Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 180
  • 691
  •   1
Отговори
# 165
https://answear.bg/p/karl-lagerfeld-kozheni-obuvki-309644

Намерих ги в glami и цената ми се струва ок, но дали ги няма и на друго място? А има ли физически магазин, в който да се предлагат?

# 166
  • софия
Здравейте,някой да има излишен  код за продукти на Филипс,без значение от магазина за техника?

# 167
  • София
Здравейте,някой да има излишен  код за продукти на Филипс,без значение от магазина за техника?
Имам регистрация в сайта им и тези дни получих имейл, че ако си напиша кога ми е рождения ден, ще ми пратят код за отстъпка 10% като подарък. Ако ти върши работа се регистрирай и напиши една близка дата. Simple Smile

# 168
  • Варна
Скрит текст:

Ако това върши работа,но е онлайн Simple Smile

# 169
  • София
В Бенетон има ли изобщо летни неща? Останах с впечатление, че магазините са пред затваряне преди две седмици - само стари неща, сезон есен-зима.

# 170
  • софия
Таня и Бисквитка благодаря Ви,

# 171
  • София
При спортните екипи и маратонки има ли добри намаления?

# 172
  • Пловдив
Излизат ми гръмки предложения от Спорт депо  и my mall за намаления до 80%, не търся нищо конкретно и не съм се задълбочила до колко са реални, но можеш да разгледаш.

# 173
  • Sofia
В Парадайс магазинът на Nike явно ще затваря.Пише "ликвидация" и всичко е намалено на 50%.

# 174
В Парадайс магазинът на Nike явно ще затваря.Пише "ликвидация" и всичко е намалено на 50%.
Казаха, че Найк затварят магазините си в България.

# 175
Ау , така ли ?
Дали във Варна ще има намаление в такъв случай?

# 176
  • Sofia

А намаленията реални ли са?

# 177
Да в Парадайс всичко беше на - 50%.Не знам от кога е намалението, но беше доста обрано. Имаше магазин май и в София Мол някой дали е ходил? Също срещу площад Славейков има ли го магазина на Найк или отдавна е нещо друго?

# 178
В ринг мол ако не се лъжа също има магазин на Найк

# 179
  • СОФИЯ
Найк има и в Сердика център и ДъМол.

Общи условия

Активация на акаунт