СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 22

• 27 624
  • 801
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Половин точка отнета за грешното финално пресмятане на задачата за движение.
И да, няма втори вариант за решаване. Сигурна бях. 😁

# 286
Ми Ния е със 100, а аз ѝ оплюх решението. Радост за децата, че не съм в националната комисия Simple Smile

# 287
  • софия
87 т. без решена цяла задача за движение на втори модул. Това е. В първия има глупава грешка от недоглеждане.
Пак прави изпита по начин, по който не исках - след урок по бел, късен следобяд, във възможно най-последен срок.
Доволна съм от нея. Дано е спокойна на самия изпит. По бел се справя по-добре и се надявам той да компенсира, ако се наложи, по-ниския резултат по мат. Надявам се да постигне резултат, който ще позволи приемане там, където иска. Нямам амбиции за максимален резултат.
Няма класация.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 13:26 от zvаnchе

# 288
Има резултати по МАТ на Регалия. Пак тъпа грешка:
4 - х2 = (4 - х)(4 + х) Weary Няма преборване да не прави такива щуротии...

Е, и ние сме в този отбор. И наистина нямат преборване този тип грешки. Не мисля и че е от разсеяност, поне при моя син, защото понякога прави безгрешни тестове докато слуша музика, гледа телевизия или си чати с някого.  Друг път уж се е концентрирал и само със задачите се занимава, а ръси грешка след грешка. Имам чувството, че понякога мисли, "диктува си" едно, а пише съвсем друго и изобщо не забелязва, че има разминаване.
Браво на Ния, да повтори и след две седмици.

# 289
Да, стон, точно, понякога е безгрешен, а понякога прави тъпотии, на едно от контролните по математика имаше 4 + 4 = 16. То хем ми е смешно, хем много ме е яд.

# 290
Браво на Ния!
Това е генетично предаден талант!

# 291
  • София
Радост за децата, че не съм в националната комисия Simple Smile
Добре че верно не си. 🤣🤣🤣

# 292
Боже, току що една учителка ( имат онлайн час) обяви в ефир децата за “ мъртви души”...

# 293
  • у дома...
Всички или само тези, които се включват само за присъствие?

# 294
Всички..
За тази учителка всички българи са ганьовци и открито беше заявила, че се срамува д а казва от къде, когато е в чужбина.

# 295
  • у дома...
Нямам думи просто! Математичката ни в пети клас обясняваше на децата какво е стрийптиз. Затова ни е такова нивото.

# 296
Бисе, много харесвам сайта на вашето училище. Образец са ми.  Обаче за учителите ви, просто нямам думи.

# 297
Пети клас и стрийптиз, колко адекватно ...

Същата учителка беше казала на  дете от класа, като е турчин говори ли турски, ако не говори, значи не е турчин...Как въобще й е хрумнало...

# 298
  • София
Всички..
За тази учителка всички българи са ганьовци и открито беше заявила, че се срамува д а казва от къде, когато е в чужбина.
А тя може би е елфска принцеса?

# 299
Браво на децата, страхотни резултати!
Колко деца са се явили на изпита по БЕЛ в "Регалия" ? Доста силен среден резултат. Има ли данни и за средната оценка по математика ?Вече почнах сериозно да се притеснявам, че точките явно няма да стигнат и за 31-во....

Общи условия

Активация на акаунт