Отговори
# 75
  • Агент под прикритие
Бах мааму, тия почти на цените на нашия НАР предлагат ВНивата...
Благодаря, Онзи! Joy

# 76
  • Тра-ла-ла
Булка ли ще си купиш с кинтите?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Булки валяло.... Grinning
Този сезон ли?! Аз само дъжд видях пролетта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
  • Агент под прикритие
Не само този сезон. Що, и ти ли искаш? Grinning

# 78
  • София

Ъхъм, момини сълзи. Laughing

# 79

Той, мойчкият, няма да се сърди, нали, Братане?
Той знае, че като спечеля парите, все заедно ще си ги изхарчим Grinning
Пари носиш лли, не ме интересува на кой залагаш и с кой спиш, много съм либерален Grinning

Това някакъв брак по сметка ми звучи като да е, пък после жените сме били меркантилни...Дали не ми е време да ходя да си поговоря с Гал или Криси? Май много наивно го раздавам Joy

# 80
  • Варна
Bratan,пусни една тема:" Как се озаптява злобна, тъпа и амбициозна жена?"в СО.
Ще те почерпя, ако има полезни съвети. За бившата снаха иде реч, да не се припознае някой.😄

# 81
Ясновидецът Допел веднага да сподели - кога в живота ми ще дойде принцът на белия кон...
Когато спреш да чакаш кон на бял принц. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
  • Варна
Оракуле кажи ми. Да продавам или да купувам.

# 83
Оракуле кажи ми. Да продавам или да купувам.
Дарявай!
Няма инак щастие.

# 84
Изпуснах пак нишката на романсите и дуелите ви...Flushed
Джу, ела ще те закарам в любимата ми конна база да те запозная със Спартак, и да мирясаш...

# 85
Bratan,пусни една тема:" Как се озаптява злобна, тъпа и амбициозна жена?"в СО.
Ще те почерпя, ако има полезни съвети. За бившата снаха иде реч, да не се припознае някой.😄

Виви, гледам сега изстрелването на SpaceX Grinning

Иначе на кой му е нужно някой да озаптява такава? Ама че глупаво и непродуктивно начинание.
Но виж, може да питаш Пирончо, той си пада по такива дискусии Grinning

Това някакъв брак по сметка ми звучи като да е, пък после жените сме били меркантилни...Дали не ми е време да ходя да си поговоря с Гал или Криси? Май много наивно го раздавам Joy

С Криси окей, ама с Гал защо? Да го ожалиш това момиче, гони го голям карък и малко се излага с тези истории за стотинки и мръсни чорапи. Поне вече не обижда каруцарската, преди с Агента много ни беше подхванала Grinning Взела е да се цивилизова.

# 86

Скрит текст:

С Криси окей, ама с Гал защо? Да го ожалиш това момиче, гони го голям карък и малко се излага с тези истории за стотинки и мръсни чорапи.

Не я знам тази прословута история за 50те стотини, но тя ми се скара за романтичните ми виждания за брака веднъж, а преди това ме скастри някъде по повод, че не ме касае колко пари взима мъжът Flushed

# 87
Флеймче, нали казахме, че Братан не е габровец?!
Няма опасност да стане като  бракоразводно дело в Габрово :

Съдията се обръща към съпруга:
- След като обмислих и оцених ситуацията, реших да отпусна на жена Ви 500 лева издръжка.
Съпругът:
- Много мило, господин съдия, и аз ще давам по някой лев.

Simple Smile

# 88
Doppel, ахаххаха. Ох, ти, милият, толкова се стараеш да го хвалиш това момче, пък той ходи след теб и сам се саботира Joy  
Не знам, много трябва да те черпи Beer

# 89
  • Тра-ла-ла
Изпуснах пак нишката на романсите и дуелите ви...Flushed
Джу, ела ще те закарам в любимата ми конна база да те запозная със Спартак, и да мирясаш...
Силно се надявам Спартак да е треньорът на конете и визията да импонира на името му Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт