Отговори
# 3 780
Ай ся пак Лан-а ви е виновен....

# 3 781
  • Тра-ла-ла
като ви чета, си мисля, че сексът ви за сдобряване е страхотен
Ти си извратена Joy

# 3 782
  • Агент под прикритие
като ви чета, си мисля, че сексът ви за сдобряване е страхотен
Ти си извратена Joy
Тук имаме консенсус. Бубе, извратена си! Joy

# 3 783
йес, права съм! Grinning

# 3 784
Буба да е извратена?!?!  Абсурд!!!

# 3 785
  • София
Ай ся пак Лан-а ви е виновен....
Истински случай. Simple Smile

Скрит текст:
Късно-ученически, ранно-келешки години. Малък, китен, черноморски курорт. Стадо тестостеронни бастуни, 2-3 дена гледат една хубава мома по плажа, на разходка вечер, в кръчма, из денс-теката и пр. Една вечер един се престрашава да я заговори и евентуално покани при нас. Нещата се развиват видимо /отдалече/ не лошо, докат един отворко, на 100-на грама питие /разбирай, безсмъртен/, притичва, подава се иззад рамото на "сваляча" и се изцепва - и ако може някой да ви наеве, че си скъсахме нервите една седмица....Joy

# 3 786
  • Тра-ла-ла
Още една мераклийка за кума Joy

# 3 787
Подадох ги!!!!! Stuck Out Tongue

# 3 788
Тайче, ти счетоводител нямаш ли, та се мъчиш саминка с декларации. За ЕТ е 30 лв. на месец в София с малко документи.

# 3 789
кеч ми иф ю кен...е работата..кой кого, не е ясно..
компроматите на лични (ако са интересни), ми пратете..
пропускам все жури материала.. Grinning

# 3 790
Аааа... Разбрах какво е странното на Рака, нарисуван на чашата ми. Има вампирски зъбки. JoyJoyJoy

# 3 791
  • BG
Материал няма, то пък кога е имало. И работата е ясна - никой, никого, но пък мерак бол. Така де, той последен си отивал...
Пуканки нема ли бе... безплатни, че сезона сега е такъв - само стари и гледани филми се въртят.

# 3 792
  • Агент под прикритие
Така де, той последен си отивал...
И аз така съм чувал. Даже разправят, че било няколко часа след клиничната смърт. Grinning

# 3 793
Тайче, ти счетоводител нямаш ли, та се мъчиш саминка с декларации. За ЕТ е 30 лв. на месец в София с малко документи.
Преди да се занимавам с храни завърших бакалавърска Финанси и магистратура Счетоводство и контрол, преди това бях и в такава гимназия. Би ми било много неудобно при тази ситуация да кажа на мама да наемем счетоводител. А и не се занимаваме със строителство или производство. Blush

# 3 794
  • BG
И аз така мислех, докато не дойде ред да строя къща. Е, наех си хора...

Общи условия

Активация на акаунт