Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 170
  • 691
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Днес взехме няколко неща от НМ и нямаха намаление? От България мол.
А имаше ли намаления в някой от останалите магазини в мола? Интересува ме най-вече детско-юношеското облекло.
Предварително благодаря!

Ами в Уайкики имаше. Нещо не се усещаше лятната тръпка като цяло. Очаквах навсякъде да има:confused:

# 136
В English Home имат безплатна доставна на поръчки над 50 лв, също така категория баня имат допълнителна отстъпка.

# 137
Случайно някой да има код за отстъпка от dimibike.?

# 138
Здравейте,
след една бърза обиколка из Сердика да кажа и аз.
В НМ прилично намаление на детски тениски по 4 лв, рокли, клинове, блузи с дълъг ръкав по 6, 8 и 10 лв.

Reserved- детското няма много избор, нещо напоследък не ми допадат като модели и десени. Имаше маратонки за момчета по 13 лв, къси панталони пак по 13лв.
Crop - това ми е един от любимите магазини. Имаше голям избор от намалени мъжки и дамски тениски/цените започват от 6 лв., бански/от 10 лв/, чехли и др.
House- също голям избор от намалени летни неща.

# 139
Здравейте, търся намалени бански и тъй като вече мина средата на юли и предполагам, че може да са поспаднали цените, да проверя някой срещал ли е някъде намалени модели?

# 140
Ние на 30 заминаваме и аз чакам да намалят в Oysho Simple Smile Тая година намаленията се бавят, в Зарата има... но на пуловери хахах Simple Smile

# 141
В Oysho има намалени бански. Може да видите и в сайта.

# 142
Benetton до 30 % на летните неща.

# 143

В ССС. Важи и за вече намалените.

# 144
да има някой код за х и м някой случайно, искам да поръчам доста неща за децата, добре ще ми дойде някой процент намаление на сумата Sad

# 145
да има някой код за х и м някой случайно, искам да поръчам доста неща за децата, добре ще ми дойде някой процент намаление на сумата Sad

Абонирайте се с имейл и ще ви пратят код за безплатна доставка+%отстъпка (май беше 10).

# 146
  • София

Днес бях там и си взех 2 чифта сандалки, харесах и трети кецки, но нямаше моя номер. Така де, възползвах се от намалението на втория продукт, но не беше обявено, че третия ще е 1 стотинка Fearful Ако знаех щях да си взема и нещо друго... става дума за Стамболийски.

# 147
  • София

Днес бях там и си взех 2 чифта сандалки, харесах и трети кецки, но нямаше моя номер. Така де, възползвах се от намалението на втория продукт, но не беше обявено, че третия ще е 1 стотинка Fearful Ако знаех щях да си взема и нещо друго... става дума за Стамболийски.
Днес в мол Парадайс на витрините на магазина бяха наслагали огромни плакати с промоцията.

# 148
  • София
Ядосах се...дори на касата не ми казаха нищо. Утре ще се обадя да попитам дали мога да отида да си взема нещо допълнително с касовата бележка , която имам. SmileyFlushed

# 149
Ако не може им ги върни!После пак си ги купи+3чифт....и аз се ядосах.

Общи условия

Активация на акаунт