Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове са необходими за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви хранителни добавки се препоръчват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви храни трябва да се избягват при заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как трябва да живея, когато имам заболяване на щитовидната жлеза?

, той ти е супер според мен, гликирания също, така че мисля, че там най-вероятно няма проблем.
А колко да е нормално да се мени "за минути" КЗ- без храна, без стрес/притеснения/боледуване някакво, без физически натоварвания си мисля, че чак за минути не се променя толкова.
Вече зависи и с какъв глюкомер мериш и какви отклонения дава- освен че в лабораториите е от вена. При мен глюкомер и лабораторни резултати дават почти еднакви резултати (и с двата ми глюкомера е така- единият беше One Touch, сега е Байер Контур с лентички Некст- те са скъпи обаче и ми ги пращат от чужбина, а последните ми ги подариха заради наближаващ срок на годност; трудно е с лентичките). На мен също години наред нямаше кой да ми каже, че КЗ над 5,5 не е много ок...Но при теб не знам, може и от хиперфункцията да има влияние върху КЗ...
Аз през бременността имах един прикрит страх- бебето да не е оплетено в пъпната връв и все гледах да не го мисля (имах 2 познати загубили здрави, износени бебета заради оплетена връв), моето бебе не беше от най-шавливите в корема...и познай- беше и оплетена няколко пъти пъпната връв...
) още от раждането си не иска да знае що е това по-дълъг сън, че и когато будуваше беше супер активна- което ме караше да се чувствам още по-уморена, сънлива, депресивна и несправяща се като цяло.. Но кой да ми каже да изследвам нещо тогава...реших, че е нормално да съм ревлива, а умората- че е от постоянното недоспиване. А и мои приятели с бебета спящи по много повече изглеждаха като зомбита- как да им обясня какво значи истинско будене през 1-2-3 часа, регулярно недоспиване...