Намаления – Лято / Есен / Зима 2020 г.

• 111 216
  • 691
  •   1
Отговори
# 270
Аз от сайтове дето нямат никакво about инфо, а само контактна форма, не поръчвам.
We are a limited company registered in England with registered company number 07599287 and with registered address at Unit 1 &1.18 Kennington Park Business Centre, Canterbury Court, 1-3 Brixton Road, London, SW9 6DE, United Kingdom. SportPursuit's VAT Registration Number is GB307526120.

Please submit any questions, concerns or comments you have about these terms and conditions, or an order you have placed or ordering in general, by email to team@sportpursuit.com, by telephone on +44 (0) 20 3176 9685 between the hours of 9am to 6pm GMT, Monday to Friday or write to us at:
    Sportpursuit Ltd
    Unit 1 & 1.18 Kennington Park Business Centre
    Canterbury court
    1-3 Brixton road
    London
    SW9 6DE
    United Kingdom

# 271
Момичета, има супер намаления на спортни стоки -70% на марки като Columbia, Kilpi, Salomon, Cat и т.н., ако практикувате някакъв спорт, определено си заслужава - https://www.sportpursuit.com

Много благодаря за информацията! Бихте ли ми казали колко излиза доставката до България ако сте поръчвли?

До адрес в Англия - Shipping & Handling    £4.99

# 272
Някой скоро да е минавал през H&M на Витошка? Дали има намалени гримове, че само в този им магазин съм виждала въобще да имат козметика (лаковете за нокти са им мн хубави) 😃

# 273
  • София
Имате ли наблюдения за Notino.bg? Правят ли по-големи намаления и кога? Дъщеря ми си е харесала преса за коса и в момента има 10% отстъпка за електроуреди. Чудим се да я купим ли или да изчакаме някое по-голямо намаление?

# 274
Ако не Ви е спешно, изчакайте края на ноември.

# 275
Правят, миналата година и за Коледа имаха много добри оферти.

# 276
  • СОФИЯ
Хюманик този уикенд -20% на всичко.

# 277
Някой има ли код за отстъпка в ХМ Simple Smile

# 278
HM има отделна тема. Там виж

# 279
Reserved дали ще имат скоро намаления? И детските магазини? Говоря за по-скоро от черен петък

# 280
  • Бургас
Чибо разнасят ли вече наградите от първите тегления?

# 281
  • София
Reserved дали ще имат скоро намаления? И детските магазини? Говоря за по-скоро от черен петък
През декември.

# 282
Моля за помощ. Искам да пусна поръчка в Mat Star, но как стой въпроса с връщането, ако не съм уцелила правилния номер? Писах им във фейсбук, но вече 2 ден стой прочетено и няма отговор. Благодаря на всички предварително.

# 283
Писах им във фейсбук, но вече 2 ден стой прочетено и няма отговор. Благодаря на всички предварително.
Е смятай пък ако пазаруваш от тях и имаш проблем, колко ще ти обърнат внимание.

# 284
Обади се по телефона. Веднага са ми вдигали по същия въпрос. Мисля, че се връщаше с куриер, но не помня кой за твоя сметка. Казаха ми, че може и в техен магазин, но бях в два и на място твърдяха, че не може. В крайна сметка в единия приеха да ми ги заменят.

Общи условия

Активация на акаунт