Тупка ДЕКЕМВРИйско сърчице, а коремчето на мама ще започва да расте ! {тема 3/2020}

• 27 260
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте момичета. При мен нищо ново. Само едни гъбки ще трябва да лекувам. Във вторник съм на преглед и на 15.07 съм ФМ в Щерев при Чавеева.Имам си леки болки и стягания в корема и това е засега. Ето го и моето коремче,което отново се оформи рано. В това положение не си личи много.

# 601
Здравейте, мами,

Много хубави коремчета
Мен ме водят в 4-ти лунарен месец

# 602
Здравейте, мами,

Много хубави коремчета
Мен ме водят в 4-ти лунарен месец
скруби, това коли ли е ?!? Anguished
Леле, те са на изчезване !
Хубаво коремчееее. Heart
Мен направо ме изумяват с някои неща.
Как може всичко от кръвта и урината да излезе за нула време, но кръвната група още не... Unamused
Просто не мога да си го обясня.
Ранно раждане си е това, бебка в кувиоз ли беше ?
Мила тя е излязла, но няма да я видиш в системите. По закон генетични и кръвна група не ги пускат всистемите на ното една болница.
В Токуданапример трябваше да ида да я взема лично, ако ми трябва документ. В Надежда също не са я пускали в системата казват, че резултата лично се взема.

# 603
На мен кръвната група ми излезе в онлайн резултатите заедно с ПКК и урина още на следващия ден, след като ги пуснах. В Щерев съм аз. Иначе за цитонамазка знам, че не излиза в онлайн резултати.

# 604
  • София
Йорданка, вчера като питах, не ми казаха нищо такова. Thinking
Отговорът беше, че ще излезе по-нататък.
Ще изчакам до вторник примерно и ще питам пак. Rolling Eyes

# 605
Рейв, кръвната група се изслезва по по-различен начин от ПКК, Rh фактора се определя от кръвен център или лекар, а останалите изследвания се правят от лаборантите, предполагам за това се бави, но ще излезе скоро със сигурност. Йорданка не е права, ще я видиш в онлайн резултатите със сигурност! Иначе, ако ти трябва официален документ за кръвната група наистина трябва да го вземеш на място от лабораторията. Аз вече 3та седмица забравям да взема моя Sweat Smile

# 606
Това на снимката е моето любимо куче, порода коли или както всички го знаят "Ласи". Той е най-кроткото, добро и търпеливо създание, което познавам. Обичам го ужасно много.
Моето момиче като се роди бе в кувьоз на апаратно дишане, с назална сонда. Дълга история.  Тъпо е да те изпишат след раждане без бебе.  Взехме си я след няколко седмици. Там изкара жълтеницата и там й падна пъпа.....направо отгледана ми я дадоха. Grinning
Тогава нито съм спортувала,  нито съм ходила на басейн,  нито по морето , бях много примерна в храненето и във всичко, не се натоварвах.....и какво.....къса шийка,  кървене, три пъти лежане за задържане и накрая екстремно раждане и кувьоз с интубация.  Сега си работя, ходя на воден спорт и на море ще ходя и няма да се третирам като саката и болна и съм решила да не си поставям ограничения ......няма да се хваля, но за сега съм си бомба......а преди седем години в четвъртия месец вече лежах първия път за задържане.

# 607
Явно практиката за резултата от кръвната група е различен, но и на мен във Вита ми казаха, че не го качват онлайн и се взима само на място.

Добре, че забременях, та да си разбера кръвната група след 32 години живот в неведение по този въпрос. 😬

# 608
Дано е така ,както си го пожелаваш Скруби.
И аз бях мноооого спокойна,че тази бременност ще ми е леко,без проблеми,и какво в четвърти месец легнах с притесненията.... Уж както мислиш ,уж все хубавото ама имало да идва. О аче се чувствам добре.Няман контракции пу-пу засега.
Реших в понеделник да пусна TORCH в Бодимед имало за 75 лв пакет.Та да съм спокойна.
Четох какво пише в направлението дето Даскалов ме пращаше в болница. Страшна работа....
Аз не знам кръвната група на дъщеря ни.
Иначе покрай изследванията в годините за инсеменации,разбрах на мъжа ми,не я знаех.

