Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 183
  • 979
  •   1
Отговори
# 570
Е, сигурно няма да се изолират в някоя депресираща панелка Joy
Ами дано до лятото/ есента още се успокоят нещата, но тази година аз я отписвам.

# 571
Докато стане време за Балморал, карантините може и да са паднали. А дори и да не са, едва ли това е сериозен проблем за роялите.

# 572
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е много ясно че няма да е в панелка, то и аз не съм била в панелка в локдауна та те ли 😂
За самоизолацията го написах по повод други коментари и не мисля, че биха застрашили здравето на кралицата дори и да дойдат.

# 573
  • Sydney
Това с поканата беше още Януари, когато излезе новината... дали или никой не знае...

Ето още снимки от ФБ:

https://www.facebook.com/151274568227715/posts/3254582574563550/?d=n

# 574
Е много ясно че няма да е в панелка, то и аз не съм била в панелка в локдауна та те ли 😂
За самоизолацията го написах по повод други коментари и не мисля, че биха застрашили здравето на кралицата дори и да дойдат.
Ирония беше това, но да, разбрах те. Исках да кажа, че изолация за 2 седмици в някое кралско имение, едва ли ще е чак такъв проблем. Joy
Дано до края на годината видим някое събитие.

# 575
  • След завоя в дясно
Някъде четох, че Елизабет II,  не официално е абдикирала, понеже риска за нея вече е много голям. Очакват се скоро промени в полза на Чарлз  (той нали вече го преболедува Simple Smile )
По принцип Бабет заминава  началото на Юли за Balmoral и стои докъм Октомври, след като се прибере Ноември заминава за  Sandringham и е там докъм Февруари.
Относно антуража около нея и Филип, сменят се на всеки 3 седмици, като през това време не напускат работа (нямат право на социални контакти) и задължително са 14 дни карантина преди да застъпят.

# 576
  • Sydney
Баба не е абдикирала, нито ще. Официално е обявила, че като навърши 95, догодина, ще спре с официалните и публични изяви. Тях ги поема Чарли, а тя си остава действащ монарх докато е жива (дано още дълго)... както стана с Филип - той се оттегли от публични изяви като стана на 95.
Затова и на Хари и Мегън транзишъна е една година, защото след това нещата стоят по друг начин.

Вс е измислено и премислено...

# 577
  • София
Това за оттегляне на 95 са спекулации. Не е официално.

# 578
# 579
  • София
Фелипе и Леонор ❤

# 580
Каролина и деца:

# 581
Какво русо и къдрокосо ангелче е била Леонор. Дечицата на Каролин също са прекрасни.

# 582
  • Някъде там
На състезание са Шарлийн и Алберт с децата.
Още снимки

В Белия е деня на бащата

В Люксембург пък на майката.

# 583
Не ми  харесва какво е направила Шарлийн с косата си,
нито цвят,нито прическа,точно ръбеста..

# 584
На мен Шарлийн би ми харесала най-много с дълга коса, мисля, че много би й отивало, има такава хубава руса коса; така има възможност и за по-разнообразни прически

Общи условия

Активация на акаунт