„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 408
  • 797
  •   1
Отговори
# 675
Грозденце ,от поста на Злати.

Пуснаха фрагманаааа на рекламата по Фокс....след новините...

Започва на 26 юни петък....

Фраг № 1 на руски.

https://vk.com/feed?z=video-83475167_456244959%2F12cd6628ac3e554 … _-83475167_727273

# 676
Без думи ....

# 677
Йеее Heart Eyes е познахме за съблечен Джан и вода....направо съм без думи ще го осмисля и ще коментирам после самия фраг. Grinning

# 678
Ха, ха, голям смях.
Значи нашето момиче Езги досега е имала връзки все с неподходящи мъже, а първото й впечатление за новия съсед е, че той е въплащение на всички неподходящи досега накуп.
И приятелката веднага възкликва: Мистър Грешен. Ето откъде идва прозвището му.
Хубаво я предупреждават приятелките й да стои далече от него, но тя милата вече се е поддала на магията му и даже го е целунала първа...

# 679
Еми супер си! Много ти благодарим!!

# 680
Благодарим, Еми! ❤ Много ще им се радваме!

# 681
  • София
Страхотен фраг. Обещаващо начало. Джан е прелестен. Йозге по принцип ми е дървена и не ми харесва, но тук, във фрага ми харесва... Гледах го сигурно вече 250 пъти, първо в профила на Джан в Инстаграм, после в yоutube, после тук и при рускините ... И не мога да се спра... Вече и аз чакам с нетърпение 26-ти и ще си въздишам по Джан. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Включвам се в, как беше определението... "мокрите мечти по Джан", дано не бъркам цитата... Joy Joy Joy

# 682
Всички сте добре дошли в мокрите мечти по Джан! ❤❤❤
Гледах фрага с Бг субс.. там са използвали израза "мъж с греховно излъчване" за определение за Ози. Ми така си е! ❤

# 683
Точно! МОКРИ МЕЧТИ! Joy Тук сме така! Sunglasses

# 684
Емилия , веднага откраднах три от гифчетата, за да украся новата тема с тях.
Надявам се, че нямаш нищо против.

Този гиф обаче като го гледам и се притеснявам, че на Аслъ железата ще ръждясат...

# 685
Магия Нерде е с бг суб? Joy Пила ли си? Hug

Дъга Еми ги направи за нас, специално...и аз мислих да ти предложа да ги сложиш на 1 стр.

# 686

Мисля, че и тази красавица заслужава внимание ❤

ДЖАНъм 🥰

# 687
  • София
Магия Нерде е с бг суб? Joy Пила ли си? Hug

Дъга Еми ги направи за нас, специално...и аз мислих да ти предложа да ги сложиш на 1 стр.

Във фейсбук групата Алекс го пусна с бг субс.

# 688
Да, там го гледах. Мислех, че и в друга платформа ще е качено, но май е само там.

# 689
Мистър Грешен  май го изненадАха...

Общи условия

Активация на акаунт