# 609
изгубен, аз си пусках TORCH пакет за бременни в Цибалаб и беше или 55, или 65 лв. (сега проверих в ценоразписа в интернет и пише 55 лв.). Моята АГ изрично ме насочи към Цибалаб за това изследване, но може да го е било, защото в лабораторията на Вита не го правят и по принцип праща към Цибалаб за други изследвания, нямам идея.

# 610
изгубен, аз си пусках TORCH пакет за бременни в Цибалаб и беше или 55, или 65 лв. (сега проверих в ценоразписа в интернет и пише 55 лв.). Моята АГ изрично ме насочи към Цибалаб за това изследване, но може да го е било, защото в лабораторията на Вита не го правят и по принцип праща към Цибалаб за други изследвания, нямам идея.
Ок,ама май такава лаборатория нямаме в Пловдив. Wink
 Почнах Макмирора.Някой друг слагал ли е от него?

# 611
Изгубен , аз слагам Полижинакс . Последната микро ми беше чиста , но когато ме приеха на Пещерска ме прегледаха и видя някакво течение и ми изписа тези глобули . След 2 дни свършвам и ще пусна пак микробиология . Мисля , че Макмирор съм слагала преди години .

# 612
  • София
Силвия, и аз така. Още чакам да я разбера, де. Joy
Като ходих на БХСто, лекарката ме пита коя кръвна група съм и направо беше в потрес, че не знам. Flushed

# 613
Здравейте момичета, отдавна не съм се включвала в темата, днес доста изчетох, стискам палци всичко да се нареди при мамите с проблем- бъдете силни и се опитайте да мислите позитивно, колкото и да е трудно в ситуацията.
Аз в четвъртък съм на преглед и нямам търпение( от месец не съм ходила), надявам се всичко да е наред с бебко и да разберем и пола евентуално ако реши да ни се покаже мъника.

rave , аз съм от другия край на БГ на 400 км от София, изследването ми за кръвната група пътува до там - в понеделник ми взеха кръв и в четвъртък вече имах резултат.

По темата за лекциите за бременни следя " Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ"  , "Училище за родители МА-МА" и "Списание 9 месеца"  има много интересни лекции стига да имате време, аз лично не ходя на работа и редовно си ги следя. За жалост в нашия град не организират подобни срещи но и онлайн е ок отговарят и на въпроси, много е интересно и полезно, поне за мен понеже ми е и първа бременност.
За финал ето една снимка и на моето коремче, което вчера измерих и е вече 92 см.
Хубав и усмихнат неделен ден на всички.

# 614
Момичета, здравейте!
Втори опит! Писах, писах и бум, всичко изчезна.Dizzy Face Как стана не разбрах.
Известно време, само преглеждам набързо. Няколко дни, съм в епизод на ниско кръвно. От седмица пия кафе, с идеята да вдигна границите, но не се получава. Газирано по начало не пия, но и Док ме посъветва да не кусвам. Шоколада ограничавам, та само солен айрян оправя нещата. Вероятно е от лежането. Записах си, няколко сериала които сте предложили. Когато се пооправя, ще си изтегля да гледам. Има няколко нови книги, но ми се връзва погледа Grinning като чета. Дори сега не си виждам буквите Disappointed

Изгубен, не е приятно само в леглото, но като се налага. Човек бързо се адаптира, особено когато знае че е за добро. Пожелавам ти бързо да се оправяш. Heart
Militta, и теб те мисля. Стискам ти палци.Heart

Сряда съм на ЖК, нямам търпение да си видя мъниците. Дано всичко е наред. БХС, все още не е излязло, и него го мисля.
Ето и моето коремче
П. П.  само не ми се смейте на страстоубийките Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт