„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 414
  • 797
  •   1
Отговори
# 645
И ние сме в морски град - Варна, така че миди, рибка.. няма проблеми, ще ловим, ще готвим 😂
Аз няма да мога да гледам по телевизията, но ще чакам да го качат. Вечер с малкия имам най-много работа: вечеряме заедно, прибираме заедно и то станало време и да си ляга. 🤷‍♀️ предполагам, че ще го и качат тази вечер някъде фрагмана.
=====================
Режисьорът на МГ е харесал поста на Бирсен, май ще гледаме тази вечер. 🔥🔥🔥
===================

Стори на Йозге от преди малко, Бирсен излезе права.  Довечера всички да сте на линия ❤ ТИЙЗЪРЪТ ИДВА!

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 16:20 от Есенна магия*

# 646
Айдеее да се развихрят малко, и ние с тях довечера. Време беше за трейлър.

# 647
Ето и Gold реагираха, Джан сподели същото в стори:

========

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 17:18 от Есенна магия*

# 648
Да се развихрят, да се развихрят, че ми изсъхнаха и сънищата, и мечтите с тези маси, столове и размазани фотоси Grinning

# 649
Здравейте!

Хей,  големи сте фурии. От нетърпение за нула време изписахте темата.
Аз дори не мога да ви чета редовно, че нещо са ме налегнали задачите.
Веднага ще подготвя новата тема, но понеже напоследък нямам време нищо да следя, да попитам няколко неща.

1. Стана ли ясно кои ще са актьорите за тези роли, че да им попълним имената?

Цитат
Еркюмент Шенгезер/ (?)
Той е шеф на юридическата фирма, в която работи Дениз. Висок, със спортна фигура, симпатичен мъж на около 40-45 г. За кратко време е преуспял в професията и се е наредил сред най-добрите юристи в страната. Неотдавна се е развел със съпругата си, за която се е оженил твърде млад. Има 20 г. дъщеря. Въпреки, че е привлекателен и свободен мъж, който е преследван от жените, той искрено се възхищава на Дениз, но никой не знае за това. Еркюмент е близък приятел на Левент, а също така е адвокат на болницата.

Цитат
Ебру Атасой /?/
Ебру е сестра на Йозгюр. Тя е красиво 25 г. момиче и е любимката на семейството. Силно е влюбена в годеника си и Керем с когото планират брак. Красиво и естествено момиче с позитивни мисли и добри намерения. 

Цитат
Керем Сойдан/?/
Керем е годеникът на Ебру. Занимава се с туризъм, управлява семейният хотел в Бодрум. Внимателен и добронамерен човек.

Цитат
Зейнеп Азман /?/
 Зейнеп е 9 г. дъщеря на Левент. Много умно момиче, предана на баща си и ревнива.Не иска да го споделя с никого. Много чувствителна и емоционална.

2.   Промо снимките са ясни, ще ги сложа, но на страницата на сериала сайта на Фокс има ли вече някакви снимки на героите, или ще оставяме тези, които сега са в темата, а по-нататък ще ги подменим?

Ако имате идеи за нещо, което да включим, свиркайте.

Заемам се в темата, в очакване на фрагмана, за който и аз нямам търпение.

# 650
Да го пускат фрагмана,че  Fox Tv непрекъснато на всяка реклама пускат фрага на ''Sen cal kapimi'' с Ханде и Керем!

И мениджърите се отчетоха....

https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240517%2F7777f8ffecb … l_wall_-176425116

https://vk.com/mirdizi?z=video-176425116_456240518%2Fe4883f55f2a … l_wall_-176425116

# 651
Ох прибрах се..счупих си краката да бързам, могат да го пускат вече!  Хайде бисмиллях!

Кукла усмихната Blue Heart

# 652
И аз вече съм се наредила и чакам, ама нищо...

# 653
Не обявиха ли час или да проверяваме непрекъснато ?
Ще надничам през тела за фрага

# 654
Час йок. Ние имаме тренинг...от 10 дена, проверяваме непрекъснато..Joy

# 655
То от много проверяване изписахме темата 😂

# 656
Дъгичка хубаво, че е разбрана жената : )) Ако беше друг, знаеш ли какъв СЕКТИР щеше да ни даде от темата Joy

# 657
С нашите мокри мечти и шеги щяха да ни изгонят много отдавна.. Е, сигурно се намират грешни и безгрешни мацки, на които им е забавно да ни четат глупостите 😂

# 658
Пуснаха фрагманаааа на рекламата по Фокс....след новините...

Започва на 26 юни петък....

# 659
Къде, къде? Злати, как е???

Общи условия

Активация на акаунт