Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 29 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Привет, момичета 🤗🤗🤗🤗
Доживяхме .....Ире, мила, много ти благодаря, спести ми писането. Едно към едно ми се случи и на мен. Само дето успях да "открадна "малко мобилни данни и видях снимките , но за писане нямах възможност 😢Но много, много се радвам, че всичко изглежда наред. Визията .....може и да не е ходил просто на фризьор както казва Фени. /съдя по себе си, де 😂/  Абе, важното е, че най-после се показа. Дано най-после малко се активизира. Визията ми напомня малко на тази отпреди Джесур. Айра, Фени, Диве снимките, които бяхте качили, преди където ви питах.
А рекламата на  Мави с неговия глас много ми хареса. Да не говорим, че аз друго не нося освен дънки и на 100% съм съгласна с всичко казано .

А за Сблъсък на мен по би ми харесало да го дават от 21 ч.  ако почне сега през лятото. Все пак деня става дълъг и ще бъде смятам по-добре. Но от колко и да го дават все ще си го гледам 😍
Лека , момичета и благодаря за хубавите емоции, които можем да споделим ❤🤗

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 20:45 от pe04

# 136
Добър вечер! 🤗

Айре 🥰 , Фенче 🥰 ,
Радвам се, че съм ви усмихнала. 😊 Такава съм си - много емоционална,щом го разбрахте само по писането ми...

Айре 🥰 , Диве 🥰 ,
Продължавайте с гифчетата, няма омръзване или досаждане! 🤗 Когато мога ще изпробвам и другия сайт за гифчета.

Пепи 🥰 ,
Много гадна ситуация, много. Направо щях да се изям, но благодарение на нея се получи забавна случка. 😀

Фенче 🥰 ,
Наслаждаваш се цял ден на Фреди, нали? Simple Smile)

Айре 🥰 ,
Аз почти не гледам ТВ, та и затова ГнБ не гледам...

Спокойна вечер, сладурки! 😊

# 137
Айре Heart Eyes и мен, ама ще почакаме, за да разберем Grinning
Аз гледам Гласът на България ... ама всички са толкова талантливи, че не мога да избера кой да спечели ...
Диве Kissing Heart Laughing никога не можеш да прекалиш с такава красота! А подругите като нищо, ако видят Киво може и да си поискат от него и син и дъщеря Laughing Шака,шака ... но, някои са способни Stuck Out Tongue Winking Eye
Иренце Heart Eyes остани си все такава! Kiss Как позна какво слушам , ах, ти ...
Скрит текст:
Айрето Heart Eyes снощи ми сподели, че е изгледала филма Бохемска рапсодия, заговорихме се какво във филма се разминава с действителността и аз и предложих няколко документални филми, за да види, че Фреди в действителност не е бил такъв егоист и егоцентрик, наркоман и т. н , както го показват в този филм, заради което феновете/ и аз включително / бяхме доста ядосани на Браян и Роджър как изобщо са допуснали такова нещо, пък дори и с комерсиална цел. Това, че много неща не отговарят на истината се преглъща, ясно е , че е за по-голяма драматичност на сценария, но ни ядоса това, че човек, който не знае нищо за Фреди ще остане с такива гадни впечатления за него като човек, иначе поне гласът, гениалността му никой не може да му отнеме. А пък останалите от групата са ги изкарали истински ангелчета, бели и пухести Stuck Out Tongue Closed Eyes Само едно искам да ги попитам авторите на филма - така ли според тях изглежда един наркоман ? Естествено, до 87 г. когато вече е болен, личи как се променя с всяка година, на края не прилича на себе си ...

Та Фреди до трийсет и няколко години дори не е пушил, какво остава за друго. А, че е взимал от време на време кокаин, така е, както и всички останали музиканти. не е бил ангел в никакъв случай, но ако беше такъв, какъвто го показаха, дали щеше да издържа по най-малко 70 концерта на година по всички краища на света, а през другото време да работи в студиото с часове ? И е работил почти до самия край ??? Нейсе! Свършен факт. Все пак филма много ми хареса, свалям шапка на актьорите и най-вече на Рами Малек, а и много  хора откриха музиката на Куин  покрай него, та не съжалявам, че го направиха, дори и по този начин. Та така ... и аз покрай търсенето на тези документални филми днес се отнесох, отдавна не бях го правила Smile
Пепи Heart Eyes ох, и ти ли ? Много гадно, наистина! Знам какво е да не можеш да пишеш. Лапито за сега не ми прави номера, да видим до кога Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да, точно на Джесурската визия напомня, точно преди да започне, да видим Thinking
Ами като пресметнах, Завинаги май ще откара до декември, та нищо чудно да дадат Сблъсък и в 21. 00 ч. щом казаха, че ще е скоро, ще видим Thinking И аз ще го гледам, когато и да го дават оф корс Laughing

