Отговори
# 105
... някой пее под балкона на Лана, а в храстите чакат хора с голям чувал. Морските вълни нежно шумят. Smiley

Добро утро! Coffee

# 106
  • София
Чакат по хавлии, със сапун в ръка и му пеят Селската баня.

# 107
# 108
  • Варна
Ега ти, какъв сън му дръпнах. Отдавна не бях спала до 8,00. Сигурно ще да е заради голямото шетане вчера. Сега да си изпия кафето на спокойствие, че като се събуди хлапето, няма мира. Толкова е въодушевена задето вчера ме смаза на табла, че на лягане снощи заяви да се стягам за цял ден игра днес. Добре, че баща й ще идва следобед, веднага му отстъпвам честта.

# 109
  • Далече, далече
Лане, ела да те изкъпя. Joy

# 110
Лане, ела да те изкъпя. Joy
Имаш желание да си поиграеш под душа с .... въдицата ли ? Mr. Green

# 111
  • Тра-ла-ла
Лане, троловете винаги имат желание да си играят Bowtie Wink

# 112
Няма празно. Мераклийките за вечерен сех спят още, веднага се появиха мераклийки за сутрешен сех.
Не ви е лесно на това мъжете. Animal Bee

# 113
  • Варна
Трудно ще огрее Лан навсякъде ама не е невъзможно 🤭

# 114
  • Варна
И днес ще вали. Лане, бани се на терасата. Икономично и шоу за булките.

# 115
  • Варна
Аааа, няма такива работи, да се баня в нелегалност! Първо казва адрес и точен час, та да имаме време да се наредим под тая прословута тераса.

# 116
# 117
Дубрутру и от мен.
Another day in Paradise. Разбира се, Ремонтът продължава. Вече съм почти сигурна, че ми го връща за дето 69та година дядо ми й отказва среща на тази съседка. Още го помни. Гаднярка.
Онзи с Хавлията, от моята спирка, продължава да се разхожда из кварталите. София става все по-забавен град.

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 11:17 от FlameV

# 118
  • Варна
Лятото дали ще свали халата? 😄

# 119
Преди беше на Плиска, сега е хванал метро до пазара на Младост ли? Или поне прилича.
Инфлуенсърче мей би, като му гледам перчЕмчето. Другият път иди и мушни ръка под халата и ще видим дали наистина му стиска да продължи да се вее за снимки из Софето.

Общи условия

Активация на акаунт