Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 176
  • 979
  •   1
Отговори
# 600
Хубави снимки на Виктория.

# 601
  • София
Wow, Вики е разкошна, и роклята също! Прекрасни снимки! Харесвам ги с Даниел и децата - много хубаво семейство!

Мери, Мери - палавница! Не случайно ми е любимка 😂

# 602
  • Някъде там
Летисия и Фелипе на посещение в природонаучния музей.
Роклята е носена и преди. Като модел и цветове ми харесва, малко шарена ми идва.

Виктория единствено на снимката със синята рокля не ми хареса косата и.
Ежедневно ходи така, тук тази красива рокля заслужаваше по различна прическа, като тази с розовата.
Дори тук вързана но с вдигната коса е супер.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 23:27 от daviz

# 603
  • София
Много хубава и тук Виктория! Много харесвам този тип деколте.
Виктория била ли е някога с друга коса, освен дълга?

# 604
  • Някъде там
Много хубава и тук Виктория! Много харесвам този тип деколте.
Виктория била ли е някога с друга коса, освен дълга?
Като дете и тинейджър е с по къса.

За мен роклята на Сааб е една от най красивите рокли носени от съвремените кралици и принцеси. Дано не е последния път в който я облича Вики.
С нея е била на приема преди сватбата си.

# 605
Виктория  е била много красиво дете! Наистина трябва да махне този кок.

# 606
Какво нещо е прическата, направо ѝ се е променило излъчването. Много хубави снимки.

# 607
  • Някъде там
Синята e hm. Само на бялата не е излязла марката. И тя много ми харесва.

# 608
Много са красиви и двамата. Двореца също е разкош. Всъщност как се казва?

# 609
  • Някъде там
Двореца се казва "Хага" и е официалната резиденция на семейството на Виктория.
http://www.unofficialroyalty.com/haga-palace-and-haga-park/  
https://www.kungligaslotten.se/english/articles-and-movies/news/ … html   

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 09:16 от daviz

# 610
Виктория  е била много красиво дете!
Да, и аз това забелязах. Жалко, че с порастването е станало точно обратното и сега ми е груба и ъгловата някак.
Иначе на последните снимки с пуснатата коса и на мен ми харесва. Роклите и са страхотни и двете.

# 611
  • София
Синята ми харесва повече без ръкави. Въобще подобна дължина на ръкава хич не ми се връзка с вечерна рокля - по-къс, по-дълъг, съвсем дълъг - да. Но точно този като на мъжка тениска не ми харесва. Иначе приятна рокля. Далече от Сааб-а де. Но бялата ми се иска да я видя цялата.
А и за косата - по-късна, но пак с дългия спектър (освен като дете, но там не ми е интересно). Интересни са ми всички дългокоски как биха изглеждали с истинска къса прическа. Сигурна съм, че на някои ще стои добре. Не мога да определя за Виктория, но една по-къса коса няма да може да връзва и това ще омекоти брадичката - поне така си мисля.

# 612
Прекрасна е Виктория! От всички европейски престолонаследници, тя ми е най-царствена и харизматична.
Осанка, характер в погледа - класна бъдеща кралица. Тази волева брадичка - ще създава ядове на несъгласните Satisfied.
Роклите и трите са разкош.
Цялото шведското кралско семейство изглеждат свестни хора. Замъкът е един такъв  топъл и уютен, нехарактерно за подобна сграда. Понеже не харесвам натруфено обзаведени стаи, този ми е идеален.

давиз, толкова полезна винаги Hands Plus1

# 613
  • Истински се вижда само със сърцето.

Едно от събитията на които няма да се насладим тази година и да гледаме шапки и тоалети.
Ще се проведе при закрити врати, а жокеите ще носят маски. Кралицата няма да присъства за първи път от 68 години.

# 614
Виктория и Даниел с много хубави снимки! Особено на онази с малките патенца.

Снимки на Уолис, някои от които не бях виждала. Наистина много красиви тоалети е имала.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт