Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юни

• 53 186
  • 1 721
  •   1
Отговори
# 90
  • Countryside
Така е. Израснали сме с филийте с лютеница. Сега като домашната няма. А и няма вече кой да прави.
Аз ям тази, 1:1 с домашната е. Хващам си лъжичката и от буркана. Понякога даже хляб не ми трябва Joy но признавам, че филия с лютеница и сирене, си е класика!

# 91
Ние все още правим лютеница. Бъркаме с дългата лъжица. Два дни се занимаваме ама ни е вкусно после Wink

# 92
Аз правя една мързелива във фурната. Няколко бурканчета излизат. Вкусна става. Е, не е като на огъня.
Пийк, да си дам адреса на ЛС? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 93
  • BG
Ние все още правим лютеница. Бъркаме с дългата лъжица. Два дни се занимаваме ама ни е вкусно после Wink

Преди две години и мен ме беше хванал ентусиазма. Пекох няколко дни подред чушки, в чушкупек и на балкона. Целият квартал разбра, че правя лютеница. Обаче после я изядохме с голямо удоволствие.
Навремето доста съседи правеха лютеница и имам мили спомени как си правехме компания вечер, докато печахме чушки, по балконите.

# 94
Усещам как утре всички ще обядваме филийки с лютеница.
Тази " Велика" не съм я опитвала, дори не я знаех. Все си купувах Пикантна Дерони, Олинеза или тази Първомай. Но от много време не съм яла. Аз българка ли съм или какво?- утре отивам за хляб от фурната и лютеница.

# 95
Оплаквала ли съм ви се, че малката не иска да вкуси лютеница? В ДГ са я травмирали направо с филиите с лютеница и сирене. Кака ѝ умира за лютеница, когато види или помирише лютеница и ходи да се крие в детската.
Две учебни години подред ми се откача ръката да пиша на купоните за стола с червен химикал: БЕЗ ЛЮТЕНИЦА!!!
И въпреки това, има дни, в които се прибра гладна от училище, не си е опитала даже храната, защото ѝ сложили малко лютеница в гарнитурата.

# 96
Ние на вилата я правим. В домашни условия правя във фурната. Но не е същия вкус. Моя мъж много обича. Татко като има добра реколта и правим и лютеница и домати в шишета за готвене

# 97
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Освен "Велика", от същата фирма, има и "Царица". И двете ги обичам.

# 98
  • софия
Moмичета, побърках се от работа днес. Не знам какво стана-дообяд нямаше кой да ни препсува даже,а следобяд и вечерта не мога да стана да ида до тоалетна, толкова много хора. Все едно се бяха наговорили да се изръсят всички заедно. И после като си затръгвах отивам на спирката-тролея след половин час. Сега най-после съм си вкъщи, хапнах и се излегнах пред телевизора. Че те и сериалите ми няма да се изгледат сами...

# 99
Добро утро, мацки!! Ай пак първа тука, щото съм работна, броя и часовете даже.... до мечтаната отпуска... мммм....
Дари, мислех си за теб 💞, ма кат видях, че си писала, се успокоих! Ай дано днес да е по спокойно!!!
Камий, от дг и аз имам лоши спомени за хранене, 1 другарка тогава ми натискаше главата в чиния с прясно мляко и кус кус, щото съм била бавна, оттогава имам отвращение към млякото и кус куса. Мърша безподобна, тъй ли се прави, ма? "учителка" ми било това!!!
Лек и успешен ден ден, момичета!!! 🌷🌷🌷

# 100
Добрутро Heart...
Аз, вчера, преди да тръгна от работа, останах в потрес... Не бях чувала лично, но с ушите си, този път... Простооо.... Оох, натежа ми и се разревах.... На собствената си кръв (детето), да кажеш, че не те интересува, да се оправя.... Пък на некъв мухъл - "гадже", да сваляш звезди у бел ден.... Абееее... Тва ако е майка... Аз съм мъж!....... Ае стига... No Mouth

# 101
  • BG
Добро утро и от мен! Heart

Пия първото кафе, но нещо ми липсва и се сетих какво ...

Още не съм планирала почивка, а морето така ми липсва!

Дрийм, то си е за потрес. Не съм сигурна, че дори мога да коментирам такова поведение, противоестествено ми е майка да се държи така с детето си!

# 102
  • BG
Добрутро Heart...
Аз, вчера, преди да тръгна от работа, останах в потрес... Не бях чувала лично, но с ушите си, този път... Простооо.... Оох, натежа ми и се разревах.... На собствената си кръв (детето), да кажеш, че не те интересува, да се оправя.... Пък на некъв мухъл - "гадже", да сваляш звезди у бел ден.... Абееее... Тва ако е майка... Аз съм мъж!....... Ае стига... No Mouth

Добро утро и от мен !

Едно към едно като при мен ! Ще става още по-зле с възрастта. Фабричните им настройки  започват да отказват.Малко след 50-тата ми годишнина ми беше заявено в прав текст следното : " Аз осъзнах, че съм те мразела, задето си ми пречела заради.. "/ изброи някои неща, с които няма смисъл да ви занимавам/.
Лека полека ще започнеш да затваряш душата си, за да се съхраниш. Друг начин няма, иначе ще рухнеш.
Най-тъжното е, че се случва на доста хора...

# 103
Момичета мили,хабете си нервите. Труден е живота на всички,тежко е да чуеш такива думи от близки,но трябва да се научим да се щадим,иначе... Гушки! 🤗🤗🤗

# 104
Виви Hug много те прегръщам Hug
Това го чух от колежка към дъщеря й.... Аз се почувствах ужасно... За детето й.... Не знам....
А, както други колежки си клюкарстват, не се включвах до момента, но.... Когато го чух, вече и аз.... Тъжно е...
Не ми е работа, да се меся в животните на хората... Но... Чудя си се... Тя осъзнава ли последствията от държанието си... Дете в пубертета, може ли да разбере емоционално болен родител....
Мъчно ми е.... Много ми се иска, да поговоря с нея и ако мога да й помогна, ако не се усеща, да го направи.... Имам ли право?!?!?

Общи условия

Активация на акаунт