Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА- какво се случва реално? 8- ма тема

• 43 413
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
В Чайка ще се стои с друг бюджет естествено.

# 61
  • Варна
То в Чайка като цяло е почти незастроено . В частност около пазар Чайка има цели три парцела където може да се разположи такава сграда .
Скрит текст:
На номер 2 е "Петият елемент", доста висока сграда. По-вероятно е да е на номер 1. В рекламата се споменава, че от високите етажи ще се вижда морето, т.е. ниските ще бъдат най-вероятно засенчени от елемента.

# 62
То в Чайка като цяло е почти незастроено . В частност около пазар Чайка има цели три парцела където може да се разположи такава сграда .
Скрит текст:
На номер 2 е "Петият елемент", доста висока сграда. По-вероятно е да е на номер 1. В рекламата се споменава, че от високите етажи ще се вижда морето, т.е. ниските ще бъдат най-вероятно засенчени от елемента.

Петия елемент ще има около 15 етажа и като гледам #1 е точно зад високото тяло. Не знам как ще има морска панорама там освен ако не е странична. Както брокерите най-нагло рекламират останалите апартаменти в петия елемент с директна морска панорама а те са в най добрия случай със странична защото фронталните са продадени.

# 63
До сега Явор нямат забавена сграда, мисля и Младост ще се издаде в срок.
За Чайка не мога да кажа нищо, защото не съм запозната с цени, местоположение и разпределения. Едва ли ще се продава на 600 е/м2 на тъмно зелено. Simple Smile

# 64
Всичките им сгради са забавени на Явор!!!
Разчитат на реклама, даже и в Шеф под прикритие участваха.

# 65
Всичките им сгради са забавени на Явор!!!
Например?
Опал, Ахат, Явор? Мисля, че си спазиха срока там?
И в Младост въпреки всикчи проблеми, ще си я издадат тази година...?

# 66
Говорих с човек от Явор. Цени в Чайка между 1000 и 1600 евро/кв. Но все още нищо не е ясно, очаква се към края на лятото да изкарат някакви разпределения.

А какво ви е мнението за Фемили Гардън? Виждам, че двама оттук са купили вече. Явор строят ли наистина качествено? За съжаление съм нямал допир до тръби сгради до момента. Какво ви накара да купите - доверие към строителя, локация, цена?

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 07:30 от mumtaz

# 67
И в Младост въпреки всикчи проблеми, ще си я издадат тази година...?
Ще издадат тая година , ама друг път . Те имат поне още 7-8 месеца строителни работи  по сградата , после поне 4-5 месеца минимум бумащина по акт 16 , и накрая като сложиш и едно месец-два чакане за електромери от енергото .......

# 68
Говорих с човек от Явор. Цени в Чайка между 1000 и 1600 евро/кв. Но все още нищо не е ясно, очаква се към края на лятото да изкарат някакви разпределения.

А какво ви е мнението за Фемили Гардън? Виждам, че двама оттук са купили вече. Явор строят ли наистина качествено? За съжаление съм нямал допир до тръби сгради до момента. Какво ви накара да купите - доверие към строителя, локация, цена?

Показаха ли ти къде точно ще е сградата? 1600 си е множко за чайка.

# 69

Предполагам хубавите апартаменти ще са поне по 1300. На мен ми е извън бюджета, а и ми е малко далечко честно казано.

# 70

Предполагам хубавите апартаменти ще са поне по 1300. На мен ми е извън бюджета, а и ми е малко далечко честно казано.

Това май наистина изглежда ще е зад петия елемент както някой писа по- горе. Ако е наистина така не знам как ще има морска панорама. Може би частична ако погледнеш настрани.

# 71
Това ми казаха:
Цитат
Сградата ще е с два входа, съответно на 14 и 16 етажа. Като морска панорама ще се разкрива от десети етаж нагоре.

# 72
  • Варна
Това ми казаха:
Цитат
Сградата ще е с два входа, съответно на 14 и 16 етажа. Като морска панорама ще се разкрива от десети етаж нагоре.
Значи до 9 ет. - 1000 евро/кв.м, от десети нагоре - 1600 Simple Smile За да калкулират цените сигурно изчакват да видят какви заявки ще получат на мейла. Сега сондират нагласите.
А как се разрешават толкова високи сгради там? Околните са с нормална височина. Ще има ли нужното отстояние от Петия елемент? Да на говорим пък за по-старите блокове зад тях - супер гледка им се очертава.

# 73
  • Deutschland/HE
Това не е точно зад Петия елемент според картата, това е зад блок на Дилов, отдолу беше Евъргрийн-а, има детска занималня и представителство на Солид май. По стари спомени там имаше автосервиз, правеха рекламни пана... Но може и аз да бъркам, поне две години не съм минавала оттам.

# 74
  • Варна
Още една свинщина на Знамената,но хората не спят,вече ъпгрейдват към хотели Rage

66/05.05.2020г.    
АПАРТ-ХОТЕЛ, находящ се в УПИ XXVIII–1758-„за обществено обслужване“, /с идентификатор 10135.2563.1758/, кв. 6, по плана на ж.к. „Бриз-юг“, гр. Варна    
„ТОДОР БИЛД 2006“ ЕООД, „ЗНАМЕНАТА“ ЕООД

Общи условия

Активация на акаунт