Бързи здравословни въпроси и отговори – 26

• 34 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Звучи ми като да иска да ти вземе парите. За две години досега 100 пъти да са се появили симптоми. Освен ако не си изневерявате.

Аз първо на него си го изкарах и го натиснах за изневери, но каза, че не е, а и нямам основание да мисля, че изневерява. 😅

# 166
Звучи ми като да иска да ти вземе парите. За две години досега 100 пъти да са се появили симптоми. Освен ако не си изневерявате.

Аз първо на него си го изкарах и го натиснах за изневери, но каза, че не е, а и нямам основание да мисля, че изневерява. 😅

А него никой не го е гледал, доколкото разбирам, и как така решиха, че има полово предавани болести? Не си го изкарвай на човека преди да е доказано! Simple Smile Точно на вземане на пари прилича. Потърси второ мнение от друг лекар.

# 167

А него никой не го е гледал, доколкото разбирам, и как така решиха, че има полово предавани болести? Не си го изкарвай на човека преди да е доказано! Simple Smile Точно на вземане на пари прилича. Потърси второ мнение от друг лекар.

Всъщност миналата година ходи на кожен, имаше обрив по слабините, доктора каза, че няма нищо притеснително и тогава накарах приятеля ми да си направи микробиология. Нямаше нищо..

# 168
Е как така без причина такъв тест?!
Много несериозно ми звучи.
Не го прави!

# 169
Предложеното изследване дава пълен поглед върху състоянието на пациентката. Чудесен избор, но  в случай, че има проблем, който не се диагностицира точно, не се поддава на лечение, циклично се появява и общо взето като свършат по-популярните методи за диагностика и скрининг на женско полово здраве.
Без симптоми или оплаквания...странна работа. Освен да има силно изразено възпаление и все пак във всички случаи е по-добре да се направят стандартните изследвания първо и тогава да се търсят по-специфични  причинители.

# 170
Предложеното изследване дава пълен поглед върху състоянието на пациентката. Чудесен избор, но  в случай, че има проблем, който не се диагностицира точно, не се поддава на лечение, циклично се появява и общо взето като свършат по-популярните методи за диагностика и скрининг на женско полово здраве.
Без симптоми или оплаквания...странна работа. Освен да има силно изразено възпаление и все пак във всички случаи е по-добре да се направят стандартните изследвания първо и тогава да се търсят по-специфични  причинители.

Нямам никакво възпаление, единствено съм имала кандида преди година от един антибиотик, беше м изписала Микомакс, макмирор и клотримазол. Гледа ме с вагинален ехограф и каза, че имам нормални по размер и вид яйчници, матка и т.н. Аз отидох на преглед защото преди два месеца ми закъсня с 11дни и отидох по спешност на друг гинеколог от притеснение, тогава тя не откри нито кисти, нито някаква причина за закъснението, единствено когато и казах, че съм на диета, реши, че е от това.
Та вчера реших да прида профилактично, да се види все пак имам ли кисти, както ме интересуваше дали имам овулация, понеже скоро се очаква да правим опити за бебе..

# 171
Смени гинеколога, според мен нищо ти няма, а са те филмирали излишно. Без оплаквания да те стряскат така...странно ми е.

# 172
  • Бургас
За хламидия и микробиология гинекологът може да даде направления,да не говорим,че цитонамазка е задължителна!
Чак тогава,ако излезе нещо подозрително от изследванията по каса,тогава да се правят скъпи ДНК тестове.
Много ме е яд на такива лекари.

# 173
Вземат си процент от лабораториите.

# 174
За хламидия и микробиология гинекологът може да даде направления,да не говорим,че цитонамазка е задължителна!
Чак тогава,ако излезе нещо подозрително от изследванията по каса,тогава да се правят скъпи ДНК тестове.
Много ме е яд на такива лекари.

Аз цитонамазка преди 5 месеца си правих и беше IIА, нямаше възпаления и т.н.
Не знаех, че има направление за хламидия, дали наистина все още го има?

# 175
Здравейте,
Правих бърз тест за CoVid: Рош Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 (IgM + IgG)
Антитела срещу COVID-19, хемилуминесцентен метод   0.061 S\CO   0   1   
Антитела срещу COVID-19, хемилуминесцентен метод - text   Nonreactive

Звънях на GP-то, но шофирала. Помоли да ѝ пусна резултата.
Какво значи резултата?

# 176
  • Бургас
Moni_9797,помня,че са ми правили по каса,аз имам проблеми с червата и все ме караха да се изследвам за хламидия.И кръвни изследвания са ми правили,и от цервикален секрет.
Мисля,че едното беше по каса,но не знам сега дали все още е,постоянно ги променят нещата.
Гастроентеролозите ме пращаха на гинеколози,гинеколозите бяха възмутени,защото според тях хламидия без някакво съмнително течение нямало и наистина все ми излизаше отрицателен резултатът.
Аз не мисля,че ти имаш,особено щом си нямала проблеми.
Общо взето и микробиологичните ми изследвания винаги са излизали чисти.

# 177
Здравейте, на мен днес към 17 часа ми биха тетанус.Към 18 ядох свинско месо изпечено с червено вино, което седи от 3 дни в хладилника. Никой не ме предупредида не  употребявам алкохол. Но и аз самата не се досетих. Възможно ли е ваксината да не подейства или да се появи странична реакция?

# 178
Здравейте,
Правих бърз тест за CoVid: Рош Elecsys® Anti-SARS-CoV-2 (IgM + IgG)
Антитела срещу COVID-19, хемилуминесцентен метод   0.061 S\CO   0   1   
Антитела срещу COVID-19, хемилуминесцентен метод - text   Nonreactive

Звънях на GP-то, но шофирала. Помоли да ѝ пусна резултата.
Какво значи резултата?
Значи, че тестът е негативен. На горния ред не знам какви са тези стойности.

# 179
  • Deutschland
Здравейте. Фелоран на таблетки наистина ли не се продава вече в България?

Общи условия

Активация на акаунт