Доживяхме .....Ире, мила, много ти благодаря, спести ми писането. Едно към едно ми се случи и на мен. Само дето успях да "открадна "малко мобилни данни и видях снимките , но за писане нямах възможност 😢Но много, много се радвам, че всичко изглежда наред. Визията .....може и да не е ходил просто на фризьор както казва Фени. /съдя по себе си, де 😂/ Абе, важното е, че най-после се показа. Дано най-после малко се активизира. Визията ми напомня малко на тази отпреди Джесур. Айра, Фени, Диве снимките, които бяхте качили, преди където ви питах.
А рекламата на Мави с неговия глас много ми хареса. Да не говорим, че аз друго не нося освен дънки и на 100% съм съгласна с всичко казано .
А за Сблъсък на мен по би ми харесало да го дават от 21 ч. ако почне сега през лятото. Все пак деня става дълъг и ще бъде смятам по-добре. Но от колко и да го дават все ще си го гледам 😍
Лека , момичета и благодаря за хубавите емоции, които можем да споделим ❤🤗

)
и мен, ама ще почакаме, за да разберем 
никога не можеш да прекалиш с такава красота! А подругите като нищо, ако видят Киво може и да си поискат от него и син и дъщеря 
Как позна какво слушам , ах, ти ...
Само едно искам да ги попитам авторите на филма - така ли според тях изглежда един наркоман ? Естествено, до 87 г. когато вече е болен, личи как се променя с всяка година, на края не прилича на себе си ... 

И ако им е интересно, разбира се!

що пък не!!!