Тупка ДЕКЕМВРИйско сърчице, а коремчето на мама ще започва да расте ! {тема 3/2020}

• 27 177
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Момичетата, мина тази пуста хорионбиопсия. Не съм спала от притеснение снощи, днес цяла сутрин треперя от страх и накрая в 12 на обяд ми я направиха, голяма гадост, но мина. Обаче ще имат проверки и не ме пускат, 2 дни ще съм тук. Изгубен, в Селена съм, колежке Simple Smile

По добре стой под наблюдение.  Стискам силно палци за добри резултати!

# 661
  • София
милитта, тъкмо ще си починеш.
Кога ще има резултати ?

Момичета, тъй като имаме две заглавия с равен брой гласове, направих нова анкета само с тях. Моля, гласувайте. Flowers Cherry Blossom

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 18:06 от rave

# 662
Ехаа, пак ще има нова тема, много бързо пишем, супер сме. Мен на БХС ме гледаха само с коремен, хич не са ми мерили шийката. Само в 10 г.с. като имах болки в корема ме тушираха вагинално, нямаше разкритие, на ехограф също ме прегледа, но не ми каза дали е мерила дължината. Ще питам другия път. Мен жегата почва да ме мори и нямам никакъв апетит.. изядох 1 домат и 1 праскова за цял ден.

# 663
На кой етаж си? Аз съм на 5.

# 664
Милита,  браво геройче! Сега очакваме само добри резултати.
Изгубен,  нали нямаш контракции.....то и залежаването не е добре, защото мускулите се отпускат и после от някое по-рязко движение може я да те стегне корема, я да прокърви шийката.
Обаче, поне сега двете ще сте първите, които ще се запознаят наживо от нашата тема.

# 665
Здравейте, много харесвам цялата група, чета и следя абсолютно всичко, имената на темите винаги са топ, оценявам труда ви,  но честно казано не ми харесат снимките. Знам, че сме бременни Grinning, но има толкооова сладки бебета, които могат да се усмихват от екрана, мое мнение Simple Smile

# 666
Здравейте момичета. Има ли някоя от вас, която да е от София и да се следи в клиника Щерев? За сега ходя при др Милчева, мила е любезна. Два пъти попаднах и на Др Манчев, също съм горе долу доволна. Но някак си нещо май нямам особено доверие. Ако може мнение за някой от тях илк някой друг в същата клиника

# 667
Здравейте! Предстои ми БХС. Насочила съм се към Чачева или Михова от МБАЛ Надежда. Бихте ли споделили мнения за тях? Благодаря!

# 668
Чачева е прекрасна❤️ Много мила, обяснява и е забавна 😆 Не случайно е завеждащ отделение
Здравейте! Предстои ми БХС. Насочила съм се към Чачева или Михова от МБАЛ Надежда. Бихте ли споделили мнения за тях? Благодаря!

# 669
Здравейте момчета. Днес най-после се записах на ЖК. Док пусна едни изследвания, аз си пуснах отделно още една камара, източиха ми 8 епруветки кръв. Платих едни 320 лв отгоре и за тоя месец обявих фалит Joy На уз бях за 3 мин само да види пулс и измери големината на главата. Каза ми термин 24 ти декември. Ама такива екстри като цитонамазка, микробиология, дължина на шийка... Пф у наше село нема. Когато му казах за бялото течение, отговорът беше, че е нормално да се появи през бременността и към 17 седмица щял да ми изпише глобули.

# 670
  • София
Ради, +1 за д-р Чачева.
Доволна съм, записах и ФМ при нея.

Оф аз пак съм с гъбички. Направо аман вече - януари, април и сега пак. Писах на доки и тя ме успокои, че сега
сме предразположени. Grinning
Изписа ми Гино-певарил за 6 дни, чакам да спре дъжда и отивам до аптеката.

Магито, ти като един виден и особено редовен член на тази група... Благодаря ти за мнението. Joy
Само не знам защо говориш в множествено число, след като темите се правят от един човек - в случая от мен. Дори и това не знаеш.
Ама нямаш проблеми, заповядай ТИ да направиш следващата тема, след като моите не ти харесват.
Започвай да се готвиш, тъй като сме
на 45 стр. и нямаш много време. Grinning

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 14:38 от rave

# 671
Рейв не се засягай.То всички вече сме с бушуващи хормони. Ще си прощаваме.
Въобще не е лесно с темите. Пък и не е длъжен никой да ги прави,даже трябва да се заплаща за админ. Хихи.
Моя док също каза, че какво сме лекували нищо не сме излекували тез гъби и нали писах изписа ми лечение ама сериозно. И понеже го нямаше Гиназол, замени с еднократно Залаин,след три дни 12 дни МАКМИРОР. То си е по- силен.  Дано се излекуваш и ти. Аз вече трети ден с Макмирор и имам огромно подобрение.
Засега кървенето спря,но док каза, че ще е така пак може да прокървява, а за серклаж каза рано е....чудна работа. Ама ще слушам.

# 672
  • София
изгубен, случаите ни са различни.
Ти знаеше, че имаш гъбички и въпреки това повече от 2 месеца
нищо не направи. Wink

Аз винаги като са ми излизали, съм ги лекувала. Но както казах, док добре ме успокои. Grinning

# 673
Да,но лекарите тогава казваха,че след трети месец се лекували,дотогава ми казваха да търпя.... Хм,аз се мажех с клотримазол крем.

# 674
  • София
Момичета, как сте с коластрата ?

Аз вече слагам тампони за грим вътре в сутиените, за да не се цапат.
Особено десния го вадя яко
жълтичък. Grinning
Чак не ми се вярва, че толкова рано вече я има, и то е доста...

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 15:38 от rave

Общи условия

Активация на акаунт