Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 270
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 450
На Мария проблема го имат все повече и повече момичета на нейната възраст, за съжаление. Причините може да са много. Не бъдете така категорични,  че е заради начина на хранене или защото не се е погрижила за здравето си. А съм чувала за случаи на закъснял пубертет и първи цикъл на 17-18 г. Така че не знаем при нея как стоят нещата.

# 3 451
Никъде не пише, че профилът им е с такава насоченост, често говорят за спорт и за здравословни храни, защото това е част от ежедневието им, също както и видеата за Амая, пътуванията им и ремонта на терасата. Каналът им e lifestyle канал. Защо си правили здравословна пица, пък ядяли вафли? Ами, така им е кеф на хората. Аз също си публикувам снимки след спорт в профила ми, но това не ми пречи да си публикувам и чинията със спагети карбонара, пък още не ме е спонсорирал никой италиански ресторант 😭 🤷🏻♀ Не мисля също, че Наум & Теа приемат всяко спонсорство, Капитонова има 7 х по-малко последователи и може да видите колко повече (и безумни) неща рекламира. Н&Т можеха да правят реклама всеки ден ако искаха.

# 3 452
  • Варна/Амстердам
Липсата на бебе, цикъл и брак не бива да коментираме според мен. ☺

# 3 453
Неприемливо е да допускат толкова грешки. Все едно да изпратя служебен имейл и да не го прегледам поне 5 пъти за грешки. Нали това им е работата, нека се отнасят грамотно. Та аз дори тук си препрочитам какво съм написала, поне 2 пъти. Единствено мога да оправдая тези, които са чужденки или са учили в чужбина като Попова. Каквото и да е, все пак не е изучавала български език и литература и е възможно да има някои пропуски. Но донякъде я оправдавам. Ако чете повече, вместо да подпират секцията книгите й, това лесно би се коригирало. Но Герка е потрес отвсякъде, а се мисли за голямата работа.

# 3 454
Хайде още една дама със собствен проект 😉.
Цените поне са по - приемливи. А размерите са до М. Сори. 😜 😂 😂 😂
Ванилия знае за кого говоря. 😁😝

# 3 455
Фитнес канал има Памела Рийф/Райф. Наум и Теа - лайфстайл. Преди да се определи нещо като нездравословно или вредно, е хубаво да се прочете съдържанието му. Пък и да е, трябва ли да се придържаме към крайностите и да гледаме как се смятат калории... Но да, въпрос на мнение.

Доколкото знам превръзките за еднократно употреба не се разграждат, не съм сигурна.

Грешките при някои са просто неприемливи. Не печатни, не от бързане, не единичен случай.

Ели има нов влог.

# 3 456

Дай жокер, не знам..?

# 3 457
Предполагам, че е повече от видно, че Тейчеви не ми допадат. Имам си и аргументи за това, а именно мисля, че те не са открити и честни, а и самите им действия за мен не са правдоподобни.
Ще дам няколко примера само. Първият е видеото на Теа за грижа за косата, в което акцентираше на така наречената от нея "бабина отвара". Е, аз си взех корена от репей (3 опаковки) и въпреки старанието ми, косата ми не порасна (тя е до кръста, но се бях подстригала с 10тина сантиментра и исках по-бързо да порасне). Ще вметна, че маски и методи, които наистина са дали резултат ПРИ МЕН са тези, които съм видяла от Зорница. Това с ефектът е строго индивидуално, затова няма да го коментирам. Това, което прави впечатление обаче е, че тя описа, че състоянието на косата й се дължи на чая от корен от репей, а не на продуктите, които беше показала в същото видео, които бяха професионални и общо надхвърляха 300лв. Мисля, че представата, която създава е леко илюзорна. Според мен състоянието се дължи на професионалната грижа, не на корена от репей.
Често както в IG, така и в предавания по ТВ дават да се разбере, че са образовани, тя с две магистратури, а той лекар, често го споменават. Само дето са зарязали всичко това (едно висше образование изисква доста средства, време и усилия), защото е по-лесно да си инфлуенсър и парите са повече. Определено не е моето и не ми допада. Намирам моята професия за повече от прекрасна и не си представям, че ще зарежа 5.5 години образование в това начинание, за да си снимам ежедневието.
Също така привидно интелигентната двойка не спира да се прекъсва, а конкретно Тейчева има доста просташки изказвания във видеата, които би било по-добре да изрязва. Коментарите, които бяха качени тук от нея дори няма да коментирам.
Отделно спортуват, много са фит, но все търкат дивана и имат вид, че ще заспят всеки момент. Същото е и с партньорствата.

За мен спонсорството на Тейчеви с Марети и Боровец е толкова правдоподовно, колкото Валката да е в партньорство за книги. Simple Smile))

# 3 458
Топ аутфитче от Леля. Пухените чепици направо къртят. Изумена съм за пореден път колко пари може да пръсне някой, за да изглежда толкова евтинко. Money

Скрит текст:

# 3 459

Дай жокер, не знам..?
Еее, мислех, че ще усетиш закачката. 🤗
"Има ли фотошоп" е. 😉 😁

# 3 460
  • Варна/Амстердам
Йоко и нейната "прашка". Както веднъж се изразих Меган Фокс за бедни ми е. С риск да съм включена в следващото й видео на саркастична тематика, чийто предмет са коментарите тук.

# 3 461
Алекс Петканова е тази с новия проект. Допада ми идеята. Даже много. Аз лично следя работата на много български фотографи и ще ми бъде интересно. А и моделите на тениските ми допадат и си поръчах една. Размерите са до ХХЛ. Поне този модел, който аз гледах

# 3 462

Дай жокер, не знам..?
Еее, мислех, че ще усетиш закачката. 🤗
"Има ли фотошоп" е. 😉 😁

Така кажи, аз мислех, че е нещо, което сме коментирали и не зацепих.
Сега ще ѝ видя проекта. 😁

# 3 463
https://www.instagram.com/artshirtproject/?hl=bg
Ето тук е проектът... (след Стоян Алексиев тази дума не звучи по същия начин 😃).
Ами добре изглеждат тениските и като кройка, и като материя. Аз съм обаче доста пристрастна, Алекс  я харесвам много.

# 3 464
Алекс Петканова е тази с новия проект. Допада ми идеята. Даже много. Аз лично следя работата на много български фотографи и ще ми бъде интересно. А и моделите на тениските ми допадат и си поръчах една. Размерите са до ХХЛ. Поне този модел, който аз гледах
Къде ги гледаш? 🤔
Аз видях само 2 модела - и на двата пише до М.
Редактирам се - 3 били. И от него има и големи размери. 😜

Общи условия

Активация на акаунт