Лекинка! Hug

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 23:27 от queen_fenka

# 138
  • AMS
Благодаря ви за реакциите и споделеното, дружки!!!
Пак съм по нощите, но да е сигурно утре кафето, минавам.
За Фреди само от тук уча! Не изпускам серия!
Иначе нашият финяга Кузей са го изтипосали  в тт,
та си извадих кивчета  с маргаритки >>>

Ето оригинала със звук и без маргаритки >>>
https://twitter.com/marikivo/status/1269658196437803010

# 139
Добро утро, дружки! Hug

Диве Kissing Heart благодаря, че си се появила, за да ме покриеш с финягата Кузей Laughing Страхотни кивчета си направила, благодаря! Kiss
Скрит текст:
А, щом от мен взимаш уроци за Фреди, да ти кажа тогава, че на 07. 06. 86 г. започва последното турне на Куин, наречено Magic Tour в Råsundastadion в Стокхолм, популяризирайки албума A Kind Of Magic , в което групата свири за повече от един милион души, в 26 концерта, в период от 2 месеца.Това имах предвид снощи, когато запалих Smile
Не само на нас ни е направила впечатление приликата във визията на Киво в момента с тази, преди Джесур Smile

Усмихнат понеделник ви пожелавам и успешна нова седмица! Hands Ok Hand

# 140
Добро утро, момичета!

В тези очи можеш да потънеш, да се изгубиш и пак няма да се наситиш...

Идвам, за да ви поднеса кафе и да ви пожелая един ползотворен и щастлив понеделничен ден!

Нека новата седмица ни донесе щастие и бъде благодатна за всички нас! 🙏❤🙏

Ще мога да се включа привечер, ще отсъствам през деня.
Сега бързам и затова по- късно ще коментирам последните постове на Дивето 🥰 и Фенчето 🥰.
До после!

# 141
Понеделнишки привет и от мен!!! Hearts

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
след като изгледах някои неща още повече ми се затвърди мнението, че не са представили в особено добра светлина Фреди...и излъчването на Рами допринася също за това, нищо че е страхотен актьор.
още интересни неща си споделила!! Hands Plus1
Диве Hug, супер са гифчетата!! Grinning
изрязали за от новия клип на Анна, който е уникален!!
слагам го пак, ако някой го е пропуснал.............
Скрит текст:

Ире Kissing Heart Flowers Tulip
Пепи Hug, значи проблема ти е бил технически, е тия неща се оправят!! Blush
и аз мисля, че 21.00 ч. за лятото е по-добър час!!!

от днес....Къванч е последвал в ИГ си Сюнгюл Wink
май и тя сега го е последвала.........

АЯ са припомнили тоя момент от ДК Two Hearts
https://twitter.com/ayyapim/status/872921011901132800

Imdb

===========================

позитивна нова седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 12:44 от Airra

# 142
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет,момичета!
Хубав понеделник,спорна,успешна и щедра нова седмица! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря за споделеното!

На мен все ми се струва неуместно излъчването на Сблъсък през летния сезон Thinking
Но не е невъзможно.

Фенче, Heart Eyes благодаря за споделеното,много ми беше интересно,със смесени чувства бях,след като изгледах филма.

# 143
Привет, момичета 😀🤗

Колко му отива това жълто, но то всеки цвят му отива.
Айра, благодаря за цялата нова информация . А какво ли означава това последване на Сонгюл?🤔🤔🤔
Видях, че от всичките си партньорки следва само Елчин, но това може би е нормално, заради последния сериал, ама това сега, какво ли значи???
Дива,  тези маргаритки много ми харесват, да знаеш 😀
Фени, благодаря и на теб за информацията за Фреди. Не знам дали има човек, който да не харесва музиката на Куин, но от теб научавам много нови неща.
Алинка🤗
Онзи ден чух следния виц: Как деликатно да разберем на каква възраст е една жена. Попитайте я  дали е учила руски в училище 😂 По повод нашите терзания с руския.
Ире, ще чакам довечера 🤗🤗🤗
Хубав ден на всички 😍

