Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя препържено масло?
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя препържено масло?
-
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
-
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
-
Колко време трябва да се меси тестото за питка?
-
Какво е "превтаса" и колко време трябва да втасва тестото?
Просто пробвай, колкото по-често месиш, толкова по-добре, всичко идва с практиката. Едно време мерех до грам и мл продуктите, както са в рецептата и пак не ми се получаваха нещата, просто брашната са различни - по-сухи и по-влажни, яйцата са с различна големина, чашите понякога, когато не е уточнено какви са. Сега вече карам на око, но усещам тестото с ръце, изобщо не е сложно, както изглежда. Иначе, на всеки се случва нещо да не му се получи.
Но пък има някои снимки на питки, които изглеждат просто уникално! Явно все пак да се направи питка не е толкова проста работа, защото има значение маята, втасването, печенето и какво ли още не.
За 6 месеца съм изразходвал 497кг. брашно и още мноого има да уча... 
толкова са красиви! Истински ли са?


