Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 135
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 4 110
Пипан ли и е носът на Йоко? Аз сестрата познавах и все още ми е във ФБ, мисля нейният е същият.

# 4 111
Пипан ли и е носът на Йоко? Аз сестрата познавах и все още ми е във ФБ, мисля нейният е същият.
Да. Даже има клип по темата.

# 4 112
Да. Даже има клип по темата.

Пипан е, даже няколко пъти. Сега вече се надяваше да е за последно.

# 4 113
На Герито, проблема е ,че чете редовно темата и се влияе от написаното тук!Затова е цялото и държание.Заради коментарите се премести,покрай коментарите,че купува маркови дрехи,а не инвестира парите в дом-лъже че е неин.Заради коментарите относно усмивката и,ще си слага брекити.Зариди това ,че си пада по жени показва момче.Реално тук никой не го вълнува нейният живот,защо толкова се влияе от написаното.Да си живее както смята за добре,какво толкова е интересува мнението на 100 непознати,че се опитва да им доказва нещо.

# 4 114
Сега видях клипчето, даже неведнъж пипан:flushed: Тази хубава жена, защо...

# 4 115
Като стана дума за носове, имаше една влогърка Амелия Маркова гледах как в Турция си направи ринопластика, обясняваше подробно. Сам сама беше отишла...

# 4 116
И Йокото така отишла, сама. Доста неприятен експириънс е било цялата логистика и отношение на клиниката, уж реномирана, по разказа ѝ. Иначе май е доволна от самата операция..

# 4 117
Тати е качила видео за интересуващите се. Simple Smile

# 4 118
Новото видео на Тони Попова не ми хареса. Твърде много лигавене...

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 20:47 от Emilie_

# 4 119
Добре сме дошли в драмагедон номер 4 (май?). На 10тата минута от видеото на Тати съм, с Джеймс са се сдобрили, току що каза как Шейн и Джефри са я настройвали срещу него. Продължавам, че аз хич не съм се образовала в клюките по тая тема напоследък, та всичко ми идва като гръм от ясно небе. 😵

# 4 120
Идвам от видеото на Тати и ...ами тя какво е очаквала? Попаднала на тъмната страна на скорпиончо Sweat Smile
Имам усещането, че реват за интриги, които ние сме ги минавали като тинейджъри, само дето сега са намесени милиони и страх за живота вече.
Не се ли вижда отдалеч, че цялата тази власт, която струи от Джефри не може да идва само от чисти отношения и честност? Слепи ли са?! Толкова наивни?! Не знам. Както казват в коментарите, вече не знаем на кого да вярваме.

# 4 121
Рускинчето има ново видео.

# 4 122
Пффф, на ти си куклите, дай си ми парцалките. Изтраях 49 секунди. Мразя без принципни хора, не ме интересува какво ще каже Татяна, ама след вс неща преди, сега "сдобили се", ай сиктир. Хора умират по тоя свят, милионерски лигавщини.
Лъвчетата от Киндер имам и аз, любими са ми.
Ето тука Йокото си разказва житейската история
https://youtu.be/zcp4GZkIr9A

# 4 123
"Инфлуенсърката и половинка на Наум Шопов - Тея Минкова " утре с интервю в"На кафе" - плюсовете и минуси на това да имаш близначка Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

Оххх...

# 4 124
Преди години гледах "На кафе" с огромно желание. Факт обаче е, че тези панелисти само скапват предаването. Ужасни са всички с нелепите си превземки.
Най-добре е Гала да води отново със Стефан или сама. Дразни ме, че продуценктака върти все едни и същи известни личности въпреки, че те няма какво да кажат. И как да имат, като ги каниш постоянно. Конкретно Тейчеви сами и заедно участват за 3-4 път тази година.

Общи условия

Активация на акаунт