Цветя за терасата - 5

• 24 690
  • 559
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Аууу,Диорела,много неща харесах от този сайт, а и цените им са ок!
Луд умора няма!
Ще ме изгонят от нас!

# 136
  • Бургас
karzz  а изпращат ли до БГ?

# 137
  • Бургас
Доли,идея си нямам. Сайта го научих от форум за цветя и мисля,че може да се поръчва и от тук. Но съм зле с немския и  не съм се ровила за повече инфо.

# 138
  • забравих си мисълта...
Доли,идея си нямам. Сайта го научих от форум за цветя и мисля,че може да се поръчва и от тук. Но съм зле с немския и  не съм се ровила за повече инфо.
Karzz, ако имаш нужда от помощ за страницата, ще ти помогна, в смисъл да ти преведа от немски.

Доставка в рамките на Европейския съюз: DHL
Доставка - разходи: € 12,20

Доставка извън Европейския съюз: DHL

Доставка - разходи: € 16,50

P.S. DHL се нарича фирмата която ще достави пакета. Името на фирмата е съставено от първите букви от фамилните имена на основателите ѝ.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 19:37 от Venetta

# 139
  • Бургас
Аз проверих току що, за държави от европейския е 12-13 евро, само не разбрах за пратка или за растение, но предполагам ще е за пратка.

# 140
  • забравих си мисълта...
Аз проверих току що, за държави от европейския е 12-13 евро, само не разбрах за пратка или за растение, но предполагам ще е за пратка.

DolliGi, винаги е за поръчка. Ако поръчката се състои от няколко продукта, фирмата може да реши да ги изпрати на две или повече части/пратки, но това си е тяхна работа. Клиентът плаща само един път € 12,20.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 19:53 от Venetta

# 141
  • Бургас
Благодаря! Simple Smile

# 142
  • Бургас
Венета, Доли, много ви благодаря!
Имат страхотни растения, но ще ми излязат доста солено..
За момента, няма вариант да поръчам. Само ще им се наслаждавам.

# 143
  • забравих си мисълта...
Venetta бързо оздравяване, а цветя пак ще вземеш Simple Smile
DolliGi, благодаря ти много. Heart Както се казва, чул те Господ!
Бързо оздравяване пожелавам Venetta , цветенцата и да ги загубиш не се притеснявай . Аз тази пролет от нямане на работа се олях с резниците . Не очаквах да се вкоренят всичките от алпийски и кичести сакъзи . Майка ми искаше , но така и не ги взе . Та ако имаш жертви пиши. Ще ти подаря .
Catwomann, благодаря ти много, изключително мило е от твоя страна, че искаш да ми подариш цветя!  Heart Моите издържаха и без мен и ги намерих в доста добро състояние. Остава да ги пресадя и да им се радвам, но ще ви ги покажа, като са готови вече. Със сигурност ще ми е необходимо малко повече време, че нещо бързо се изморявам все още.

Вчера се върнах вкъщи. Днес цял ден мързелувам и за да не ми е скучно си поръчах нови сандъчета за терасата, че моите са вече остарели, а едно се е пукнало малко даже. Blush

Скрит текст:
Снимките са от Amazon, откъдето поръчах всичко днес. Ако  някой иска също да си поръча, ще му изпратя линка.

Поръчах си също чинии за под саксиите, прозрачни.
Скрит текст:
Ако не ми харесат, ще ги върна. Исках да си поръчам разноцветни чинийки, но не намерих подходяща големина. Ще разгледам какво има и по цветарските магазини, но там съм виждала преди всичко само кафяви, а аз не обичам кафяво, бели, които много бързо свършват и тъмносиви, и тях не ги харесвам. Blush
Скрит текст:
Поръчах за гроба на майка цветя със соларна светлина или как се казва на български, не знам точно.

# 144
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
венета, чудесни цветни акценти ще са тези сандъчета. Simple Smile
за нашенските момичета, почти съм сигурна, че таквива като първото съм виждала в някоя от веригите-хоуммакс, баумакс, бриколаж...

Simple Smile ето ги https://www.home-max.bg/sanduche-tip-ograda-53-5sm-15-99-09038653/

карз, има начин да е по-евтина доставката ако мине през превозвач, Габко и джиджи-биджи, но за живи цветя не знам колко е приложимо. за луковици и стоки за бита/дрехи/други щуротийки е супер.
имат превози два пъти седмично и цената е около лира на кг от Лондон до София, за Германия може да се провери.

Последна редакция: нд, 07 юни 2020, 21:17 от st. Dobri

# 145
  • Бургас
Охххх,слаби са ми ангелите,то се знае.....Ще ме изгонят от нас! Или ще ми отворят магазин и да ми продадат китките Simple Smile Както ме бъзикат!
Много хубави тези сандъчета!

Сега минах на вечерна визитация...ами,иде ми да спя при тях! Много си ги харесвам цветенцата и постоянно ги обикалям по трите тераси...Това е болест,нали?
Имах едно кубче стара мая. Доста се чудих дали да я сложа във вода,да е готова за утре да полея. Ама,като не знам дали ще е ОК да полея с тази стара мая... Вие как мислите? Все пак има време до утре,може и да размисля!

# 146
Карз, според мен нищо и няма на маята, поливай смело. И аз последно поливах с една, на която срокът беше изтекъл преди близо месец, нищо им няма на цветята. Аз маята я държа във фризера.

# 147
  • Бургас
Дама,то и аз там я държа,ама тази мая я бях изкара да поливам,но така се стекоха нещата,че дъждове,поливах с Лактофол и за нея все не остана време. Малко е втвърдена,че беше доста време в хладилник,но все пак няма да меся с нея,а само ще поливам. И аз мисля,че няма да е проблем.

# 148
  • забравих си мисълта...
Дами, колко мая  на колко вода се слага?

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 00:25 от Venetta

# 149
  • Бургас
Венета,аз слагам едно кубче мая на 10-11 литрова туба за една нощ да се разтвори. Понякога слагам и 1с.л. захар ако не забравя. На няколко пъти я раздрусвам за да се разтваря по-бързо. Поливам на следващия ден.
С мая поливам по 3-4 пъти един след друг път и после 1-2 пъти само с вода и 1 път с лактофол.

Общи условия

Активация на акаунт