Звездни компромати - Юни'20

• 261 284
  • 2 777
  •   1
Отговори
# 2 745
Aз пък съм 100% съгласна с тезата на Летящ кактус.
Тук, обаче, нямам представа Благой ли не иска да си вижда детето или не му дават, та в случая не мога да се изкажа.
Есмер се е докарала, като ромската ХАнджелина.

# 2 746
Да, Яко грозно постъпи с първата бременност на Христина! Заряза я заради Лияна! А, много ми беше смешна Лияна като гост в предаването на Иван и Андрей! Леле, колко красив и добър бил Благой, как са били объркани от всичко което им се е случило, как той страда ..., брей, брей! То тая - Лияна, си я бива в глупостоговоренето!

# 2 747
Aз помня пък негова реплика, че тя била Мария Магдалена

# 2 748
Колкото и лош да е един мъж към една жена, никой няма право да го отделя от детето му. Тъпо е да прекъсваш зорлем връзка дете-родител. После последствията са върху детската психика

# 2 749
Е именно, това е въпросът - "абстрахирала" ли го е Ханджелина от детето или той самият е калпав баща и се интересува само от настоящото си бебе и майка му.

# 2 750
Колкото и лош да е един мъж към една жена, никой няма право да го отделя от детето му. Тъпо е да прекъсваш зорлем връзка дете-родител. После последствията са върху детската психика
Аз, пък мисля,че тя му е толкова обидена, че го наказва по този начин!
Личи от километър, че Есмер(алда) е жена, която държи цялото внимание на мъжа до нея, да е насочено само и единствено към нейната личност!

# 2 751
Не съм сигурна, че Джийзъс не иска да вижда номер 3.
Като се роди Джуниър публикуваше снимки с Йоана и Давид. Така, че мисля че просто татарите са му резнали пътя натам.

# 2 752
Младата Моника. Не знам дали тогава е имала някакви корекции, но е съвършена.
Скрит текст:
,

# 2 753
Когато участваше във ВИП брадър каза, че не само, че не му дават да вижда детето, но и целият му багаж е останал там, точно се сменяха някакви сезони и каза, че когато излезе трябва да си купи палто, мисля, че беше, защото нямал, а ако стъпи там лошо му се пише. Нямало никакъв шанс да си види детето и много страдал, а приятелката му тогава казваше, че и първата му жена не му давала децата, въпреки че после доста снимки имаше с тях. Та явно той желание да вижда детето има, но жена му или родителите й по-скоро не му позволяват.

# 2 754
А бе тогава Златка каза, че ще я смачка Христина, че не пуснала децата да идат в къщата....Ма Златето толкова си и може.

# 2 755
Интересно защо са му резнали квитанциите към #3, сигурно щото е чист като сълза.... айде, айде ако му беше зор щеше да си наляга парцалите.

# 2 756
За мен, Злата му е най - лошото попадение, но пък май с нея му е най - добре! То, търкулнало се тенджерето, намерило си похлупака!

# 2 757
Там едва ли е кръшкал, смее ли, хора които имаха тигър за домашен любимец едва ли са някакви обикновени.

# 2 758
Да бе, със Златка им се получава най добре.

Ето сватбата с Есмер. Много красиви и двамата, сватбата, обстановката https://www.youtube.com/watch?v=xWyDPQlOo3E

# 2 759
Тази Христина, бившата на Благой, която всички много съжаляват всъщност е една неуспешна "плеймейтка". По нищо не се различава от разните му там златки.Случайно ли стана жена на милионер Христина?

Общи условия

Активация на акаунт