Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Очна клиника в Търговище

 • 2 940
 • 8
 •   1
Отговори
 • Мнения: 566
Здравейте! Търся мнения за очната клиника в Търговище. Дали имате  препоръки за  лекари? Нуждаем се от прегледи за всички членове на семейството.

# 1
 • Германия
 • Мнения: 654
За доктор Тасков, не съм чула и една лоша дума. Много познати направиха операции при него, всичките са успешни.

# 2
 • Мнения: 16 482
Аз от години ходя там. Съвсем наскоро също бях. Не мога да дам отзив за конкретен лекар,доколкото знам там всички са добри. Всеки път попадам на различен. Много съм доволна. Винаги отношението е било чудесно.
Винаги е пълно с народ,отвдякъде идват от района,клиниката е добра. Аз съм от много далече,но само там ходя на прегледи.

# 3
 • Мнения: 1 178
И аз в понеделник ще се обадя да запазя час там.Обаждаш се и при когото те запишат ли е?
Аз не че знам и при кой лекар искам де..

Не съм ходила в тяхната клиника ,от скоро имам проблем с очите, но от нашия град много хора предпочитат да ходят там  и са доволни.

# 4
 • Мнения: 872
Здравейте, бихте ли ми казали спазват ли се часовете т.е. много ли се чака за да влезеш при лекаря?
Питам защото сме с малко дете.

# 5
 • Мнения: 16 482
Не се чака толкова. Спазват се. Аз поне не съм чакала много. Поновимо е, почти веднага те приемат.

# 6
 • Мнения: 872
Ок, благодаря!

# 7
 • Мнения: 2
За доктор Тасков, не съм чула и една лоша дума. Много познати направиха операции при него, всичките са успешни.
   Всъщност, за КОЙ Тасков? - те са няколко!

  Трудно е, но ще се опитам накратко да споделя моя опит от срещата си със "специалиста" - Димитър Тасков:
   В не толкоз далечната 2015-а се реших след дългогодишни колебания на ВОИ - вътреочна имплантация на изкуствени лещи за коригиране на силно късогледство, с възрастта и астигматизъм, пресбиопия и леко проявяващо се вече перде - всички, отстраними с лещите. Имах вече 50-годишен опит с всякакви очила, лещи и т.н. - мъки и незадоволителна вече корекция на зрението, заради комплекса от проблеми, а водя много активен начин на живот - спорт, шофиране, работа с опасни инструменти и ел. ток...
   Та попадам с препоръки при Тасков в "Луксор", който ме убеди, че процедурата, не операцията, по смяната на очните лещи с импланти е кратка, лесна, безопасна, с чудесни резултати и т.н. и т.н...
   Оффф, трудно е накратко, но резултатите след интервенцията:
   - Вътреочна инфекция и на двете очи (невероятно, но факт - недопустима, немислима за което и да е заведение), от която едвам ме излекуваха, прескачам болките, мъките и ужаса от евентуално ослепяване. За спомен - множество блуждаещи "мушици" и в двете очи, повишено вътреочно налягане с опасни последици.
   - Криво, ааааабсолютно некадърно (все едно нарочно поставена), и оставена така леща на едното око, дори и екипът му беше потресен, после мъки в опит за корекция - лазери, болки, лекарства - без особен резултат...
   - Слепване на лещена капсула в същото око, в резултат - помътняване на зрението, пак лазери, мъки - останах си "кьорав" с това око...
   - Криво поставената леща допълнително повишава очното налягане, предизвиква осезаеми бодежи, капки доживот и т.н. и т.н.
   - Има и още, ама обещах да е накратко.
   Такааа, и всичко това го получих, след като му изсипах една торба пари на ТОА СПЕЦИАЛИСТ! Sad
   Състоянието ми след 5-6 години - добре, че едното ми око е в търпимо състояние и мозъкът компенсира, привикнах отдавна, консултирах се навремето и с други лекари - челюстта им увисна, когато видяха резултатите от намесата на "прословутия очен специалист д-р Тасков". Бих могъл да продължа с опити по отстраняване на последиците от некадърната му работа, докато евентуално тотално ослепея... Да, бях подведен, предоверих се, надеждата подлъгва - понасям си резултатите от наивността!
   Но този е опасен вредител! Пазете се!

# 8
 • IC 1101,Abell 2029
 • Мнения: 575
Добре бе човек,как да разберем дали всичко това което си написал е истина или е отмъщение на някой уволнен от д-р Тасков "специалист"?

Общи условия

Активация на акаунт