# 144
Привет, мили дружки - Ире, Айре, Алинка, Пепи Hug Heart Eyes Hug
Благодаря на всички ви за споделеното! Heart
Ире Heart Eyes  благодаря, ще чакам ! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kiss Нашето момче както казах, постепенно се  придвижва в класацията, докато заеме мястото, на което беше толкова дълго време.
Скрит текст:
Знаеш ли, сега като се замислих, май си права за излъчването на Рами Thinking Той и без това през повечето време ми приличаше повече на Мик Джагър да ти кажа Laughing Но, наистина голям труд беше хвърлил, почти непосилно е да имитираш точно тази неподражаема стихия Фреди на сцената. И благодарение на таланта си на актьор почти успя да предаде тази неизчерпаема енергия, извиращата сексуалност, която привличаше като магнит и жените и мъжете и невероятната му харизма, с която успяваше да завладее хиляди хора на стадиона, до последния ред. А за другото ... толкова книги и филми за него съм изчела и изгледала, с толкова мнения на негови приятели и колеги съм се запознала, че мога да напиша дисертация по темата Stuck Out Tongue Closed Eyes  Не случайно вече почти 40 години съм му фен. Макар и малко странен, затворен и много стеснителен човек в реала, той е бил добър,грижовен, много интелигентен, много щедър и с невероятно чувство за хумор и самоирония.Нищо общо с екранния образ, който си беше създал. И с редките интервюта, които е давал на пресата, която винаги го е мразела, за това което е, с изключения на няколко журналисти, други винаги са писали неща, целящи да го унижат, защото не е англичанин, но напук на всичко, което се изписа за него,  публиката навсякъде го обожаваше! Дори ми се струва, че нарочно е правил някои скандални неща, за да ги предизвика, да им се надсмее, да им покаже, че може, защото е Фреди Меркюри  Thinking Много трудно са пробили, много негативи са отнясали от критиците, но публиката ги наложи и ги награди за труда и гениалността. Голямата любов на Фреди беше музиката ... и той действително стана легенда, както беше казал в едно интервю. На въпроса мисли ли, че ще стане звезда, той отговаря : Аз няма да стана звезда, аз ще стана легенда. Не ме интересува какъв е бил, гей ли, бисексуален ли, защото за мен той е много повече мъж от много мъже, приемайки съдбата си без никога да се оплаче,  работил е до тогава, докато вече не е виждал, не е чувал, не е могъл  да ходи, и съответно не е могъл вече да твори ... И едва тогава се е предал , вече не е имало за какво да се бори ... За това 29 години откакто го няма феновете не го забравят, дори постоянно се сдобива с нови, такива, които са родени дори след неговата смърт. Само прочети коментарите под тези видеа ...
Алинка Heart Eyes Пепи Heart Eyes радвам се, че не съм ви досадила, а ви е дори интересно Kiss Пепи, не зная, може да има и такива хора, но едно знам със сигурност -  музиката на тази феноменална група ще се слуша винаги! И вицът много ми хареса, ами истина си е Stuck Out Tongue Winking Eye За това ще споделя два филма с руски превод, за дами, родени в моето време Stuck Out Tongue И ако им е интересно, разбира се!
Скрит текст:

Другия - " Вълшебни години е от 5 части по 15 минути 1 част, ще потърся и 2-та

https://www.youtube.com/watch?v=C2Kl4OpX6T0&t=79s
Колкото до Киво, до сега от партньорките си май единствено Елчин е последвал някога в ИГ, сега и Сонгюл ... Ще разберем ли защо ? Едва ли ... освен ако не са решили да ги съберат отново заедно след толкова години, възможно ли е ? Thinking
Алинка Heart Eyes и КСШ са го давали лятото, но винаги в праймтайма, не зная какво са решили този път Thinking Във всеки случай го чакам с нетърпение, пък когато - тогава, все ще го гледам.

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 18:47 от queen_fenka

# 145
Здравейте отново, момичета! 🦋
Благодаря на всички ви за споделеното! 🌺

50 нюанса Джес. 🥰

Айре 🥰 ,
Донесла си ни понеделнишката доза новини, афферим сана! 💋
Пак сме в класацията, много се радвам. 😊 Ще се изкачи и още по- нагоре сигурна съм, защото го заслужава! ❤
А за последването им със Сонгюл, ами браво. Те са стари колеги, но постигнаха много с общият им проект. Предполагам, че са запазили добри чувства по между си.

Клипчето на Ана наистина е трепач, аз го гледах още първия път, когато го постна. 😍

Фенче 🥰 ,
Само как ти личи, че си истинска фенка на Фреди! Усещам чувствата ти в думите. 😊 Аз не съм гледала филма, но знам, че ще го направя.  Сега ми стана адски чудно защо са го представили в такава светлина?! За да привлекат повече зрители ли, защото в днешно време повечето се привличат от това... И да, ти определено можеш да напишеш дисертация, джанъм. Това е то фенска любов. ❤

Диве 🥰 ,
Готини са гифчетата с маргаритки, да. 😊
И аз като теб уча за Фреди само от тук и ми харесва!

Алинка 🥰🤗

Пепи 🥰 ,
Я кажи какво ти се върти в главата с последването на тези двамата, че може би ще си партнират отново ли? 😊 Аз бих се радвала да си кажа честно, но Сонгюл не ми харесва с тази къса прическа...

С Бенсу също бих искала да си партнират. Да бъдат сериална/ филмова двойка. 🤗

Красива Башак. ❤

А Букет им е била на гости.

