Отговори
# 3 795
Нямам никакъв срам аз и скрупул. И аз съм финансист, но по-скучно и досадно нЯщо от тва нема. Наемаме си семеен счетовод и ич ми не дреме.

# 3 796
да ви имам и проблемите...
аз отказах излизане с приятели Flushed
представете си колко токсично е било слънцето днес..

Допел, закъсняваш с наздравицата.. затуй ще те отсрамя с чаша бяло вино..
чиърс!

# 3 797
Чиърс, Анонимисче, аз съм забелила от 4, когато си изпратих проекта. Няма как да не се награди добре свършената работа.

Братан пусна зърно и зачезна.
Лан пусна и той въдичката, също покри постата.
Финикс минава и пуска трохи да дразни.
Ей тъй да сте захитрели това ергените на днешно време, че не ми се мисли, ако момата понечи да иска нещо по-специално. Тц, тц, тц.

# 3 798
  • BG
Наздраве, Ан - сори, ама много ми е дълго цялото.
Какви проблеми? Кой има проблеми...

# 3 799
Ей тъй да сте захитрели това ергените на днешно време, че не ми се мисли, ако момата понечи да иска нещо по-специално. Тц, тц, тц.
Извинявам се, но списъкът със специалните желания винаги е мой.

# 3 800
Тука съм но мисля да се баням....

# 3 801
Ти внимавай какво заявяваш, че да не те настигне някое специално желание с ляв/десен уклон. Има жени дето искат да гледат ге@ове, ще се жертваш ли?

# 3 802
  • Агент под прикритие
Разкажи ми, ако обичаш, нещо повече за това. Целият съм в слух. Blush

# 3 803
Финикс, примерно да си изпружи крачетета на табуретката и да ѝ направи някой азиатски масаж на ходилата или главата. Или да си говори с нея за Айн Ранд или Кърт Вонегът. Ергенин може или не да надскочи таз гордост мъжкарска? :>

# 3 804
мога да повярвам, че имаш въображение след като видя и одобря облика на новата ти тема, Братане..
календара чука по главата ти.. Wink
Тони, само щастливци сме.. то се вижда Hands V
Базилче,  най-сериозната компания си..Kissing Heart

# 3 805
Или да си говори с нея за Айн Ранд или Кърт Вонегът. Ергенин може или не да надскочи таз гордост мъжкарска? :>

отдавна не съм била мома щом не ми се занимава с глупости
по-добре да се погрижи за вечерята

# 3 806
  • Агент под прикритие
Финикс, примерно да си изпружи крачетета на табуретката и да ѝ направи някой азиатски масаж на ходилата или главата. Или да си говори с нея за Айн Ранд или Кърт Вонегът. Ергенин може или не да надскочи таз гордост мъжкарска? :>
Това с масажа не е лоша идея и може да се уреди. Не съм експерт, ама ноу-хау има навсякъде.
Второто обаче предполага да имаме еднакви интереси към литературата и конкретно към изброените автори. Ами.... Общите интереси в една двойка знаеш, че не са хобитата. Противно на общественото мнение (предимно от женски пол)...
Идеята на Буба ми допада. Simple Smile

# 3 807
Всеки женен първо е бил ергенин. Grinning

Масажа може да не е лоша идея, но на глава и крака? Sad Уф, и Кърт Вонегът не ми харесва... Cry Другия не го знам...

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 21:05 от Lorelada

# 3 808
Аз не съм бесен Тайчо, но днес се потвърди, че в данъчното разполагат с инфо от раждането на данъкоплатеца, обаче с него работят идиоти.

# 3 809
Добре де, Атлас изправи..... рамена.И какво правим сега?  Тантричен масаж на петичките? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт