iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 116

• 38 546
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за отговора, но не знам дали ме разбрахте правилно (то и аз пък как го обясних 😇). Искам да кажа дали от iHerb, няма да искат някакъв документ на Габко да ми получат/вземат пакета в Англия?

Здравейте! Видях в темата, че може да се регне човек в Габко и да си поръча в iHerb. Аз аха да потвърдя поръчката си с Айхърб, и се сетих, че преди все ми искаха документ за самоличност като съм си вземала пакетите. Та се чудех, дали някой от вас който е поръчвал от Айхърб до Английския адрес на Габко е имал проблем? На мен ми показа Безплатна доставка с Хермес, ДЧЛ бяха скъпи. Моля кажете как е минало при вас, че да се осмеля да си поръчам и аз Bowtie

Благодаря!
Вече няколко пъти поръчвам с Гъбко. При получаване искат клиентския номер и името. ЛК не искат. Може да се упълномощава друг човек да вземе пратката кто се регистрира името му в профила.

# 106
  • София
Благодаря за отговора, но не знам дали ме разбрахте правилно (то и аз пък как го обясних 😇). Искам да кажа дали от iHerb, няма да искат някакъв документ на Габко да ми получат/вземат пакета в Англия?

Здравейте! Видях в темата, че може да се регне човек в Габко и да си поръча в iHerb. Аз аха да потвърдя поръчката си с Айхърб, и се сетих, че преди все ми искаха документ за самоличност като съм си вземала пакетите. Та се чудех, дали някой от вас който е поръчвал от Айхърб до Английския адрес на Габко е имал проблем? На мен ми показа Безплатна доставка с Хермес, ДЧЛ бяха скъпи. Моля кажете как е минало при вас, че да се осмеля да си поръчам и аз Bowtie

Благодаря!

Не.  И с други търговци ползвам Гъбко и не е било нужно да предоставям л.к.

# 107
  • На черешатааа
И аз с питанки. На 28.05 пратка ми е влязла в Бг. До момента ни вест ни кост от нея. Питах в пощата- не била при тях, питах в DHL  и при тях не била. Номера не бил техен Flushed , а в сайта пише DHL . В чуденкасъм къде за бога ми е пратката Rolling Eyes . И още едно питане- каква добавка мога да взема на майка ми, за мозъка, пенсионерка е, но работи и иска да си подпомага ума да е в кондиция Purple Heart иии нещо за  по- добре памет, за мен  ми се ще, че съм голям заплес и много забравям Rolling Eyes Smiley

# 108
  • София
код  PREVENTAGE2020    20% намаление за поръчки над 60$
- с персонален код още 5%
- еднократен
- за нови и стари клиенти
- валиден е бил до вчера (7 юни) но все още е активен!!!!

+
- над 40$ - Безплатна доставка с Delivery by Local Post Plus

Комбо промоция - 3$
Шампоанът с Биотин на Mild By Nature
+
продукт от тези секции:
Baby & Kids
Grocery
напр.
https://www.iherb.com/pr/ProBar-Protein-Bar-Cookie-Dough-2-47-oz-70-g/99296
Bath & Personal Care
напр.
https://www.iherb.com/pr/Kirk-s-100-Premium-Coconut-Oil-Gentle-C … -13-oz-32-g/58955
Herbs & Homeopathy
напр.
https://www.iherb.com/pr/Zand-Organic-Elderberry-C-Berry-Soother … at-Lozenges/99964

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 07:26 от denis.

# 109
Благодаря, Денис! Проверих, кодът действа. В събота направих голяма поръчка, която още не беше изпратена. Анулирах я и поръчах отново с кода.

# 110
  • София
Много изгодни предложения:
Омега 3 - 100 дози , 500мл Peace    

MВ за бременни  

Л-Карнитин - за чистене на мазнини, за репр. функция мъже, за ИР жени и т.н.

# 111
Някой да е получил поръчката си от 20. Май шипната на 21.05. Моята още е в Мерлоуз парк.

# 112
Аз имам пратка шипната на 22.05 в митницата, получих смс петък.

И да ви се оплача, вчера ми се случи нещо доста неприятно. Случайно си влизам в мейла и какво да видя, имам писмо с потвърждение за поръчка, но аз такава поръчка не съм правила. Оказа се, че някой  от Украйна ми е разбил паролата на профила и е пуснал поръчка ползвайки моите  rewards. Имах късмета да хвана гадинката на време и с помощта на съпорта канселирахме поръчката, сама не можах, даваше ми грешка. Днес профила ми не е активен и сега чакам инструкции по мейла за верификация. Та не знам дали на някои му се е случвало нещо подобно, но реших да споделя тази случка, за да ви напомня да сменяте паролите си от време на време.

# 113
Хм, остави rewards-а. Имаше ли запаметени дебитни карти?

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 22:36 от ice_sparky

# 114
Мда, като видях писмото, първото нещо, което направих беше да си заключа картата, но се оказа, че за поръчката е ползвана тяхна карта и дори са я запаметили. Чудна работа. Мога да гадая само какво можеше да се случи, ако не бях ги хванала на 10 минута.

# 115
  • София
Здравейте, как поръчвате до Англия? Опитвам се да избера от падащото меню "Your shipping destination", но не намирам United Kingdom.

# 116
Здравейте, как поръчвате до Англия? Опитвам се да избера от падащото меню "Your shipping destination", но не намирам United Kingdom.
излиза като Great Britain Grinning

FLR252 код за отстъпка

# 117
Здравейте! Simple Smile Някой приемал ли е този диуретик?
https://www.iherb.com/pr/Sundown-Naturals-Water-Pills-60-Tablets/32919
 Дали е добър избор и какво е правилото за прием на диуретиците- с храна, на гладно?!?

# 118
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Simple Smile Някой приемал ли е този диуретик?
https://www.iherb.com/pr/Sundown-Naturals-Water-Pills-60-Tablets/32919
 Дали е добър избор и
какво е правилото за прием на диуретиците- с храна, на гладно?!?
Диуретици се приемат на гладно, с повече вода. Ако съдържат разни билки, които може да  раздразнят стомашната лигавица, може да се приемат след хранене или между храненията.
За предпочитане сутрин. Ако се прекалява с тях - има опасност от дехидратация, констипация(запек), ниско кръвно налягане, загуба на електролити, отпадналост, главоболие, виене на свят и т.н.
Желателно е да се провери и каква е причината за задържане на течности в тъканите: ССЗ, проблем с бъбреците, хормонален дисбаланс, неправилно хранене ( прием на повече храна и сол...), Хипофункция на ЩЖ, проблем с лимфната с-ма и т.н.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 119
Много благодаря, denis. Имам пясък в бъбреците и се стремя да не ям солено, но хапна ли нещо мариновано, туршия, филета.... сутрин съм отекла. Ще се заема да проверя и останалите неща..... Дано този, който съм избрала да е ок Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт