Тупка ДЕКЕМВРИйско сърчице, а коремчето на мама ще започва да расте ! {тема 3/2020}

• 27 251
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, здравейте!
Втори опит! Писах, писах и бум, всичко изчезна.Dizzy Face Как стана не разбрах.
Известно време, само преглеждам набързо. Няколко дни, съм в епизод на ниско кръвно. От седмица пия кафе, с идеята да вдигна границите, но не се получава. Газирано по начало не пия, но и Док ме посъветва да не кусвам. Шоколада ограничавам, та само солен айрян оправя нещата. Вероятно е от лежането. Записах си, няколко сериала които сте предложили. Когато се пооправя, ще си изтегля да гледам. Има няколко нови книги, но ми се връзва погледа Grinning като чета. Дори сега не си виждам буквите Disappointed

Изгубен, не е приятно само в леглото, но като се налага. Човек бързо се адаптира, особено когато знае че е за добро. Пожелавам ти бързо да се оправяш. Heart
Militta, и теб те мисля. Стискам ти палци.Heart

Сряда съм на ЖК, нямам търпение да си видя мъниците. Дано всичко е наред. БХС, все още не е излязло, и него го мисля.
Ето и моето коремче
П. П.  само не ми се смейте на страстоубийките Stuck Out Tongue Winking Eye

Всичко ще е наред, не може пък всички да сме с проблеми! 💗 И аз съм с ниско кръвно и само айрян ме оправя, Почти постоянно съм с главоболие заради това.
А гащите са си супер, аз с първата бременност спях с боксерките на мъжа ми, смятай за каква страст иде реч... 😁😁😁

# 616
Прекрасни коремчета!!!!!! Тонет,  аз нося гащи до над пъпа, защото инак ме дразни ластика им под пъпа ако минава.......направо се загащвам под мишниците Kissing Heart

# 617
Прекрасни коремчета!!!!!! Тонет,  аз нося гащи до над пъпа, защото инак ме дразни ластика им под пъпа ако минава.......направо се загащвам под мишниците Kissing Heart
И моите са така, само че съм ги съкнала по надолу, за фотото
GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

# 618
Момичета, завиждам ви за хубавите коремчета, утре ще съм в 13 г.с., но моето още не се подава, само вечер като си хапна, ама е от храната хаха Hug

# 619
За момичетата,  които пият магнезий. Всъщност в Магнерота,  магнезиевият оротат е една от най-слабо усвоимите форми .
https://floravitbg.com/statia.php?id_artc=48

# 620
Незнам,аз пия Магнерот 3*2 .Може с времето да се понатрупва.
С миналата бременност пих пак 3*2 и родих на термин.Накрая се разхождах и изкачвах стълбите до седмия етаж, за да почне раждане. Но си имах често контракции затова го пиех.Като че ли помагаше. Сега нямам контракции, а скъсена шийка. И е превантивно предписан.
Вече лежа втори ден цял -вкъщи,не съм виждала слънцето дето се вика.Трябва да стана да се изкъпя и ме е страх.
Нямам си на идея как ще се замъкна на прегледи,микробиологии и серклажи.
И това е от само едно казано нещо от този доктор. Как ме наплаши. Все си мисля, че напълно е възможно да го вижда това нещо като предшестващо инфекция. И тази шийка....
Колко см. са вашите,не ги ли мериха вече?
От началото на бременността Корона вирус не излизахме,сега това. Само да знам,че всичко зависи от лежане няма да мръдна. Ама пусти и инфекции ме наплашиха много.
Тази седмица пак ще ходя на преглед ако ще и за луда да ме помислят.

# 621
Биоелектра магнезий по-добре ли е?

Последна редакция: нд, 21 юни 2020, 19:08 от Fifiana

# 622
  • София
Интересно. А масовото мнение е, че Магнерот е най-добрия препарат...

Моята шийка е 2,8 см. Според док е перфектна.

Ние вчера и днес доста пообикаляхме - Айко, ХипоЛенд, Вис Виталис, Дундьо...
Оплакнах око доволно и горе-долу добих представа какво се предлага...
Във всички магазини беше пълно с бременелки. Heart Eyes

# 623
Ох нямам търпение и аз да тръгна по магазините, ама все още се въздържам като не знаем пола.. За сега гледам само легълца. Но за сметка на това бабите вече накупиха какво ли не, всичко в неутрални цветове, но е много готино как се вълнуват.

# 624
  • София
То ние нищо не сме купили, само гледахме.
Чисто психически да се подготвим за цени и да добием представа...
Тествахме и доста колички.
На бабите съм забранила да купуват поне до септември...

ММ дръпна едно боди от закачалка и доста стъписан ме пита - 'ама то толкова малко ли ще е бебето ?!' Grinning

# 625
Сега ходих да ровя в моите документи, на 9 юли са ми измерил шийката 3.6 см. Стори ми се, че мярнах нещо, но не съм обърнала внимание. Повече ме интерисуваше, какво се случва с отлепването.

# 626
момичета, вагинално ли я мерят.Моят лекар абсолютно нищо не ми е казвал за шийката....Confused

# 627
И при мене нищо още Confused

# 628
И при мен не са мерили.

# 629
1000 пъти ги питам за дължината на шийката ми, тъй като майка ми е била с 3 см разкритие във вторият месец с мен и е лежала 7 м за задържане в Майчин дом. Според лекарките в ЖК в Шейново нямало смисъл за измерване преди 16 г.с, тъй като нямало какво да натежи, за да стане "нещо".
Миналата ми бременност по това време 13-14 гс дължината на шийката ми беше почти 4 см. Сега бера голям страх понеже съм в неведение

Общи условия

Активация на акаунт