Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 28

• 63 806
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
И у нас банички на тиган за закуска.

И майка ми зарибих по тях. Simple Smile
За обяд - пълнени чушки с кайма. Попаднах на рецепта за бял сос във форума, на мамика. Досега не бях правила сос на чушките, но със сос ми харесаха много.

# 631
  • Bарна, морето, сините вълни

Сникърс
Хубаво си почерпи чак гащите. Joy

# 632

Скрит текст:

Скрит текст:

# 633
  • София-Младост
Калмари с чесън, масло и бяло вино

# 634

Следобедно - царевичка с пармезан
И сладолед от намачкан банан, мляко и боровинки, а отгоре залят с топинг шоколад

Вечерята е свинско рагу яхния

# 635
сандвичи с шунка и кашкавал
овесени палачинки и чия с мляко и ягоди

И на детето закуската кисело мляко с намачкан банан и бисквитки

# 636
  • Bарна, морето, сините вълни
Виждам, виждам две пухкави лапички. Blush

# 637
Много обичам сливенски милинки, по-точно обожавам сливенски милинки! Мислех, че е трудно приготвянето им и да приличат на купешките (освен това съм и претенциозна, харесвам милинките само от две фурни в Сливен Simple Smile ). Днес реших да ги направя, ползвах рецептата на "My cooking book blog". Не е трудно приготвянето. На майка ми и малката щерка им харесаха, на мен сякаш нещо ми липсваше.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 638
сирене Ill на мен това липсва в сливенските милинки и си ги правя със, поради което не са сливенски.

# 639
За закуска моят вариант на Full English

И за обяд мусака по гръцки.

# 640
  • София
Дежурните филенца с млечно-чеснова майонеза. Питам внука не му ли омръзнаха, щото на мен ми омръзна да ги правя толкова често, той вика: Бабо луда ли си, мога само това да ям ...

Скрит текст:

# 641
пилешки шишчета чипс от пилешки кожички тутманик

# 642
  • София
Галет с бадемов франджипан и вишни.  Това е.

ако някоя от вас има интерес да завърти галет - тук https://cookwithmarcheva.blogspot.com/search/label/%D0%94%D0%B5% … D1%80%D1%82%D0%B8

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 14:54 от marchеva14

# 643
Аз бих, още утре, ама съм на работа и след това едва ли ще намеря вишни или дори сладко от вишни.
Да не спамя. Нямам снимка на вечерята, скучна беше. Десертът чуррос купичка със сладолед, малини и карамел.

# 644
сирене Ill на мен това липсва в сливенските милинки и си ги правя със, поради което не са сливенски.
Нещо текстурата на тестото не ми допадна и горната коричка. Другият път ще  направя милинките по-малки и в заливката ще сложа малко брашно или галета.

Общи условия

Активация на акаунт