Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви храни трябва да се избягват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как трябва да живея, когато имам заболяване на щитовидната жлеза?
, всеки има различни нужди и различно усвоява, независимо лято ли е...аз съм на 5х75 и 2х100мг при долните резултати така че 
Откакто започнах да пия Глюкофаж xr се измести с около 2 дни по-рано, но пак си е точен. Сега 2 дни преди МЦ имах леко главоболие, но може и да се дължи на това, че тези дни стоях на течение и да съм настинала...С хормона не усещам така бързо студ и течение, както преди.
не този дето го пием. Но ти си се наблюдавай де, но се съмнявам, че е от него.
По-скоро си мислех, че може от хормона за ЩЗ и половите ми хормони да "реагират" малко по-различно, а и като добавим по-високите температури. Може пък и магнитни бури да има- те ми влияят със сигурност.