват неуважавани. Колкото и да я има, любовта не е безкрайна.
Това е твоят опит, жреби: изчерпваш се - напускаш. Имаш ли идея колко изчерпан може да се чувства човекът до теб? Не, щото гледаш себе си и се сравняваш с другия. Как пък досега не случи на жена?

# 279
На мен ми е много интересно като видя мъже с дълги списъци за изисквания. От къде са изградили тоя вкус?!
Обикновено на огромна част от най-претенциозните и критично настроените към жените като цяло, майките им, сестрите им са захабени и повяхнали лели още на 30-тина години от цигарки и лош начин на живот. Въртящи свекървенски и зълвенски подлости и номерца на кило...
Щото то все пак трябва да имаш някакъв пример, докато растеш, да имаш наблюдения.
Ако си израснал в среда с не особено читави жени, не би трябвало да си така настървено критичен към външен вид, колкото и да си се комплексирал от близката действителност.
По отношение на поведението обаче, може би страхът и комплексът са дотолкова големи, че ги наляга мнителност, дори и там, където няма проблем.

# 280
  • Агент под прикритие
Средата в голяма степен определя и образът, който човек си изгражда за срещуположния пол. Важи и за мъже, и за жени и НЯМА изключения.
Само че когато някой каже на такива, че проблема си е в тях, защото продължават да си стоят във въпросната среда, те започват да подскачат два боя и дори тръгват да спорят, вместо да ги чуят, да се замислят и евентуално да направят нещо по въпроса. Ама така е по-лесно, защото тази среда им е вече "комфортна", а кой ще си замени комфорта за нещо непознато просто ей така...

Други пък, като им кажеш "Смени средата", разбират да смениш града/държавата/планетата. Ами.... не става. Ти си имаш афинитет към все такива хора и колкото и да сменяш мястото, нищо няма да се промени. Ако си кифла, пак кифли ще търсиш за компания, независимо дали става въпрос за Каспичан, София, Москва или Ню Йорк.. И просто ще заменяш по-малък кифларник с по-голям, нищо повече.

# 281
  • волно калдъръмче
Други пък, като им кажеш "Смени средата", разбират да смениш града/държавата/планетата. Ами.... не става. Ти си имаш афинитет към все такива хора и колкото и да сменяш мястото, нищо няма да се промени. Ако си кифла, пак кифли ще търсиш за компания, независимо дали става въпрос за Каспичан, София, Москва или Ню Йорк.. И просто ще заменяш по-малък кифларник с по-голям, нищо повече.
Не е баш така. Моята приятелска среда е разнородна.

# 282
  • Агент под прикритие
Разнородна е средата на познатите ти. Приятелската не би трябвало да е.
Ама често забравям, че мъжете и жените влагат различно значение в думата "приятел/ка".

# 283
  • волно калдъръмче
Разнородна е средата на познатите ти. Приятелската не би трябвало да е.
Ама често забравям, че мъжете и жените влагат различно значение в думата "приятел/ка".
Баш за приятелската говоря. Нещо като „Сексът и градът” сме.

# 284
Идеално. Ти Саманта ли си или Шарлот? Joy

Общи условия

Активация на акаунт