Хубава вечер, дружки! ❤

# 146
Ире Heart Eyes благодаря ти, джанъм! Heart Личи ми, казваш ? Grinning  Така е, годините си минават, а чувството е абсолютно същото. Тази музика ми оправя настроението винаги, когато имам нужда, проверено! И беше единственото ми увлечение, преди да се появи внезапно Киво в животът ми , не вярвах, че отново ще ми се случи. И с него ще е същото, знам си, няма да ми мине Laughing
Сонгюлчето ми харесва и с къса коса на мен. Но, не вярвам да ги съберат отново с Киво, както и с Берен, тези две двойки бяха много обичани от феновете, та не знам Thinking Но, интересно, защо едва сега я е последвал ? А че са си останали добри приятели не се и съмнявам.

Благодаря за 50 нюанса Джесур! Heart
Намерих и 2-та част на филма. Вай бе, те били 3 части, забравила съм Blush Ами така е, заради Киво отдавна не бях си ги припомняла Blush
Скрит текст:

Приятно гледане на КГ! Hands Plus1

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 19:24 от queen_fenka

# 147
Фенче Kissing Heart, много прочувствен коментар, лайк!! Hands Plus1
Скрит текст:
ами Рами с тия сини леко изцъклени очи, не може да пресъздаде топлотата в погледа на Фреди!
да беше помислила и за Алинка и Ирето....те не знаят руски, та аз ще постна тия, които ми даде на англ., ако им се гледат Wink

Пепи Hug
нямам представа какво означава това, че е последвал Сонгюл, не мисля, че ще се събират отново като колеги, те са си добри приятели, може Сонгюл да го е последвала и той да е върнал жеста!
А освен Елчин, Къванч следва и Седеф от бившите си колежки, но с нея са семейни приятели.
това за руския е направо в десятката Joy
Али Kissing Heart
така е, не е много подходящо излъчването на Сблъсък през лятото, ама каквото са решили от бтв.

Ире Kissing Heart, благодаря ти за споделеното!!
донесла си и новото от ИГ на Башак, много ми стана забавно с тия кокошки...и колко са много Laughing
нашия дали ходи да ги храни?? Sweat Smile що пък не!!!

лека вечер Blush
идват гадните моменти в КГ със затвора и Джемре Expressionless

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 19:37 от Airra

# 148
  • AMS

Намерих една петминуткаaaaaaa  ^
Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното!!!
Много хубави уроци, за които специално благодаря!!!

Скрит текст:
Филмът не съм гледала още.
Артистът в гл. роля, въпреки Оскара, не ми е уау.
Благодаря, че сте ме заредили с материали за гледане на оригинала.
А за вица за руския - голямо важно. Те нека да научат кой е ЛермОнтов.
Мойто вече научи и като иска да ми препоръча американски филм,
първо проверява дали го има на руски.
И тукашните много се хвалят, че знаят езици, но като ги попитам за руски - увяхват.
И не се смейте на щастливите кокошки.
Най-малкото снасят щастливи яйца - биологично чисти.
Не са случайно там. Кой знае колко сурови яйца е изпил нашият, докато го нямаше.
Трябва да се омитам.
Та за Къванч само две мави-кивчета без маргаритки >>>

Лекинка!!!

# 149
Айре Heart Eyes благодаря ти много, мило! Heart
Скрит текст:
Дааа, като бяха наблегнали толкова на зъбите, с които изглеждаше доста нелепо, особено в самото начало Laughing да му бяха сложили поне и тъмни лещи. Не, че щеше да има особен ефект, очите на Фреди са съвсем други, но пък щеше да е по-достоверно някак. Карай!
Ами не успях да я намеря и на английски тази видеоантология, която обхваща всичко през годините ... Но, мисля, че доста ясно се чува и английския Thinking А ако се напише на инглиш - Куин Вълшебни години, може и да се намери, наистина си заслужава да се изгледа, доста е интересна, и в нета наистина има всичко, а на времето съм събирала всичко едно по едно ... за това пък си беше адски вълнуващо Grinning
Ето я и 3 част
Скрит текст:

Това беше урокът по Фредология за тази седмица Stuck Out Tongue Closed Eyes Може пък и някоя от вас да обикне тази страхотна банда също като мен, ако има търпението да изгледа целия филм, кой знае Thinking Laughing
Сега да се върнем към същественото в тази тема, че доста я оспамих, съжалявам Blush

И в зелено е прекрасен

Дано дочакаме и тази година подобни фотки

Диве Kissing Heart точно така, дарлинг! Hands Plus1 Благодаря за всичко! Ммм ... какви кивчета само ... Kiss
Лекинка, дружки! Hug

Добро утро! Hug

Чудесен ден ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 09 юни 2020, 08:38 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт