Отговори
# 135
  • София
За каква злопаметност при нас говориш, бе, любов моя? Това не е сериозно просто. Не съществува злопаметен рак на този свят.

Тъй, ми. Само помни по-дълго.
Скрит текст:

# 136
  • Варна
Онзи, много лиричен си днес бе...

# 137
Пламена, ти гаджок нямаш ли? Много щедро и бързо местиш фокуса. Или то виртуално не се брои? Stuck Out Tongue

Wait, who's that guy?
Just hangin' at your pad
He's lookin' kinda (bummed)
Yeah, you broke up that's too bad
I guess it's fair
If he always pays the rent
And he doesn't get bent
About sleepin' on the couch when I'm there

# 138
  • Тра-ла-ла
Флеймче, дай да ходим да се снимаме с този. Може да станем известни. Вече измислих и кадрите.
1. Той по хавлия, а ние в стил пин ъп по пеньоар и ролки.
2. Той разтваря хавлията, а ние свенливо слагаме ръка на зяпналата си от почуда уста.
3. Ти го риташ в чери доматчетата, аз го налагам с точилка
4. Фърляме му 20лв. Все пак не е фиксирал цената на густото Joy

# 139
Джу, ако се снимате как едната му подава лъжичка сладолед от кутия, докато другата го е фиксирала към земята с токче изодзадзе , веднага ще станете известни Mr. Green

# 140
.

Пламена, ти гаджок нямаш ли? Много щедро и бързо местиш фокуса. Или то виртуално не се брои? Stuck Out Tongue

Само на Братан съм отдадена. Това, нашето, е една голяма, психопатска, рачешка любов!

Джулая, имам проблем..нямам пеньоар Neutral Face

Дами, къде ги видяхте тия самолети, кучета и тн в чашата на мойчкия? Аз само п*нис виждам..Уф...

# 141
  • София
Онзи, много лиричен си днес бе...
Не съм бе, тва тече в момента, а и ми дойде подходящо за случая. Simple Smile
Закопал съм с една ОП, ма мноо ме дразни, а ги и мразя и скоро ше тегля една, май. Simple Smile
Щех да действам нещо навън, ма времето кьопаво.

Джулая, имам проблем..нямам пеньоар Neutral Face

Дами, къде ги видяхте тия самолети, кучета и тн в чашата на мойчкия? Аз само п*нис виждам..Уф...
По лъскав анцунг тогава. Може и клин, ма с ленти да е. Simple Smile

Начи си минала, писала си к@р и си остайла чашата да се мъчат. Laughing

# 142

То ясно, че е това, ама покажи малко въображение, баси... Smile

# 143

То ясно, че е това, ама покажи малко въображение, баси... Smile

А, да, ся пък въображение. Първо ни нахрани как раците такова  нямаме, сега "ама покажи малко.." е? Еее..ти нямаш угодия.

# 144
Братане, друг път обръщай чашата и завъртай по един палец вътре. Да видим кво ще се покаже, щот почва да ми доскучава от половите ви органи.
Запис, де.

# 145
  • София
Чакай де, не е ясно всичко. Кат се оберат всички размери и се направи наръчник, с таблица, тогаз. Simple Smile
Скрит текст:

# 146
  • Агент под прикритие
Една задачка-закачка към женската аудитория:

# 147
  • Варна
Мхм, имам.

# 148
  • Варна
Bratan, има патица и остър предмет. Символизира глупост. Внимавай, да не повярваш на лъжа или нечия интрига.Предполагам женска, не е паток.😁

# 149
  • Агент под прикритие
Тук какъв дъжд запраска... Пикникът на Аида отиде по дяволите... Cry

Общи условия

Активация на акаунт