“ Блякс” , понеже не няблягаш на женственото в жените с това видео.
Като малка бях мъжкарана, колело, разбити колене, шорти; гимназия- широк гащеризон, момчешка прическа. Нещо докъм 20 год. така я откарах. След 25- тата си годишнина женското в мен се появи, то с опита явно става. Отношение, маниери, добро ниво на сдържаност, поглед, външен вид. Как да го кажа- вкус към живота. Дано не скалъпих голяма глупост, май така се описва- вкус към живота. Жената си избира битките, избира, както казах в друга тема- изборът е на жената.
Нормално е една жена (независимо дали се държи като тези във видеото или е по-нормална) да не успява да забелязва тези неща така видно, както е при мъжете, защото именно вторите си имат вземане-даване с жени.
Ако пък си имала подобен мъж до себе си, че и да ти го краде, явно проблемът е изолиран, защото досега не съм чувал някой да пие душ гел. Иначе жени неведнъж са използвали моя душ гел, но не съм си позволявал да казвам, че ме "крадат", нито съм ги мислел за крадли. Приемал съм го съвсем нормално, а и по този начин жената е давала знак, че харесва моя избор на душ гел. 

Препоръчани теми